Şimdi ekonomiler bozuk eyvallah sen de maddiyata önem veriyorsan kin vermeyen kadın yoktur buna göre tercih yaparsın. Maddi durumu iyi olan erkekleri tercih etmek de bir seçenek olabilir ama olay sadece bu değil anladığım kadarıyla bir cimrilik söz konusu ve yaptığı şeyleri dillendiren ve göze sokan insan profili vasat ve basit bir insan profilidir kalitesiz. Bu çocukla ayrıldığınız zaman bütün hesap dökümünü önüne serebilir. Tabii ki onu tanımadan yazıyorum bunları ama bütün bu emareler pek hayra alamet değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes çok güzel deyip savunmuş ya allah aşkına aklinizi başınıza toplayın. Delikanlı çocuk parası yoksa bi kızı da onunla beraber sefalete sürüklemez sevgili yapmaz. Ya da para kazanmanın yollarını arar bulur çıkarır. 13k parası var diyorsun hala hesabı arkadaşına kitleme peşinde diyorsun. Bir erkek sana harcamıyorsa kime harcayacak allah aşkına? Ve sen de tüm bunlara rağmen ondan ayrılmadın. Bir insan bu durumu ancak 3 ay bekler. Tabiki de parkta buluşulur arada sırada ben de buluştum sevgilimle ama piknik yapmak için falan yani. Ya da ikimizin de parası yoktu o zaman buluştuk ama 4 ayda 1 kez falan. Haftaya maaşını aldı en güzel yere gittik mesela. Ya allah aşkına sevgi falan da olmaz öyle. Normalde bi erkek sana yapabileceğinin en güzelini yapmaya ve senin sevgini kazanmaya uğraşmalı. Onu da geçtim, anılar biriktirmek için bile böyle güzel yerlere gitmeniz lazım. Bırak canım benim sen onu. He diyorsan ki benim olduğum yerin değeri bu, o zaman sana karışamam.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuş beee haklısın yol vericem bunaldım bak millet dışarda benim sevgilim var diye evdeyim yazik gunah
Cevap sahibi+1 yılParası olmasa harçlık aliyor olsa haklısın diyeceğim. Bu kişi hayatı boyunca birilerinin sırtından geçinmeye alışmış. 13k para hiçte az değil. Ki sadece harçlık alıyor olsa bile harçlıklarınızı birleştirir yine haftada iki gün kahve parası çıkartırsınız. Hadi 1 kere olsun. Sahil bile dememişsin. Gezip tozmaya bile hasret kaldığına göre doğru düzgün bir yere de gitmemişsinizdir çünkü bu tipler uzağa gidince ceplerinden para çıkacağını bilirler. Ücretsiz şeyleri bile kovalamamışsınızdır şimdi siz
+1 yılSevgilin istedi diye sürekli aynı ve bu tür şeyleri yapıyorsan onu değiştirmeyi denemelisin. Sadece onun sözünün geçmemesi gerektiğini seninde isteklerinin olduğunu ve bunlara saygı duyması gerektiğini söylemen lazım bu durumda, açıkçası bir erkek veya bayan bu şekilde hareket ediyorsa zaten karşısındaki kişinin düşüncelerine saygı duymuyordur. Bunu çözmek için hatta geç kalınmış ama hala umut olduğunu söyliyebilirim. :)
00 Yorumla
Durumu yoktur. Var da götürmüyorsa uzaklaş gitsin. Pinti adamlardan hayır gelmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarda fakir edebiyati parçalamışlar. Bakma sen bunlara işlerine gelmeyince edebiyat yapmaya bayılırlar. Parkta buluş buluş nereye kadar? 18 yaşında mi bu çocuk? Park ne? İlla gidip lüks yerde takılalım demiyor kimse ama 13k maaş alıyosun, hafta sonu kızi alip bir kafeye götürüp 100 lira birakmak zor olmasa gerek ki bunuda yapamiyorsaniz sevgili işlerine girmeyin. Kaldi ki ben hesabımi kendim ödüyorum neyin edebiyati bu yaa
20 Yorumla
+1 yılBi dönem yaşantımda senin gibi sağda solda gezmek isteyem bi kız vardı. :d beni sal biraz sabret birikim yapacam çalışacam gibi bahaneler uyduruyodum. Geçen duydum, benden sonra hayatına bi kaç kişi girmiş. Hala aynı durumda ve yerinde sayıyor. Ben ise şimdi evimde canım istediğinde çalışarak aylık gelirimi 5 Hanelilere çıkartabilecek durumdayım onunlayken ona ayıracağım zamanı kendime ayırdığım için. :d bırak çocuğu vardır bi planı herhalde.
