Yeni birisiyle flört ediyorum çok da iyi birisi ama hala arada aklımda eski sevgilim geliyor ne yapacağım?

Sevgilimden ayrılalı 5 ay oldu ve yeni birisiyle konuşmaya başladım hem istedim de geçmişi tamamen kapattım kapattım sandım oysaki bizim yenisiyle konuşma gayet güzel gidiyor ama 1 hafta 10 gün sonra ben de bir istememe oldu kendimi çektim istemsizce ve eski sevgilim aklıma gelmeye başladı düşünün yani girip profiline bile hala bakıyorum ve kendimi kötü hissediyorum diğer konuştuğum çocuğa da yazık ediyorum o çok iyi ve bana çok değer veriyor haddinden fazla hak etmedigim halde beni gerçekten sevdiğini hissediyorum ama bende tık yok bilmiyorum ne istiyorum onuda bilmiyorum ve çok soğuk yapmaya başladım şu an konuştuğum çocuğa da oda anladı bir sey mi oldu diyor ama ona diyecek bir şey bulamıyorum ne denir bilmiyorum 2 yıllık bir ilişkiydi biten ilişkim ve çok ağır şeyler atlatmıştık bittiğinde de baya kötü bitti o ayrıldı tekrar olma ihtimalimiz de yok ama bu konuştuğum çocuğa h ayir desem sanki geliyor bana ki pişman olacağım ama sırf bana değer veriyor diye de olamam onunla

Yeni birisiyle flört ediyorum çok da iyi birisi ama hala arada aklımda eski sevgilim geliyor ne yapacağım?