Evlenmek istedi sonra vazgeçti?

3 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ailemle tanıştı kendisi bende onun ailesiyle tabii bu arada üniyi ankarada okuduğum için çok sık görüşemiyoruz anca istanbula gittiğimde falan bu zamana kadar bikez olsun evlilikten bahsetmedim 3 ay önce kendisi açtı bu konuyu yeter artık canıma tak etti evlenelim çocuğumuz olsun bende dedimki ne acelesi var okulumu bitireyim öyle tamam ama en azından söz takalım bu yaz dedi bende geçen hafta perşembeden istanbula gittim konu açıldı bana diyorki bu sefer evliliğe daha çok var hem para yok neyle evlenicez falan deyince sinirlendim bende evlilik meraklısı olduğumdan değil benim sinirlendiğim konuyu kendisi açtı beni o ikna etti şimdide kaçıyor hatta o kadar kızdımki ağzıma geleni saydım elime geçeni kafasına fırlattım ben senin oyuncağın değilim ben sınavlarımın arasında sen istiyorsun diye çıktım buraya geldim şu yaptığına bak dedim ağladım saatlerce sinir krizi geçirdim beni sakinleştirdi tamam aşkım seneye istemeye gelicem seni diye ya sorun bu sene veya 3 sene sonra evlenmemiz değil sorun konuyu sen açtın bide kaçıyorsun oyunmu oynuyorsun sen benimle bide bana diyorki ben seni çağırmadım dedim bütün yazışmalar duruyor inanki açar okuturum bu seferde sende amma evlilik meraklısı çıktın dio benim sinirlendiğim şey onun bu yaptığı, hatta böyle deyince bende sinirlendim defol o zaman hayatımdan yok aşkım ben seni çok seviyorym ama bana zaman ver birikim yapayım diyo ya arkadaşlar bunun niyeti ne kendisi açtı bu konuyu geride ben söylemedim diyo
Evlenmek istedi sonra vazgeçti?