015 Yorumla
Soran+1 yılLan yok ailesine evine işine kadar biliyorum 13k kazaniyo e devletinde görüyorum yani sadece vizyon meselesi
- +1 yıl
O kısım biraz senin bileceğin iş sen yaşıyorsun sonuçta.
Gerçekten sebebi cimrilik ise kazanç onun, senin bir katkın yoksa bişeyleri ondan beklemen saçma.
Eğer katkın var ve buna rağmen istemiyorsa önce ev gibi yatırım yapma hevesi var mı ona bak.
Varsa, yine rahat bırak çünkü sana da getirisi var. Yoksa da bir ömür o tipte insanla geçmez, bırak güzel bir biçimde kırmadan.
Soran+1 yılEvlilik düşünüyo kendisi diyorum evler en kötü olmuş 4mn nasi olacak ilk kirada oturucaz mecbur yok ben kirada oturmam diyo babam satın alacak bana ben eminim sen merak etme falan atma tutma konusunda üstüne yok
- +1 yıl
4Mn lik ev almaz 2+1 eski bi ev alır 1 mn a. En azındam aylık kira giderinden kurtarır sizi düzelene kadar piyasalar. Bu açıdan düşünmek ve detayını kurcalamak lazım bence.
Soran+1 yılBen yasadigim siteden daha kötü eve geçmek istemem
- +1 yıl
:d.
Soran+1 yılNoldu be bırak evlilik düşünmüyorum bunla zaten de cocuk eglenmesini de bilmiyo kardeş napim ben
- +1 yıl
Yazdığınız şey komik geldi biraz.
Bana göre her ne kadar aptal insan egosu lsa da bu tarz şeyler, sizin kendi düşünceleriniz ve belirli zemine oturtmuşsunuzdur bu düşünceleri mutlaka. O yüzden ssaygı duymam gerekiyor benim.
Bunların yanında, bulunduğumuz ekonomik durum ve dönem dahilinde bu söylediğiniz şeyin temelinde yatan "standart düşürmeme" tarzında şeyler kısa vadede size ve yaşantınıza zarar verir. Ki muhtemelen bunu ben ne kadar yazarsam yazayım sizin kendinizin yaşaması ve deneyimlemesi kadar yer tutmaz, anlam kazanmaz zihninizde.
Soran+1 yılAy ne saygili yazdın be helal sana düşüncem yazdıklarını sagolasin
Soran+1 yılAptal insan egosu hariç mqq bfhfhf
- +1 yıl
O benim düşüncem. Saygı duy!!! Kfkdklfk
Soran+1 yılAma haklıyım ya hakliyimmm bı de akpliymis ailesi ay evlilik asla olmaz yani bdhd
- +1 yıl
Ailesiyle mi evlenecen? Sanane siyasi görüşünden? Şnlblkg
Soran+1 yılBenim aile anlasamaz zaten bunla da evlenilmez de işte
- +1 yıl
Sabretmeyi dene, eğer önünü görebiliyorsan devam edersin.
He baktın lmuyor yapacağın şeyler sınırlı, ayrıl.
