2.5 yılı aşkın süredir bir ilişkim var bir oyundan tanışmıştık o şu an 23 yaşında bende dört yaş büyüğüm ondan. Kızın psikolojik olarak sorunları vardı kaygı bozukluğu falan. Ailesi ve kendisi biraz muhafazakar insanlar ve bu kızın artık evlenmesi yönünde ısrarcı olduklarını biliyorum.
Ve farklı şehirlerde yaşıyoruz ama bir. Çok kez görüştük.
Benim için önemi yok ama ben üniversite mezunuyum bu kız lise ve ne çalışıyor ne okuma gibi bir amacı isteği yok
Bunları başta söylemenin sebebi aşağıda yazacaklarımı ona göre yorumlamanız için
ilişkinin en başından beri evlilik konusu hep gündemde
Sürekli bana ne zaman evleniriz diye beni resmen darlardı çünkü çok istiyordu
Bu ilişki süreci boyunca 2 defa bu evlilik konusu yüzden ayrıldım maddi olarak olması gerekenleri yerine getirmeden evlenemeyeceğimizi ve maddi konular yüzünden kötü bir evlilik yapmak istemediğimi söyledim.
O evlenmeyi istiyordu benide çok bunaltmıştı gözümü kararttım sende git hayatına bak benimle zaman kaybetme diyerek ayrıldım çünkü onun isteklerini yerine getirebilecek durumda değildim
Ama bu ayrılıklardan sonra bana geri döndü ne olursa olsun benimle olmak istediğini beni sevdiğini asla bırakmayacağını söyledi ve bekleyeceğim seninle evlenmek istiyorum dedi ben zaten hemen kabul ettim seviyordum bende bırakmak istemedim.
Ben askerden geldikten 3 ay sonra her şey normal giderken önceden yaptığı gibi iki gün boyunca beni yine evlilik konusunda üstüme geldi ben yine maddi olarak bunu şu an karşılayamayacağımı ve durumumu bilerek benimle tekrar beraber olduğunu hatırlattım neden bunu sürekli yapıyorsun durumumu biliyorsun dedim ve ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı benim içim içimi yiyordu ama ona ne bir şey söyleyebildim ne başka bir şey yapabildim.
Benim durumlarımı bildiği halde beni bu şekilde kabul edip ilişkiye devam etmek isteyen oydu ve ben 2.5 yılımı verdim bozguna uğramış gibiydim
Bir ay içinde kendimi ikna ettim konuşmak istedim mesaj attım bana sözlendiğini ve onu rahatsız etmememi ve mutluluklar dilememi istedi inanamadım şok olmuştum
Bir kaç gün sonra tekrar neden nasıl oldu öğrenmek istedim benden ayrıldıktan 3 gün sonra görücü usulü birini söylemişler buna o da benden ses çıkmayınca kabul etmiş görüştürmüşler ve uyumlu olduğunu düşünerek kabul etmiş.
Artık üzülmek istemiyorum mutlu olmak istiyorum kendime yeni bir sayfa açtım ben unuttum sende unut dedi.
Ama ben olanlara hala inanamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer