23 yaşında ilk defa aşık oldum yanliş kişi mi?

2 yıldır sosyal medya , Üzerinden konuştuğum bir çocuk vardı onun bana yaklaşımı çok hoşuma gidiyordu sürekli konuşmuyorduk aramızda bir ilişkinin olmayacağını zaten biliyordum ama durum şu ki konuştuğu zamanlarda da kendimi çok iyi hissediyordum askeri personel sürekli dağda bayırda her göreve gittiğinde aklım yerinden çıkıyor da ona bir şey olacak diye iki senenin sonunda Biz buluştuk sevgilisinin olduğunu bilmiyordum zaten yokmuş her şeyi yaşadım onunla beş gün boyunca beraberdi Gitmeden bir gün önce telefonunu bir arama geldi ve aramada Sadece kalp emojisi vardı ısrarlarıma rağmen o telefonu açmadı ertesi gün gitti içten içe beni sevdiğini bana değer verdiğini biliyordum ama aklını kurcalayan bir şeyler olmalı ki sürekli kendini bana uzak tutmak Zorunda kaldığını hissediyordum gittikten sonra sarhoş olup buna yazdım senin hayatında bir kadın var değil mi o Arama o kadında Neden bana Sevgilin olduğunu söylemedin Benim sevgilim yok Benim 8 yıldır sevdiğim bir kadın var bu şu an evli yanlış bir şey ama biz hala konuşuyoruz birbirimizden vazgeçemiyoruz sana çok değer veriyorum ama ben hiç kimseyi sevemiyorum ondan başka Lütfen benden sevgili olmamızı bekleme ama hayatında Her zaman başımın Gözünün üstünde yerin var gibi kelimeler kullandı Hayatımda ilk defa aşık oldum ben onun kadını ne kadar sevdiğini söylerken kurduğu her cümlenin harfi bana tek tek battı canımı çok acıttı şimdi ben bu adamdan vaz mı geçmeliyim evli olan o kadından vazgeçmesini mi sağlamalıyım Bana çok değer verdiğini biliyorum beni sürekli kötüden uzaklaştırdığı uzaklaştırdığını da şimdi siz söyleyin ondan tamamen uzak mı durmalıyım hayatından çıkmak istemiyorum ama onun sürekli sesini duymak iyi olduğunu bilmek istiyorum Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok

23 yaşında ilk defa aşık oldum yanliş kişi mi?