- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, genelde öyle olur zaten yani tesadüf mü desek, sevgilisi olan insanların çekiciliği mi desek bilemiyorum ama insan sevgilisi yokken bir tane kişiyi zor bulur hatta hiç bulamaz ama sevgiliyken öyle oluyor yani bunun ben de net bir açıklamasını yapamayacağım maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu gerçekten birçok kişi yaşıyor eminim hiç sevgilin yokken kimse gelmez hatta artık yalnızlıktan bunalırsın söylenmeye başlarsın isyan edersin ancak biriyle sevgili ol hatta çok çok mutlu ol ilişkin acayip derecede güzel ilerlesin bir anda bir sürü kişi sana talip olur ancak bence bu da bir nevi sınavdır her ne kadar böyle şeylere pek inanmasam da yani senin sevgiline olan bağlılığını kontrol etmek amaçlı bir sınav olduğunu düşünüyorum başka mantıklı bir açıklaması yok bana göre tabii ki tesadüf orası ayrı
30 Yorumla
+1 yılAhahahh bak bu çoğu kişide de, bende de vardı 😄 Sevgilim olmadığı zamanlar nedense herkes bana kankasıymış gibi davranıyordu. Ama tabi yakın davrananlarda vardı ama cesaret edipte bana açılmıyorlardı. Taa ki ne zaman sevgilim oldu, o zaman tanıdık tanımadık herkes bana açılmaya başladılar.. bu bir sınav herhalde
00 Yorumla
sizde de mi böyle bu durum? Erkeklerde hep bu şekilde olur sevgilisi yokken kimse takmaz bir sevgilisi olsun bir ton talibi çıkar yakınlaşmaya çalışan çıkar bunlar hep ortak arkadaşlardan duyulmaya başlanır vs.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler?😂😂😂 hadi canım ya olamaz
- +1 yıl
@senaçakr4838 ne alaka sanki tüm kadınlar Angelina Jolie.
- +1 yıl
Sopsaldmössösmsmsmslsls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tesadüf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni az buçuk tanıyan çevren yapıyorsa bunu, bil ki ilişki yapınca kıymete bindiğin için seninle ilgilenmeye başlıyorlar. Psikolojik açıklaması var aslında durumun.
Seni tanımayanlara gelirsek de tavırlarınla ulaşılmaz göründüğün için radarlarına giriyorsun ve o yüzden seninle ilgilenmeye başlıyorlar.
Aslında ilişki psikolojisi sonucu oluyor hepsi, çok zor değil anlaması. Şu ana kadar tek anlamadım olay, benim görüştüğüm tek eski sevgilim ne zaman sevgilimle ayrılsam bana yazar ve bilmesine imkan yok ayrıldığımızı. Bir bunu, örümcek hislerini ve nasıl içine doğduğunu çözemedim.10 Yorumla
+1 yılValla hep öyle olur sevgilin olur sözlenirsin nişanlanırsın ya da evlenirsin birden bir sürü talip çıkar aksi gibi son dakika golü gibidir olmaz olmaz birden çıkarlar ve hepsi aynı anda olur genelde nasip kader kısmet kimle iyi olucaksan sabırlı anlayışlı saygılı olacaksanız karşılıklı tabi devam tavsiyem erkeğin daha çok sevmesi daha iyi bence çok değerli olursun sen seversen üzülebilirsin bir süre sonra karşılıklı eşit olursada çok güzel olur ama bir taraftan biri az oldumu hüzünlü olabiliyor degerlendirip düşünmek gerek bunlar bilinen yaşanmış tecrübeler o yüzden dikkate al derim henüz sevgili de olsan evleneceğin zaman çok iyi düşün derim hakkında hayırlısı olsun NOT (Evliyim yazmayın erkekler) böyle yorumlara atlıyorlar şey gibi önceden belirteyim yazmayın bakmiykrum engelliyorum zaten direk !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, genelde öyle olur zaten yani tesadüf mü desek, sevgilisi olan insanların çekiciliği mi desek bilemiyorum ama insan sevgilisi yokken bir tane kişiyi zor bulur hatta hiç bulamaz ama sevgiliyken öyle oluyor yani bu nasıl döngü bende çözemiyorum maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu duruma olumlu tarafından bakın, bir kişiye takılıp kalmaktansa, size talip olan kişilerde dahil sevgiliniz de dahil hangisinin şartları karakteri, kişilikleri, aile yapısı fiziği, mesleyi size daha uygun, Allah size seçme şansı sunmuş, belki Sevgilinizin eksi tarafları da vardır siz göremiyorsunuzdur, iyi değerlendirmek, izlemek, denemek tahlil etmek gerekir evlilik ciddi bir karar tek bir sevgi yeterli olmaya biliyor bazen
00 Yorumla Genelde hep böyle oluyor. Bence bunun nedeni sevgilisi olan insanın etrafa umursamaz bakması arayışta olmaması karşı cinsi cezbediyor. Bu neden bana bakmıyor acaba diyerek daha çok ilgi gösterme gereği duyuyor.