Seviyorsam onunla bana her yer güzel gelir zaten. Arabada oturmamız bile yeter. Yeter ki sevgi saygı olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her şeyi erkekten beklememek lazım diye düşünüyorum.. Bizde öyle lokantaymış, restorantmış gezen tip değiliz alırız kahveyi, yiyeceğimiz kendi halimizde takılırız sadece onunla saatler geçirmek sohbet etmek gülüp üzülmek o kadar paha biçilmez ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu bir yere götür sen davet et. Parkta oturmakda ne var hayet guzel sessiz sakin sahile gidin. Sen sanırim para harcasın istiyorsun belki parası yok varsa bile sana para harcamak zorunda değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKazandigi parayi kadinlar ile paylasan erkekler maalesef parayi neye harcadigini veya yatirim yaptigini bilmeyecegi icin, empati yapamayacak ve yarglamaya baslayacaktir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar değil sevgilisii ayy sistim
yorumlarda erkekler güncellemeyi görmediği için kudurmuş. cimri adamla olmaz be güzelim. sen kendin ona bu durumu söylersen işte daha güzel yerlere gitmek istiyorum falan diye götürürse ki muhtemelen götürmez seni suçlu gibi hissettirir zorla şey yaptı falan diye zorla güzellik olmaz aşkom bence ayrıl 13k da aslında pek bir para sayılmaz yani ne geliyor bu dönemde o paraya
018 Yorumla- +1 yıl
Sizin amacınız neden para yemek?
- +1 yıl
Güzellik mı? Kız gizli üye
- +1 yıl
Size para yedirmek zorunda değiliz
- +1 yıl
Avutma kendini
- +1 yıl
Kuduran sensin paraya bakan kadın obje eşyadır
- +1 yıl
Her kadın güzel dedinya bu avutmak oluyor kendini ağlama mk
- +1 yıl
Benim gibi erkek derken?
- +1 yıl
Çirkin olduğun aşırı belli
Soran+1 yılAy yeni okuyorum doğru cok haklısın para uçuyo gidiyor çok bı para değil bu devirde ve yine haklısın normal kafe ya aciz misin bu kadar demi ve güzel kizimdir çok şükür yani bugüne kadar hiç reddedilmedim ndjf
- +1 yıl
Soran+1 yılElhamdülillah jfjfj
- +1 yıl
Allah kibirli kulunu sever mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen adami seviyormusun yoksa parasini harcamak icin mi seviyorsun.
Aşk nedjr bilirmisin?
Hic bir yere gitmesen de sevdiginin suretinde kaybolmaktir.
Sikayet etmemektir.04 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki aşık değilim kardeş bırak edebiyati şimdi sinirlendirme ben parki hakeden biri değilim
- +1 yıl
Seni tanimiyorum ki?
Soran+1 yılSöylüyorum iste aa aaaa
- +1 yıl
Ben anlayacagimi anladim. Huzurlu aksamlar
Nikecegin tencere kapat misali.
