Sizce var mı böyle gerçekten seven ve sevdiğine sadık olan birisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSadık olmak sevmek felan eskiden onlar şimdi kadınlar için kimin cebi dolu kimin altında son model arabası var en ideal erkek o erkek için de kimi daha kolay yatağa ata bilirse onun için de ideal kadın o artık böyle dönüyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirinden çok hoşlanıyorum bir önceki ilişkisi
Kalbinin kapılarını kapattirmıs ancak çok iyi arkadaş olduk sürekli mesajlasiyoruz hakkında çok şey biliyorum oda benik hakkımda çok şey biliyor. ikimizde duluz
Ancak ben gerçekten mutlu edicegimi düşünüyorum. hoslandigimida söyledim saklamam ben duygularımi değer veriyorum değer görüyorum ancak arkadaşlıktan öteye izin vermiyor ne olacak dersiniz zamanla kalbini acarmi Ben aslanım o kova kovalarla iyi anlaşıyorum son üç gündür konuşmaktan uykusuz kalıyorum ama bu arkadaşlıktan öteye gitmiyor tecrübeli olan var mı zamanla yoluna girermi karekterim kişiliğim hakkında çok kez iyi şeyler duydum06 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşız hoşlandığını dile getirmiyor duyduğum tek şey çok iyi arkadaşız bu nedir ya
- +1 yıl
Nasıl yapıyım birden kesemem bir kadın olarak bana akıl ver nasıl yaparım ne olursa anlarım birşeyler hissedigini gerçekten kapattımi kalbini gerçekten değişik birisi askeri personel sert biri
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekden çok siz kızları sorgulamak lazım sadık kızlar kaldı mı eline erkek eli degmeyen kaldı mı diye kızların kendisinde bir sey yok ama erkekler şöyle olsun böyle olsun istiyor gerci istiyorlar sadece lafta olunca başka türlü oluyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde gerçekten seven sadık olan bir erkek bir vazo gibi kenara itilir ve daima kaybeden taraf olur ona sadece Kalan acıları olur, kim böyle olmak ister ki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
64Cevap
Sürekli erkeklerin sadakatından bahsedilse de kadınlarda bir o kadar Sadakatsiz bu devirde bunun cinsi ayrımı yapılmasına çok karşıyım nice Efendi erkekler var erkekleri yoldan çıkaranların büyük kısmı da yine bizim hemcinslerimiz. Hangi taraftan bakarsan bak kadının düşmanı kadındır evli adamla konuşan kadın yine kadına kötülük yapmış oluyor sevgilisi olan biriyle konuşan kadın yine kadına kötülük yapmış oluyor Tabii ki dürüst kendini bilen kadınlarımız da var onlara da haksızlık etmemek lazım ama bir erkek Kadınlar neden Sadakatsiz diye soru sorduğunda biz nasıl tepki gösteriyorsak empati yaparak Sadece erkekleri Hedef olarak bu tür sorular sormakta Bence erkeklerin içindeki iyileri üzer diye düşünüyorum ve özellikle söylüyorum Herkes aynı değil kadında da erkekte de iyiler var❤️ Allah sana sadık birini nasip etsin. Sevgiler
11 Yorumla- +1 yıl
Hay agzina saglik
Sevgilim varken arar, sorar, yazar, merak eder , sesini duymak ister , değer verir , önemserdim. Ancak siz kızları anlamak o kadar zor ki tüm bunları istemiyor , dönüp sizi umursamayan , değer vermeyen , kötü konuşan , arayıp sormayan insana gidiyor bizim gibilerini de dertleşmek için hatırlıyor ve arıyorsunuz.
Üzülerek söylüyorum ki bizleri öldürdünüz.
115 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hadi var diyelim nolacak biliyor musun karşına sana ilgi duyan yakışıklı erkekler çıkacak iffetine sahip olamayacaksın kendini hayatındaki insana ait hissedemeyeceksin sonra da aldatacaksın. Doğru adam bulana kadar sen ne kadar doğrusun kendine güvenin var mı?
