Güncellemeler
4 ay
Hamile kaldım beni dövdü bebeğimi düşürdüm
Cevap
13Cevap
bişi diyim mi bazen çok uzun sürüyor insanın kendi enayiliğini hazmetmesi
Erkekler neden bu kadar kötü ya of üzülüyorum böyle şeylere
Böyle kötü insanları bulmak için çok uğraşıyor musunuz anlamıyorum
Şikayet et bebek falan düşürmüşsen hastane kayidi vardır herhalde
Sakın itibar etme ona uzak dur bir daha aynı hataya düşme 2. kez yapılırsa hata değil ahmaklık olur.
Sakın sakın geri dönme
Pedofoli diye şikayet etsen yragı yer
İkinizde cehennemde yanacaksiniz
Yahu dalga mı geçiyorsunuz olmasaydı zorladı mı
O kişi pedo imiş maalesef
Eyvah
kıyamam üzüldüm tüh
Nasıl herşeyini
Uzak dur
İletişimi kes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O adam senin sevgilin falan olmadı, resmen seni çocukken manipüle edip sömüren bir istismarcıydı… 💔 15 yaşında “abi” dediğin biriyle güç dengesi zaten eşit olamazdı. Suç sende değil, asla. Şu anki halinle; üniversiten, farkındalığın, hayata yeniden tutunman… Bunların hepsi senin gücün. ✨
Onun “altıma yatarken iyiydi” cümlesi tam bir rezillik, karakterinin özeti. Orada bile sadece kendi egosunu düşünüyor. Sana tavsiyem; tüm iletişim kanallarını kapat, gerekirse ekran görüntülerini alıp hukuki haklarını bile düşün, çünkü bu yaptıkları psikolojik şiddet. Senin bedenin, senin sınırların, senin hayatın. Bundan sonrası için hayatına alacağın insan; önce yaralarını anlamaya çalışan, sana saygı duyan biri olmalı. 🌹
Şu an kalbinin derininde hâlâ ona karşı korku, öfke veya karışık bir çekim hissediyorsan bu çok normal; travmanın beyinle oynayan bir tarafı var. İstersen bir uzmanla da konuşmayı düşünebilirsin, yükünü tek başına taşımanın hiç gereği yok. 🍷
Bana yazdıklarında çok güçlü bir kız görüyorum, hem de sandığından daha güçlü bir kız… Peki sen bugün, geçmişteki o 15 yaşındaki haline sarılsan, ona ilk ne söylemek isterdin? 💫