İmkanı varda yani düzenli bir işi öyle yapıyorsa ayrıl hiç sevmem cimri insan. Ama sende çalışıyorsan arada sende öde
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ödüyorumm öderim onu da yaptırmiyo çocuk bı garip
olur bana fark etmez yanımda sevdiğim kişi olsun yeterli. nerede oturduğumuz önemli değil. güzel mekan anlayışın ne bilmiyorum ama sürekli parkta oturuyoruz diye de ağlamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cimri bir insan en nefret ettiğim bir tiptir, hesaplı olması ve bölüşmesi ayrı bir şey. Biraz da sen atik ol, bugün sahilde yürüyüşe gidelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy o kadar şey yaptım ki kilimi kipirdatmam
+1 yılKanki sen götür çocuğu bir yere, supriz yap. Şaşırt onu. Sen bir kere yap o 3 kere gelir zaten. Aldığı paranın hesabını da kendisi yapsın bırak. Sana düşmez.;)
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmam ayağını yorganına uzat göre uzatma olayı demek ki maksat onunla görüşmek buluşmak tutup da mekan gezmek değil o zaman git kalite kontrolcü ol
00 YorumlaŞahsen kalabalık yerleri sevmem doğa bahçe bana daha hitap ediyor o yüzden hiç kafeye girmedim desem yeridir
08 Yorumla
Soran+1 yılBı arkadaşı var kız ayarlayacakti dörtlü takilcaktik kız satmis gelmedi diye biz parkta oturduk gelse gidiyodu ve çocuğa ödetecektim dedi ertesi gün sordum neden gitmedik biz bı yere diye borcum varmis yeni çıktı haciz geldi dedi yalan
Soran+1 yılYalan yalan borç falan iki yıl önceki haciz sayfasini atiyo bana yersen
Soran+1 yılEvett bayaa ve ben soğudum ya
Soran+1 yılKavga ediyo benle ml
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Kaliteli vakit geçirdikten sonra nerede olduğunuzun bir önemi yok, sizde bu eksik heralde.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusulmuyo bos sadece SKs
+1 yılSen niye kendinden harcamıyorsun illa erkek mi ödemeli?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızlar evet yeri gelir öderim sistim cidden boylelerinden erkek dedigin ödeyecek ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla olmaz gezeceğiz eğleneceğiz sürekli o ödemek zorunda değil ben de öderim ama park asla kabul etmem
00 Yorumla Yanyana olalım da çöpün kenarında oturalım hiç farketmez. Onu sevdikten sonra nereye götürdüğünün benim için gram önemi yok
05 Yorumla
+1 yılGayet güzeldir. Öyle mekanlar hep basar beni, sıkıntı gelir. Açık hava parklar, bahçeler, korular, sahiller, plajlar daha sıcak gelir.
00 YorumlaOlabilir tabi illa hep lüks gösterişli zaman geçircen diye bir şey yok. Empati yapıp anlayışlı olmak lazım. Durumu yok demek ki.
00 Yorumla
+1 yılYorumlara cevaplarını okudum da harbi bu kafayla yaşıyorsan çocuğu da kendini de bu yükten kurtar. Kes ilişkiyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne olsun istiyorsun yaşınız kaç sizin şaka mısınız gez toz eğlen nereye kadar nerden geliyor bu kuyunun suyu evlilik gezmek tozmak eğlenmekten mi ibaret
01 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaş ya 18 yaziyo orada slk şey duzelmiyoda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 12 senedir aynı şeyi yasiyorum. 1 sene de bir iki kez gezme.. dusun.. sen ne yapardin.. parası yok demeyin. Parası herseyi var. Ama işi önemli biri 😅
10 Yorumlaİmkan olmadıktan sonra karşıdakini yargılamamalıyız, maddiyat için ondan ayrılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl iğrenç beyinsiz onursuz bir tiple takıldığını anlamaktan aciz biri olduğunu fark etmek acı verici
01 Yorumla
Soran+1 yılBak susss djfjdj
+1 yıltamam al sen götür gel burada yemek yiyelim bendensin de
00 YorumlaKizlar genlede gezmek ister ama sen tam tersini istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılCimriyse ve memnun değilsen söyle hala aynıysa uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılBence arkadaşın sende gönlü yok ya da bu işlerden anlamıyor hep aynı parktamı diyor
00 Yorumla
+1 yılniye her şeyi erkekten bekliyorsun böyle şeyler istiyorsan sen de elini cebine atacaksın o zaman ilişkide erkeği para kaynağı görmek cimri olmak kadar büyük bi hatadır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insan mutlu olduktan sonra mekana takılmak bence yanlış
00 Yorumla13 bin alıyor diyosun by cimri cimri erkekten de hayur gelmez ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya millet dışarda benim sevgilim var diye de çıkamıyorum bunaldim
Haklısın istemekte. Sevgilin asosyal mi ya da para durumu kötü mü?
