Patronumdan uzak durmaya calisiyorum ilgim var ona karsi onunda bana karşi ama aramizda biesey yok olmamasi icin 1 hafta masimdan kesmelerini soyledim yoneticime ve 1 hafta izin kullanmak istedigimi soyledim. Patronum duysa gicik olur mu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çalıştığın işte mutlu değilsen işi bırak kaçmak çözüm değil
Oyle kolay degil hele bu zamanda
İş bulmamak mı kolay değil
Degil tabiki
Nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun
İstanbul'da yasiyorum. Servis elemaniyim
Servis elamann derken ne yapıyorsun araç içindemisin
Yo hayır ofiste cay kahve ve ofisin temiz kalmasini sagliyorum
5 katli ofis kolay kolay kimsede etmez hele genclerden kimse etmez. Ben sadece guvenebilecegim yerde calismak istiyorum
Seninle eğlenmek istiyor olabilitmi
Hayır ama ilgisi var benimde ona karsi ama evli
Canim patron olmasa yani zengin olmasa evli biri snaa yazılsa demedigini bırakmazdın haksizmiyim
Elini elime degdiriyor gogsume bakiyor acik giyinmiyorum kapalı simdi tepki gosterswm ne olucak inkar edicek
Şu an yapacagim tek sey uzaklasmak 1 haftada olsa
Tamamda sende ona karşı ilgilisin seninle ilişki istiyor bu kadar basit evlenmiyecek buda beli istiyorsan takıl parasını yersin işte istemiyorsan da uzak durya kovar ya da öyle devam eder
Benden asiri memnun isimden felan 4 5 kere cikmak istedim birakmadi kovmaz onun disinda kisiligim para karsiliginda satamiyacagim kadar degerli
O zaman işine bak bırak istediği kadar uğraşsın ama senden ümidini keserse kovar emin ol gerçekten aşk kadınısın kişiliğini paraya değişmeyen hakini veren bir kadin
Kovmaz kovamaz benim gibisini bulamiyacagini biliyor isimi hakkiyla yapiyorum ve kimse etmwz benim gibi cunku xok titiz ve disiplinli calisiyorum personeller bile istemiyor
İyi bak ne güzel ne işin var o adamla bul birini evlen işte ne iş yapıyorsun
Servis elemaniyim asil meslegim stilistlik cok karsima geldi is stilistlikle ilgili yuzustu birakmamak icin gitmedim
Bence çok güzel bir mesleğin var neden gitmedin anlamıyorum
Burayi birakamadım satmış olurdum
Ne alakası var ekmek parası sonuçta ömür boyu kalamasin ya orada hem soylerdin durumu yüzüstü birakmamak içinde beli bir tarihe ya da birini bulana kadar kalırım derdin
Onlarida seviyorum ama
Zatwn çat diye izin aldım gıcik olucaklar
Yokya iş sonuçta izinde hakin
Öyle ama tüm izinlerimi zaten bitirmiştim masimdan kesmelerini soyledim insallah kabul ederler bu tamamen onların insifiyatine kalmiş durum cunku 1 hafta izin kullanmak izin hakkim bitmisken pek hakkim olmuyor
Şimdi odasından geldim yine ayni şeyi yaptı elini elime değdirmeye çalişti ve beni süzdü ama anlık üzerime giyimime baktı
Ben karşı koyamam ona benim hemen gitmem lazım
Yok daha neler hani izne çıktın nerden odasında buldun kendini hemen
Nasıl giyidin de baktı süzdü merak etim 😂
Bugün gel dedi yoneticim daha izin vermediler yoneticim patronumla konusucak izin verirlerse yarın cikicam
Vallahi açık giyinmiyorum belimi saran pantolon birde eflatun badi uzun kollu boynu bogazi kapali
Bol pantolon birde gri
Senin işin iş valla kendine dikat et demedi deme bu adam sana atlar sende az gunulusun sanki
O yüzden kaçıyorum duygularimla ona karsilik vermekten korkuyorum mantikli davranamamaktan korkuyorum kaçamam ve olan bana olucak biliyorum o yüzden onun yuzune bile bakmiyorum ama fazlasina cesaret edemez tepkimden korkak işi birakmamdan korkar
Bence cesaret eder emin ol bı kere niyeti bozduysa devam eder sonuna kadar gider ya bu gün ya da yarın sonuç bu o zamanda üzülen sen olacaksin dediğin gibi
İşi bırakırim
İdalisin
Ciden merak etim nasil birisin bu kadar takıntı yaptı sana ya da nasıl giyiniyorsun
Takıntı yapmadi belki ben yanlis anliyorum belki elini elime yanlislikla degdieiyor bilerek degil
Tamam da bir kere olur iki olur ya da her çalışanıyla senin gibi samimi yakın duruyormu
Samimi yakın degilki parmagi parmagima degiyor o kadar yoksa benimle konusmuyor bile
Burdan bir aşkı memnu çıkar bence işin sounda demedi deme
Kafam kazan gibi şu saniye yok olmakn istiyorum burdan hemen evime gitmek istiyorum
Bence bı bahane uydur hastayım iyi değilim de git kafanı topla gel işine bak çok takılma bu kadar kafayı yersin
Yok sadece bu degil genel anlamda yoruldum biraz uzaklasmak iyi gelicek personellerdende sıkıldım
İzin zaten vericekler bugun ekstra izin alirsam vermezler
Haklısın sanirim
Bencede uzaklaşmak iyi gelir bı tatil yap uzak sakin bir yerde kafanı dinle bı kaç gun
Zaten yoneticimde tavirli bana izin hakkim yokken izin aldim diye cunku daha oncede 3 gun izin almistim
Bence sende onun sana karşı olan tavrını biraz kulaniyorsun gibi geldi
Nasıl
Bana karşi iyi tavri yokki kotu davraniyor dedim
Hep izin aliyorsun felan veriyor başkası olsa bu kadar idare edermi
Ama izinlerim gitti ve maşımdan kesmelerini soyledim
Gidip bizzat patronuma soylesem olur mu
Durumu izah etsem boyle bir şey isteme gibi bir luksum yok ama masimdan kesersiniz birdaki sene iznimden gesersiniz size kalmiş yeterki bana 1 hafta izin verebilir misiniz. Bu izne çok ihtiyacım var Kabul ederseniz mutlu olurum etmezseniz anlarım alınıp darilmam oyle birseyde mumkun olamaz zaten
Desem ya gercekten cok ihtiyacim var basim agriyor hasta olucam herhalde ve ben epilepsi hastasiyim cok yoruldum son aylarda ve cok calistim ve personellerdende bunaldım sıkıldım işte
Bence direk onunla konuşmak yerine silsile yoluyla mudere rahatsız olduğu dile getir gerekeni iletir zaten patronuna ona göre cevap gelir
Nerde yasiyorsun istanbulmu
Evet
Soyledim kisa ve oz ihtiyacim var diye
Mesaj atarmisin
Olur
Niye
Ondan habersiz olmayacaksın 1hafta senden uzakta goremeyecek
E niye kaçıyorsun ki?
Elini elime degdiriyor gogsume bakıyor bende ona karsi ilgiliyim ama uzak durmam lazım
Neden uzak durman lazım?
Evli
Bi özelden yazsana bana