Sevgilim eskisi gibi istekli değil napmalıyım?

Sevgilimle bir buçuk yıla yakındır beraberiz. Birbirimizi seviyoruz İlk kez bir sevgilimle beraber kaldım onunda ilk oluyor İlk beraberliğim onla oldu onunda ilki beni Bir ara ayrıldık Sonra barıştık Önceden arkadaşının yazlığında kimse olmayınca orda kalırdık Beraber güzel vakit geçirirdik Heyecanlıydık Sonra o yazlığa arkadaşının abısı yerlesmıs o yuzden oraya gıdemedık Ve en sonki ayrılığımızdan bu yana ortalama 4 ay olmustur hıc beraber kalmadık başbaşa olmadık Sinemada bir öpüşme felan oldu ama ben sevmem topluma açık yerlerde yakınlaşmayı Sonra ben ona bu durumdan yakındım baya zaman oldu felan dedım Oda ortam mı var da gitmiyoruz dedi O çalışan biri ben öğrenciyim Ortam yaratma gibi bir derdi de yok gibi Ben erkek olsam böyle olmazdım ama Emin'im Neyse Ya bir erkek sevgilisiyle başbaşa kalmak istemezmi ya baya zaman oldu bıde ilk deneyimide yaşayınca ben daha çok uyarılıyorum özledim onu ama o neden çabalamıyor onun istekli olması gerekirken ben öyleyim En son ayrıldıgımızda o ayrılmıştı benden ona karsı davranıslarımdan memnun degıldı kaybetme korkum yokmuş falan neyse bıde ilk ilişkimizde bu hemen boşaldı yanı 1 dk surmeden İlki olduğu için böyledir diye düşündüm yani ben bir şey anlamadım açıkcası zevk alamadım tam ama hala aklım almıyor ben bir kız olarak bu kadar onu isterken o niye böyle? Napmalıyım bilmiyorum yardım edin
Sevgilim eskisi gibi istekli değil napmalıyım?