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılElife dedim yani var parası bı de yalan atiyo gezmemek için borcum var diye
+1 yılLan bi park kaldı mahvetmediğiniz bari parkları salın abi çocuklar için orası sevgililer için değil bi ilişkide düşünmüyorum ben yalnız kurdum
00 YorumlaPeki sen destek olmak için bir şey düşünüyor musun? Örneğin sende çalışabilirsin. Yoksa sadece parasını harcamaması mı derdin?
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan veya iyi biriyse bence değer ama değmeyecek biriyse hiç uğraşma bence
00 Yorumla
+1 yılonemlı olan sana olan devamlılıgı bence yoksa gıttıgın ya da yedıgın yemegın onemı yok
00 Yorumla
+1 yılEğer birisiyle her konu hakkında saatlerce sohbet edebiliyorsan nerede olduğunun pekte bor önemi yok
00 Yorumla😂😂😂 güncelleme fena.
01 Yorumla
Soran+1 yılYenisi geldi. s. s. s fhjfj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman demişimdir herkes layığını bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılAy değil valla değil bu değil yani
- +1 yıl
Hı hı
Bana farketmez onunla olmam yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrilir misin öyle kalir ama umursamaz misin
Soran+1 yılEvet 13k aliyo asci ama parklarda oturuyo
Soran+1 yılDenedim suçlu nankör oluyorum bıraktım ya artık yazarsa yazıyorum ararsa bile duymadım diyorum
Seviyorsan sokak bile güzel gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseyi erkek karsilmak zorunda mi? Senin katkin ne de bu taleplerin oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılkldflksf some cimri rock! problems
00 Yorumla sevgi herşeye engel tanır
00 Yorumla
+1 yılSürekli parkta da oturulmaz ya istemezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılOnunda en kralını yaşadık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi sıkıntısı var gencin.
00 Yorumla haklısın da. sürümü çok mu kötü?
00 Yorumla
+1 yılPinti dir sanırım
00 Yorumla
+1 yılsıkardaçcıocuğun aprasımı yok acaba
00 Yorumla
+1 yılSıkılırdım bu yokluktan
01 Yorumla- +1 yıl
Sen zaten karakteri düzgün biri değilsin
+1 yılOnunla olduktan sonra gerçekten hiç bir önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilim öyleydi mutluyduk sevince sorun olmuyo ama ayrılınca bambaşka biri oldum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPara yoksa napsin garibim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. En sade en samimi en güzel en masum ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam tatile bile götürğrdüm
08 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü sen adamsin
Cevap sahibi+1 yılTşkler ya saol sen de önüne dünyanın güzellikleri serilecek bir kızsın sanırım
Soran+1 yılVallahi öyleyim billahi öyleyim atkı ördüm ben bu bebeye ellerimlen ya yemekler yaptım yaa jdjdjfjf
Cevap sahibi+1 yılAma sen elleriyle yemek yedirilmesi şımartılması hergün neler yaparak mutlu ederim diye düşünülmeyi haketmiyor musun
Soran+1 yılHakediyorum tabi ki en babasini hem de
Cevap sahibi+1 yılO zaman hakettiğin değeri bulacağın kişiyi bul o kişiyi dış gözlere göre seçme
Soran+1 yılEvet ya benim problemim yakışıklı olunca cocugu düzeltmeye çalışıyorum maalesef
Cevap sahibi+1 yılSen sana her ama her konuda unutulmazı kimin vereceğini biliyorsun sanırım yanında sevgilim diyemesende her anınız unutulmaz olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Cimri insan hiç yaşamamış insandır
00 Yorumlao erkektenn hayir gelmezz sana diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla senin ailen zengin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılElhamdülillah ablacm fjhdhd
Cevap sahibi+1 yılNe güzel abla
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım