İhanet dışında ilişkiler zaten birden bitmez. Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar vs bunların sürekli halr gelmesi o ilişkiyi yıpratır. Ne kadar seversen sev bir süre sonra soğumalar olur. Özetle bıçak gibi kesecek bir şey yok. Birikmişlerin kıyıya vurması dışında..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Az önce yaşadığım bir olay bana birini övdü önceden konuşuyormuş fake bi hesaptan sonra orijinal instagramını vermiş herneyse beyefendiyi bizi övmediği kadar o adamı övdü var ya gözlerinin içi gülüyordu be bende ne yapim Allah mutluluklarını daim etsin :)
Baskı yapması, benim hayatımı kendi yönetmeye çalışması, giyimime , arkadaşlarıma , söylediklerime , yaptıklarıma karşı devamlı bir dırdır içinde olması net bitirir o ilişkiyi benden yana
Anlasilamamak sanirim, konuyu genisletip, genisletip sonuc olarak ayni yere baglamak yerine direk tek neden "anlasilamamak" diyebiliriz. Ozveri eksikligi, ozen eksikligi, sikayetkar tavirlar, sagisiz tavirlar vs hepsi konusulur bir cozum aranir, yukarida bahsi gecen anlasilamamak cozume giden golu kapatan tek sorun olur.
Kisaca; sanirim "aldatmak haric" oldugunda bu sonucu doguracak tek sorun anlasilamamak olur.
Yalan söylemesi olabilir. Çok büyük bir yalan, aldatmaya eş değerdir benim için. Farklı şeylerde olabilir aslında ama aldatma ve büyük bir yalan ayrılığı bence tetikleyen en Büyük unsur benim için ben en azından öyle düşünüyorum.
Yalan olurdı bu sanırım ihanet bir ilişkinin bitirilmesi için number one bir olay ama bir ilişkide yalanda varsa ve yalanda yalanı doğuracağı için buda bir ayrılık sebebidir tabikide...
Benim değer verdiğim şeylere saygı göstermiyorsa o ilişki artık bitmiştir. Bedenime, insanlara olan bakışıma, onu aldattığımı düşünüyorsa bu tarz paronayak düşünceleri varsa ilişki bitmiştir zaten
Aldatma hariç diye bir ayrım yapmak istemiyorum. Böyle yapanlar zamanı geliyor affedince de çok sevdim diyorlar. Bende diyorum ki genel anlamda 2. şansı veririm.
Saygısızlık, kendisine komik gelen, canım Aptal gibi ne olduğunu bilmeyen söylemler gibi mesela
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aldatma, sadece duygusal ya da cinsel olmaz. Herhangi bir yalan da aldatmadır. O yüzden aldatma diyorum. Bunun dışında hemen hemen her şey halledilebilir.
kanka kızla 3 aydır uzagız neredeyse her gün olur olmaz yer şeyi büyütüp tartışıypr benimle her tarrışmada engelliyor agzına ne gelirse söylüyor bana duygusal yaklaşıyprmuş falan falan geçen gün de tartıştık her yerden engelledi hala kaldırmadı konuşamıyoruz sence niye
@destroyersr bence uzak kalmanizdan kaynaklı olarak içine kuşku düşüyor olabilir ya da sana olan hisleri azalmaya başladı ve bitir diye elinden geleni yapıyor gibi
kanka uzaklıktan dolayı bana göre geçen gün şöyle oldu tartıştık bayaga büyük tartıştık kız kesinlikle dönmiycem sana diyordu yanına gittim 5 dk trip attı sonra dayanamadı ondan sonra aramız düzeldi şimdi tekrar uzagız aramız bozuk dün instada engeli kaldırıp profilime bakmış galiba profilini de deiştirmiş sonra tekrar engel atmış benden eşyalarını falan da istemedi kargolat da demedi iki hafta sonra okul açılıcak eğer o zamana kadar yazmazsan buluşmayı nasıl ayarlayabilirim buluşsak işi halledicem de
@destroyersr bu konuda sana anlayışlı olmalı keyfi olarak uzak kaldığını düşünmüyorum WhatsApp seni engrlemediyse görüntülü ara görmek belki ortamı yumuşatır sonrası görmeye gideceğini söyledi böyle sürekli uzaktan ilişkiniz varsa ilişkiniz çok yıpranır bı abla tavsiyesi sana sürekli kavga belli bı süre sonra iki tarafında yıpratır biterse bitsin modunda oluyorsun bı çözüm bulun bu sorununuzu