Aşka olan inancımı yerine getiren ünlü bir çiftin ayrıldığını öğrendim. Onlar bile ayrıldıysa, bu aşk denen şey beni bulmaz diyorum. Mutlu ilişkşye olan inancım gitti. Tek başına mutlu olmayı öğrenmek gerektiğine inanıyorum artık :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Siz kızlar cok şey istiyorsunuz. Yakışıklı olacak. Durumu güzel olacak ve birde sevecek. Yanı çok yakışıklı olmasa aşkından olse yüzüne bakmıyorsunuz.
İyi de dışını beğenmediği birini sevmek zor değil mi
Yüz guzelligi her şey değildir buna emin ol. Bi adam seni her turlu taşıyabiliyorsa senin değerini biliyorsa seni seviyorsa bence yüz güzelliğine çokta önem verme. Onu değil onun sana olan sevgisini sev.
Evet bunu kabul ederim ama benim korkacağım bokta şu olur, ya ilerde dışını beğendiğim birinde aklım kalırsa? Eşime sadakatsizlik yapmak istemem ve bunun için de dışını beğendiğim kişilere bakıyorum sadece
Nokta yazacaktım ya😅
Bak işte dediğim noktaya geldin. Sevilmeyi haketmiyorsunuz bir çoğunuz. Daha sadakatli olmayı başaramadan sadakatli birisi olsun istiyorsun:) tamam diyelim buldun yakışıklı birini. Ondan daha yakışıklı birisi çıkınca sen onuda aldatırsın buna emin ol :)
Hayır öyle değilim işte, birini beğenince gerçekten ondan başkasını gözüm görmüyor. Sorun şu ki, o kişi ya beni beğenmiyor ya da karakteri bozuk çıkıyor
Bak benden sana bu cümlelerim küpe olarak kulağına hediye olsun. Sevgisine emin oldugun kisinin sadakatinden emin olduğun kısının değerini bil. Diş görünüş gelip geçici sevgi ise bakidir. Yeterki gerçek olanı bul.
Güzel tavsiye vermişsin abi de merak ettim sen yalnız mısın acaba
Yanı aslına bakarsan bendeki çevre baya büyük bir çevre her yerde vardır bir sandalyemiz ama bizimde kendimiz ile baş başa kaldığımız donemler oluyor diyelim:)
Büyük çevre iyidir tabii :)
Herşeyin iyi tarafı gibi birde kötü tarafı da vardır:)
Doğrudur tabii ki
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Refakatçi olmak çok kötü biseymis:)
Kolay gelsin
Pekte kolay geçmiyor:)
aski bh kadar basite indirgersen olamazsin
Kriterlerin olmasından mı bahsediyorsunuz
hayr aska inanmani saglayan cift nedir ya ozgun olmalisin. ask bu dolma tarifi degilki kopya cekiyorsun 😀😁
aşk mı biz çoktan kestik umudu
Haklısın
ama şunu unutma her insan aynı değildir. sadece yanlış insanalar çıkıyor. Ben şahsen sadece ölmeyi bekliyorum. aşk mı kim inandiracak bu saatten sonra
Boşuna hayal kurmaktan iyidir
sana kendi başıma gelenleri anlatsam herhalde aşk mı ölüm mü deseler kesin kendini öldürürsün. Hayal kurduğun sürece yaşarsın da insan oğlu anı yaşama derdinde
Büyük ayrılıklar mı yaşadın
inahetler gördüm. bunlar yüzünden sağlığımdan oldum. ölümle bile sinandim da genede nasip olmadı. sadece aşk şans işi evlilik tamamen kısmet. adı evlilik olsun dersen yüzlerce bulursun. ama Sevgi yok ihanet çok kadına eziyet çok.
Aşk konusunu 1 kişi ile kapattım ve sonsuza dek yanlız im
instagram.com/.../2924491863643819143
Hayırlısı olsun sizin için
teşekkür ederim
Ne demek :)
günaydın hayırlı sabahlar 😊
bir şey merak ettim mutlu ilişki nasıl bir şey ki. mesela ben sevdiğim varsa mutsuz olsamda onun her anında yanında olmayı sevmek sanıyordum.. mutlu iken herkes yanında zaten
Var var... Sen denk gelememişsin.
Kalmadı bence
Yoookk vaarrr.. Ortamını değiştir bence.👍☺
Acaba kaldı mı, kadınıda aynı
Aşk yoktur Libido vardır canım
Efendim canim banami seslendin
aynen var mı boyle kızlar
Sen böyle misin abi
kesınlıkle
Takip ettiklerin🙄
bos valla cıkmadıkı saglam bırı
Hahahhah