Bu arada sevgilinle sana mutluluklar ♡00 YorumlaHep öyle olur 3 yıl sap gezersin kimse yüzüne bakmaz sonra birini bulursun hepsi başına üşüşür benim bi sevgilim vardı 3 yıl önce severek ayrıldık unutamadım bu sene tam unuttum birini buldum eski sevgilim bana döndü arada kaldım berbat bir durumdu.
01 Yorumla- +1 yıl
Yenisiyle devam etseydin bence eskisi eskisi gibi olmaz
+1 yılBu şey herkesin başına gelebiliyor bu arada. Sevgilin varken dört bir yandan kuşatılıyorsun. Ayrılınca büyü bozuluyor sanki 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelenler hep yoldan geçen tanımadığınız kişiler mi geliyor ak yine birilerden söz falan alarak geliyor ailende kızım şu an evlenmek istemiyor desin kimsede gelmemiş olur sonra güya ne sen rahatsız ol nede onlar rahatsız olsunlar cart curt sekizinci talipmiş ak şaka mısınız siz anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBende de hep öyle olur hep de ondan daha ilgili daha güzel kızlar ama sevgilimi terkedip onlara bakmamıştım ve pişman da değilim.
10 Yorumla
+1 yılDenk geliyor gibi bu tür şeyler hayatta. Bir bakıyorsun iki ay tık yok sonra bir gece dışarıda 3 kişi birden numarasını veriyor sana hatta biriyle eve gidiyorsun falan. Vardır burç murç takıntılı bir tip Merkür retro neyim birşeyler söylerler 😂
00 YorumlaSevgilin olmadan once buyuk bir ihtimal farkinda olmadan biraz itici davrandin galiba, sevgilin olunca buyuk bir ihtimal biraz daha neseli biraz daha sevincli davrandin. Ozguvenin artti buyuk bir ihtimal kendine biraz daha ceki guzen verdin
00 YorumlaEvet maalesef öyle
Benim sevgilim yokken kızlar bana bakmaz, talip vesaire olmaz
Ama bir tane sevgilim olsun kızlar bakacak eminim ama kanıtlayamam
Yani sevgilin yokken ezik
Sevgilin varken güçlü gibi..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle oluyor diyelim 4-5 flörtüm var bunlar soguk yapıyor işte böyle garşp garip hareketler bi kızla story atıyorum hepsi köpek oluyo 😃 arkadasımın çok hoşlandığı kız vardı kız yüz vermiyordu bi hatunla story at dedim yaptı kız şu an çocuga yürüyo
00 Yorumla
+1 yılHep böyle oluyor ya 😂 şimdi ayrılsan yine tık olmaz, kaderin cilvesi diyelim.
10 YorumlaAşk mutluluk hormonlarını artırır. Kişi aşık olundugunda etrafa da normalde olduğundan daha fazla mutluluk saçtigindan karşı cins bundan etkeliniyor olsa gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok basit ve genel konusacagim:
Herhangi bir taraf iliskisi oldugu zaman daha aktif ve daha bakimli, mutlu, konuskan vs. oluyor.
Bu enerji herkesi ceker ;)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazen oluyor böyle şeyler aklıma şey geldi mesela evi temuzlersin çiçek gibi olur kimse gelmez ev dağınık olur herkesin geleceği tutar ya buda böyle bir şey işte 🤣🤣🤣
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef elin yarinin aklını çelmek isteyen çok fazla kadın da erkek de var. Ben sevilmiyorum ve sevmiyorum. Ne yara bandı olayım ne de kimsenin yarini ayartmış olayım. Oh mis...
00 Yorumla Sevgilin ile ciddi olduğuna emin ol. Ciddi isen devam et ve bunu ona da sor ne istiyor. Eğer kem küm ediyor ise yol ver gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istediğini söylüyor her fırsatta
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir döngü var. Ne zaman flört etsem başka bir flört de gelir. Tek tek gelsenize! Gelince birden geliyorlar hangisini seçeceğim diye düşünüyorum, çok zor iş.😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar böyle bir durum. Sevgilin olunca güzelleşiyor musun neşeleniyor musun ne oluyorsa yağmaya başlıyor.
10 Yorumla
+1 yılSınav, bende de aynı oluyordu. Ya da kısmetimiz açılıyor 😅
21 Yorumla- +1 yıl
şu an boştaysan açalım kısmetini
Bunun davranış değişikliği ve dışarıya verdiğimiz pozitif enerjiden kaynaklı olduğunu düşünüyorum🌌♻️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde olan şey biriyle bir şeyler olur her şey yolundadır. Ve ne hikmetse bir sürü kısmet gelir. Git desende gelir. Ayrılırsınız vs bir şeyler olur. O gelenlerden kimse olmaz yenisi de gelmez. Hayat bizle oyun oynuyor der geçersin. 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bende zamanında yaşadım ama gerçekten karşılık vermek gerekiyormuş ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine.
00 Yorumla Genelde hep böyle oluyor. Sevgilin olduğunda bir sürü talibin olur. Sevgilin olmadığında ise çirkin kızlar bile bakmaz sana.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yokluk bilincin devre dişı kaldı. Kafan rahat, bulamıyorum edemiyorum demiyorsun. Evrene bolluk mesajlari yolluyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılZaten bu kısmetin ya sevgili ya da evli olduğunda gelmesi gerçekten çok garip hele şu alyansın tılsımı nedir anlayamadım daha çok çekiyor 😂
00 Yorumla
+1 yılBu hayatin kanunu galiba , bende 6 aydir is aradim bulamadim. Bir işe basladim. 5 yerden cagirdilar. Yevmiyeli calisiyorum. İki katini veriyorlar. Şaka gibi hayat
20 Yorumla
+1 yılHayatımızda birileri varken etrafa mutlu enerji yaydığımız için bu enerji insanların dikkatini çeker. Böylelikle farkında olmadan, o enerji sayesinde hayatınıza bir sürü insan çekmiş olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılKızlara ilişki hakkında bişey soracağım özel instagramda Yazacak konuşacak var mı #soneryurtt
00 YorumlaYa belkide sevgilin yokken tek tuk gelen kisiler sevgilin varken gpzune coj gozukmustur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Ewt Allah senin sevgiline ne kadar saygılı ve ne kadar sadık bir insan olduğunu sınıyor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadik kalamiyosan aklin kaliyosan milletide oyalama bence menfaatine uyanla direk devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Bu işler hep böyledir zaten. Biri olunca cidden insanın karşısına da çok kişi çıkar
00 Yorumla
+1 yılKnk simülasyon hatası. Ayrilsan o etki kaybolur djdjdjd
Allah mutlu etsin ama 😍😍😍00 YorumlaDeğişmeyen bir denklem☺️ ömür boyu mutlu olun inşallah Nazar değmesin ilişkinize
011 Yorumla- +1 yıl
kardeşim ordamısın @daaaamlaa
- +1 yıl
bende senden rica etsem kardeşim profil fotoğrafıma tıklayıp büyütüp bakarmısın tipim nasıl sence? @daaaamlaa
- +1 yıl
Yok asıl benim takıldığım konu şu kardeşim kızlar mesela ne der şimdi mesela sana sorim örnek ortak arkadaşımız deseki sana yaşlarımız uysa beni gösterse sana instagramdan bu fotomu 2 3 tane daha fotomu deseki tanıştırimi tatlı yersiniz çay içersiniz bir birinizi tanıyın dese sadece ilk etap için soruyorum tipim amaçlı ne derdin sadece ilk etapta kardeşim? @daaaamlaa
- +1 yıl
peki hani sonuç olarak ortak arkadaşımıza ne derdin hafta sonu için? @daaaamlaa
- +1 yıl
@daaaamlaa çok teşekkür ederim ilgilendiğin için kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Aynı dertten muzdaribiz ama ben yinede ondan vazgeçemem @bakikalangökyüzü ♥️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgiliniz uğur getirmiş. Sizin asıl kimi istediğiniz önemli. Kafanizmi karışık bu noktada☺️
00 Yorumla
+1 yılValla öyle ben boşandım ve sevgilim de yok ama karşıma çıkan da yok talibim de yok 🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Enerjin yukseliyorsa bu da sana olan egilimi artirir
00 Yorumla
+1 yılcidden var boyle bir sey maalesef lkfmnflkngflkngflkmflgf
00 YorumlaHep böyle oluyor. Hayatnda biri varken bı sürü kişi çıkar önüne sevgilin yokken kmse olmz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ooo herkesde olan bişe 20 yıldır talibin gelmez sevgilin oldumu kısmetin açıklıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle beraber dokuz kişi oluyor yani iki kişi daha bulursan futbol takımı kuruyorsun. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala benim içimde kalır sevgilimden sonra kim teklif ettiyse hepsiyle çıktım. Yani çekici gelenlerle içimde kalırdı yoksam
124 Yorumla- +1 yıl
İçine sokayim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyıp lan
- +1 yıl
Bide ayıp diyo asıl senin yaptığın ayıp mk haberin yok. Bide iyi bişey gibi yazmış az bile söylemişim 😀
Cevap sahibi+1 yılSus bi sus
- +1 yıl
Kes rezil konuşuyo musun hala
Cevap sahibi+1 yılEvliyim kimse umurumda degil
- +1 yıl
Evli olsan için b. k olmuş senin baksana :)
Cevap sahibi+1 yılLa Bi sus fiziki aldatma değil ergenlik işte Bi ona Bi buna aşık oluyordum 2 gün de soğuyordum. Kimseyle. beraber olmadım. Ilk eşimin oldum şükür senin için bok
- +1 yıl
Ne farkeder için b. k diyorum işte bende zaten okuduğunu doğru anla. İçinde kalan şeye bak sevgilisinden sonra kim teklif ettiyse hepsiyle cıkmış bide birlikte olmadım diye ne büyük bi gurur. Çok iyi bi b. k yemiş gibi bide söylüyo
Cevap sahibi+1 yılOlsun çıkma neki sanki aynı sınıfta da 15 erkek le iç içe sin belki daha fazla sohbet muhabbet bu çıkmalarına öyle sohbet muhabbet 2 gün sonra şut ve gol'
- +1 yıl
Sorun senin ayrılıp hemen o eski teklif edenlerle cıkmış olman. Sen doyumsuz bi tipsin belli değişmez bu huy
Cevap sahibi+1 yılYok ya şu an çok duygusuzum gözüm hiç bir erkeği görmüyor. Esimi bile evlatlarım bana yeter
- +1 yıl
Eşini gözünün görmediği belli zaten ahaha 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu erkekler hepsi ma.. l Vala görmüyorum hicbirinizi
- +1 yıl
Tabi tabi senin gibi kadınlar da çok zeki zaten baksana zekilik akıyo 😀😀
Cevap sahibi+1 yılLa Bi sus
- +1 yıl
Ya kes mk 1 hafta arayla yazıp yazıp durma. Unutuyorum bi bakıyorum yine yazmış mk ya
Cevap sahibi+1 yılİşim gücüm var sen gibi boşmuyum ben
- +1 yıl
Ozaman üstünden okdr zaman geçtiği halde ne boş boş cvp lar veriyosun. Sözde işi varmış
Cevap sahibi+1 yıl3 öğün okula gidiyorum. evde temizlik yemek. akşamda ödevler çok yoğunum evet
- +1 yıl
Okdr yoğun olup bide buraya cvp veriyosun 😂 3. öğün niye okula gidiyosun
Cevap sahibi+1 yıl2 çocuğum var okula gidiyorlar öğlen yemek götürüyorum onlara 3 öğün oluyor. Ufak oğlumla da evde boş durmuyorum o dağıtır ben toplarım akşam çayı alırım yanıma annee anne ödev derler🤦
- +1 yıl
Öğlen yemek götüreceğine sabahtan versene beslenmelerini eline.
Cevap sahibi+1 yılBeslenmede koyuyorum. Evde kahvaltıda hazırlıyorum. Ama içim rahat etmiyor. 14:20 ye kadar okuldalar. yemek goturmezsem içim rahat etmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen talibinin olmasına izin bile vermeyeceksin izin veriyosan mesajlara bakıp kendini tatmin ediyosan k. aşarsındır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki uzak arkadaşlarını yolluyordu üstüme. Artık yanlızca kızlar değil erkekler de işi çözmüş. Onlarda tuzak atıyor 😜
00 Yorumlabana da öyle oluyor jsksdjdkdsjdkf, ayrılınca erkekler yüzüme bile bakmıyorlar ama sevgilimle barştığım zaman, telefon numaramı isteyen olur, sokakta tuhaf tuhaf gülümseyen oluyor jsksdjdkdjf bu herkesde var galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe hikmetse benim hayali sevgilim var tuaf ama aşığım bu durumda benim de kısmetim açıldı ama bakmadım kimseye
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuklarınızın adını düş rüya koyun 😜
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne alakaysa hiç anlamadigim bir şey
Sevgilin olunca normal arkadaşların bile sana yürüyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaliplerle isteme faslı olmadan direk red ediyorsun değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle olur zaten😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiline iyi dediğine göre büyük ihtimal ona şu anlık saygı duyuyorsun ve cepte görüyorsun o sekiz kişinin arasından bir tanesi ilerleyen zamanlardaki potansiyel sevgilin olabilir. Nasıl olsa talip çok sevgilin artık cepte.
00 Yorumla
+1 yılBence o adamda bereket var, sakın onu elinden kaçırma bu arada sonunuz Evlilik olsun..😊
00 Yorumla
+1 yılHep öyle olur ve insana verilen seçeneklerdir doğruyu bil yolundan şaşma
00 YorumlaEvet bebeğim ben nasıl tanımadığım birine aşık oldum akrabalarimin gözü açıldı
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle oluyor şimdi sevgilim yok olunca geliyorlar
00 Yorumla
+1 yılEvet evet gerçekten kız arkadasim olunca dm kutum dolup taşıyor cok saçma
08 Yorumla- +1 yıl
Bos musun Şu an
- +1 yıl
Evet, ne yazık ki
- +1 yıl
Ama yazan yok jfjfj
- +1 yıl
Ahahha kız arkadaşım olursa yazan olacak diye ümit ediyorum