Hep iş hep iş birbirimize uzakta değiliz ama buluşalım da demior ben söylediğim zaman yoğun olduğunu söylüyor. ya da geçiştiriyor. Ayrılalk konusu geçse seni bırakamam seviorum diyor. Siz söyleyin ben mi yanlışım o mu.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki parasi yoktur bekle biraz. Yok varsa da utanıyor dur. ya da maldir. Git buluş salak mıdır nedir
Parayla alakası yok. Zaten öyle paralı yerlere gitmeyiz genellikle kafe. Ben buluşmak istiorum ama bahsedince hep kursağımda kalıyor öyle cevaplar verior
Sor oyleyse derdin ne istemiyor gibisin de naz et. Sanal sanal yeter de geleceksen gel artik de.
Zaten öyle en son geçen hafta cumartesi günü dershane çıkışı geldi sadece 5 dk. Ona desem geçen hafta yanindydim der. Beraber yaptığımız hiçbir şey. 1 aydan sonra o gün geldi işte. Başta böyle değildi haftada 2 3 kez ama şimdi
Evlenince yilda bir kapı önüne çıkarsınız artık. Garipmis
Knk bence ayrıl bir ders ver ya başkaları varsa başkaları ile buluşuyorsa erkeklerin çoğu elindeki kızı kaybederken değer veriyor dene yinede
Ben şehir değiştirip gittiğimi biliyorum sizdeki ilişki ebak
Anlamadım
Ben şehir değiştirip gittiğimi biliyorum eski sevgilimin yanına. Birde sizdeki ilişkiye bak. Seni seviyorum diyorsa salla gitsin. Yakınında başka birisini bulursun. Gençliğin gidiyor
Başkasını istemiorumm ilk başta böyle değildi hergun gelirdi şimdi işleri bitmior
Ona ders olur ayrılırsan geri barışırsınız
Yipranmak istemiyoruz ama bu şekilde de olmuyor
Anormal bir durum cidden.
Yol ver bahane
İsteyen buluşur. Demekki istemiyor seni🙄
Tamam istemior ama ayrılmaya gelince ben mutluyum dior
Tek onun mululuğu mu önemli sen mutlu değilsen yürümez bu iş senin hayatın senin kararların senin mutluluğun
Evet öyle yüzyüze gelip bunları konuşmak istiorum çünkü mesajda hiç anlamıyor anlamak istediğini anlıyor. Aramada zaten çok kısa bi kaç gündür hiç aramıyor. Sadace mesaj.
Boşver anlamasın ayrılmak istiyorum mutlu olamıyorum beni anlamıyorsun de engelle
En sonunda öyle yapacam bu aralar çok doldum patlayacak yer arıyorum
Beni yanlış kötü anlamda söylemiyorum sana ama sen herşeyden önemlisin seni kenarda tutmasına göz yumma
Evet haklısın yok gerckten çok içten ve doğru söyledin. 5 dk öncede seni seviyorum dedi. Soğuk yapiorum sabahtan beri anlamior bile
İstanbul'da mı yaşıyorsun
Yok hayır küçük bir şehir
En uzak mesafe yürüyerek 20 25 dk
Yürüyerek yarım saat ve buluşmak sitemiyor bilemedim ya gereçekten olmaz bu ilişki (benim uzaktan ilişkim var buluşabilmek için türlü türlü yollar düşünüyoruz seninkinin yaptığuna bak)
Hiç sorma. En son geçen hafta dershane çıkışı gelmişti 5 dkligina. Dün ona dedim işte ne kadar uzun süre oldu görüşmeyeli birşeyler yapmayıp özledim filan. Bana verdiği cevap daha geçen hafta beraberdik ne diyebilirim ki. Öyle bi hevesim kırılıyor ben bile çağırmaya tenezzül edemiyorum. Bide aynı mahallede oturuyoruz. Ama hep iş yoğun.
Ona ilgisiz davran yazma o yazmadan bakalım hissedecekmi yokluğunu
Bide buluşmak isteme arkadşalarla buluşcaz de hergün
Zaten öyle yapiorum. O hep yazıyor. Bu sabah günaydın yazdı bilerek cevap vermedim. Çünkü kırgınım ona 1 saat sonra neden yazmiorsun nerdesin diye filan yazıyor. O yazmasa yazmam genelde ama sadace yazior. Güzel şeyler dior olabilir ama arkası boş gelior
Ve kavga etsek ya da beni kırdığını trip attığımi bilse asla özür dilemez konudan bahsetmez bile neden böylesine bile demez. Güzel konuşur eder bende saf gibi hemen unuturum yine aynısı olur
Sıkılıyor insan sürekli aşkımlı cicimli konuşunca
Bence seni haketmiyoe zamanını boşuna harcama onunla (nezamandır berabersiniz)
Ondan da değil sadace yazismakla olmuyor. Göstermeyince yapmacik gelior. Sen olsan böyle biri hakkında ne düşünürsün anlam veremiorum
3 ayimiz dolacak ama flört dönemi filan hesaplarsak 7 ay filan
Bence ona bağlanmadan önce ayrıl yoksa çok üzülürsün
Bağlanmam diye düşünüyorum. Bu aralar çok demlerimizi yaşıyoruz bakalım artık ne zmn patlicam
Çok tatlısın ya🙄😂
Seninle nasıl buluşmak sitemiyor anlamıyorum bence iyi birisin
Vala bilmiorum ki :) bugün izin günüydü konuştuk dedim napican filan dedi buralardym kuzenimle takılırız filan hiç demedi zaten görüşelim bugün çalışmıyorum etmiorum
Ya deli olcam nasıl sabrediyorsun ona ya🙄
Sabredemiorum ki
Şu an sinirden patlicam yani dershanedeyim bide
Ayrılsana kız niye sabrediyon🙄
Ne diyeceğimi bilmiorum o kadar boşum ki çevremdeki hemen hemen herkes onu bilior ondan da çekiniyorum
Çekinmene gerek yokki senin mutluluğun önemli yoksa kafanda biriktirip durursan kendini yorarsın sadece insanların değil (buarada hangi burçsun)
Aslan burcuyum. Beni gaza getirdin ayrılık mesajı attım. Hersyi söyledim. Bekle beni gelcem dior. Bende artık gelme dedim
Şimdi yazmış sevmek yanyana olmak değil
Gelmesin bence de sakın bak nerde olduğunu söyleme ben yanındayım bana yazabilirsin
Yks için mi dershanedesin
Moralim çok bozuldu. Ona diorum bana seni seviorum deme. Bana dior sana seni seviorum demiceksem hayat arkadaşım olmana gerek yok
Kpss
Sen ne dedin ona
Kolay gelsin iyi çalışmalar hangi bölüm okudun
Mesajdan yazayaimmi
Yaz tabi
Istek attim
Kabul etmedin ama
Kız sana yazabilirmiyim
ayril kurtal ondan nasil biseymis o öyle
Ne iş yapio
Mobilyaci. Ama bu aralar bir sitenin tamamını yapıyorlar sürekli montaj
Yapcak bisey yok