11 Yorumla
+1 yılAllah şahidim olsun ki var da sözlerde samimiyet duygusu olmayınca insan korkuyor elimden gelse valla gider Ahiskali kızlarla hristiyan kızlarla evlenmek daha mantıklı Bizim Türk kızları ile evlenmektense
114 Yorumla- +1 yıl
Sütten ağzı yanan bırak yoğurdu üfleyerek yemeği sütlü ürünlere tövbe ediyor
- +1 yıl
Efendim
- +1 yıl
Ben sigara kullanmıyorum
- +1 yıl
Canını yakmak değil de güvendiğin dağlara kar yağdığı zaman anlarsın Allah yagdirmasin
- +1 yıl
Selam ve dua ile kalın
- +1 yıl
Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım istiyorum ama olmayınca olmuyor çevrenin de faktörü çok önemli ama benim evlendigim kişi benim dinime ahiretime yardımcı olmayacaksa olmasın daha iyi
- +1 yıl
Selam ve dua ile
Evet ama herseferinde aldatılan istenmeyen erkek oluyorsun 🙁 evlilik niyetliyim diyorum herseferinde neyse olmuyor kısacası
Şerefsiz erkek daha çok seviliyor071 Yorumla
+1 yılSadık erkek az mı?
Asıl az olan evli ya da ilişki içerisinde olan erkeklere kanca atan karaktersiz kadınlar.
11 Yorumla
+1 yılÇok az erkek kalmıştır ama onlar da taraf değiştirir yakında, kadınlar arasından da hiç kalmadı.
02 YorumlaAha beni tarif ediyor o adres benim ya 😂 ama bilin bakalım ne eksik
15 Yorumla
+1 yılNapıcaksın sadık erkeği? Sıkılırsın, çok monoton gelir
110 Yorumla- +1 yıl
Aldatma ciddi ilişki de olur ama…
- +1 yıl
Kesinlikle… çözmüşsün olayı
- +1 yıl
Erken tecrübe her zaman iyidir 💃🏻
- +1 yıl
17 ülke ortalaması zaten… hadi bakalım başarılar minik kuş
- +1 yıl
Selametle reizz
+1 yılSon olarak benim de kaymamla, tagminim en fazla 3 kişi kaldı. onlar da yaşancak adam değil, napalım )
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaldık o yüzden kimseye dokunmadık helali bekledik bekliyoruz gelmese de canı sağolsun
06 Yorumla- +1 yıl
Dayı ne gı daha vakit var böyle dersen görüp geleceği varsa da gelmez ahu dilberim ceylan bakışlım 🤪
- +1 yıl
Kanka yaşını merak etmedim ki yaşa göre mi hitap olunuyor sanalda kafasına göre takılıyor insanlar.
Ha şimdi yaşını dedin ya 18 yaş altı yasak maalesef atarlar - +1 yıl
Sende haklısın yeni hesap açmak zor değil giden geri geliyor
+1 yılEvet var
Ama o erkeğin bu huyu bırakması gerekiyor00 YorumlaBu kadınlar kadar şeytan bir cinsiyet yokken erkeğe saldırıyor herkes aw
00 Yorumla
+1 yılSorsan herkes sadık.. Kımse ben aldatırım demez. O yuzden soru bıraz mantıksız olmus
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeven kalır derdim de sevgiye de güven olmuyo habshdn
00 Yorumla
+1 yılÇok sadık biriyim ama kalbimi çok kırdılar. O yüzden dükkanı kapattım. Bundan işim olmaz. Nalet olsun fiziğine de atom mühendisliğine dedim en son
05 Yorumla- +1 yıl
Uzun süre bir şey düşünmüyorum. Yalnızlığın tadını aldım artık birliktelik yaşayacak enerjim kalmadı
- +1 yıl
Yaşın küçük olduğu için insanlara güvenirsin ama zamanla gerçek yüzlerini görüp uzaklaşırsın. Şansın varsa doğru insanı erken bulursun yoksa belli bir yaştan sonra kimseye güvenin kalmaz yalnızlığı seversin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim yok ama olsun olmasın her zaman sagdigim önce kendime sadigim zaten
01 Yorumla
+1 yılKaeakter cinsiyette degil kisiliktedir... neden olmasin. bence bunu cinsiyet olarka ayrim dogru degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyleydim ama o dengesizlikler yaparak güzel olacak ilişkiyi başlamadan yok etti 1.5 sene sonra
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadık kız da az hep sosyal medyanın yüzünden pislikler
+1 yılVardır elbet bir yerlerde ve denk gelinir illaki Allahtan umut kesilmez
01 Yorumla
+1 yılÇok azdır bence
23 Yorumla- +1 yıl
18 misin sende
- +1 yıl
@marco-pasam evet
- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde sevilecek hatunda kalmadı
15 Yorumla- +1 yıl
Menfaat ve çıkar bakıyorum iki gün içinde hemen seviyorum denmeye başlanıyor birde ekonomik durumun iyiyse sahte sözler başlıyor nefret ediyorum kendisi olan kalmamış
- +1 yıl
Maalesef öyle zaten bu nedenle çok çabuk harcanıyor duygular satılık olmuş
Bizim arkadaş var adı Sadık kaldı yani
12 Yorumla
+1 yılNeden kalmamış olsun ki saçmalıyosunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Çoğu ile hepsini aynı kefeye koyma o zaman
Vardır illaki. Az olduğu kesin ama var.
01 Yorumla
+1 yılerkek de kız da var ama burada yok
01 YorumlaKalmadı artık çok zor
04 Yorumlavarda neden lazım oldu şimdi?
04 Yorumla
+1 yılSadık kız yok ki erkeği olsun
07 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane sevgilin oldu mesela 5 üstü kesin
- +1 yıl
Yaşın 18 olduğu için öyle bı 25-30 ol o zaman en az 10
- +1 yıl
Gerçekler
- Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılvar ama kaybediyorlar
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar benim eşim
03 Yorumla- +1 yıl
evlimisi8n
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadık kız olmadığı için öyle erkekler kızlara bakmaz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
+1 yılSadık kadın kaldı mı?
015 Yorumla- +1 yıl
Ben de sadık erkeğim :)
- +1 yıl
Hepsi bu kadar olmamalı
- +1 yıl
Sadıklar birleşsin :)
- +1 yıl
sen ben.. onlar yok ama. D
- +1 yıl
23 yaşındayım.
- +1 yıl
Çok mu?
- +1 yıl
Tamam teşekkürler.
+1 yılVar ama kızlar bakmıyor o erkeğe
04 Yorumla- +1 yıl
Ben sevdim istemedi beni
Bende kimseyi sevmemeye karar verdim
Seni zorlamı seveceğim zorlama istemiyorum seni dedi
+1 yılErkek kalmadı ama kadında kalmadı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaldı. Niye kalmasın.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yılSana denk gelmiyor
00 Yorumla Belki fazla yok ama yine de var tabii ki
00 Yorumla
+1 yılBen sadik olmam daha olduk da ne oldu
00 Yorumla
+1 yılvardır merak etme sen niyetini halis tut
00 Yorumla
+1 yılKimse olmadığı halde kendime bile sadakatim var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,2b cevap paylaştı. Sadık kadın kaldı mı birde bunu soralım :)
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar da kaybettiniz ve öylelerini
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de izliyom
Cevap sahibi+1 yılLa niye abi deyip duruyon ne abisi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yaşlanmadım o kadar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsim olarak evet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. zorr
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVardır ama bulması çok zor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalmadı bitti
11 Yorumla
+1 yılKadında yok erkekte yok sadık olan
20 Yorumla
+1 yılHayır
01 YorumlaSanmiyorum
01 Yorumla
+1 yılNe yapcan
01 Yorumla
+1 yılYoktur
01 Yorumla
+1 yılYok be abla
05 Yorumla- +1 yıl
Yani çok nadir varsa belki ama benim öyle bir inancım kalmadı. Bu kendimi soyutla demek değil ama. Konus gör tanı. Ters hareketinde kapat konuyu. Uzatmak iyi değildir
- +1 yıl
Ya aldatılmak hiçbir zaman kadının suçu değildir. Bu karakterle alakali senden eskisi gibi hoşlanmayan adam açıkça söyler ve gider. Karaktersizler aldatır. Aldatılırsan kendini kötü hissetme. Hatta sevinebilirsin bir pislikten kurtulduğun için
+1 yılİlla vardır da doğru erkeği bulamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılSadık insan kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBuyrun benim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılKaldı elbette
00 Yorumla Sadık kız kaldıysa erkekde vardır
00 Yorumla
+1 yılSadık erkek hasreti çeken türk kızı 🥳
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!