Ailemden utanıyorum, sırf bu yüzden hoşlandığım kıza karşı adım atamıyorum?

Babam lise mezunu bir kenar mahalle esnafı, annem ise ilkokul mezunu, başörtülü, şiveli konuşan, cahil bir ev hanımı. Ailem oldukça dindar ve muhafazakar. Görüntü olarak da annem bildiğiniz köylü kadınları gibi, babam ise sürekli camide takılan takkeli, takunyalı, hacı yağı süren tiplerden farksız. Maddi durumumuz ise orta seviyede, ne çok zenginiz ne de çok fakiriz. Yakın akrabalarımın da tamamı ailem gibi.

Hoşlandığım kız ise gayet modern, elit, bir aileye sahip. Dinle imanla doğru düzgün alakası olmayan, açık görüşlü, aydın bir aile. Ailesinin maddi durumu da oldukça iyi. Yani bizim aileyle tam olarak zıt. Dahası, okuduğum üniversitedeki çoğu kişinin ailesi de bu kızın ailesi gibi.

Kızla aram oldukça iyi, ben ondan hoşlanıyorum, o da bana karşı boş değil. Ancak ailem yüzünden işi ileriye götüremiyorum. Bu kızla sevgili olursak bir gün mutlaka ailemi tanımak isteyecek, işte ben o zaman yerin dibine gireceğim, bir daha da hiç çıkamayacağım. Kız da beni ister istemez küçük görmeye başlayacak, en sonunda da bu ilişki bitmeye mahkum bir ilişki halini alacak. Kısacası, resmen ailem yüzünden hoşlandığım kızla önce sevgili olup sonrasında evlenmem imkansızlaşmış durumda.

Ne yapayım sizce, ailemi mi reddedeyim, bir tavsiye verebilecek misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Burada ailemden utandığım için bana sövülmesini sövenlerin yaşının ufaklığına veriyorum. Biraz daha büyüyün, o zaman ailelerin birbirine yakın seviyede olmasının ne kadar önemli olduğunu, sevdiğin kızla sırf bu yüzden birlikte olamayacak olmanın ne kadar acı bir şey olduğunu anlarsınız. Bu dediklerimi çoluk çocuk anlayamaz.
Ailemden utanıyorum, sırf bu yüzden hoşlandığım kıza karşı adım atamıyorum?