+1 yılEvet sana karşı kaba davranmış. Öncelikle kendine şunu sorman lazım bu adam askerden önce böyle biri miydi? Eğer değilse ve askerde böyle değişmeye başladıysa ona kesinlikle hak vermen gerekiyor. Askerlik gerçekten çok zor bir görev, savaş olmasına gerek yok veya tehlikeli bir yerde görev yapması gerekmiyor. Askeri bir ortamda olunca insan ister istemez ruhsal olarak etkilenebilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olmanı öneriyorum, sana tamamen yaptığı her şeyi sineye çek demiyorum ama onuda anlamaya çalış daha kibar bir dille kendini ifade etmen gerekiyor. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEttim anlamiyor hala aynısını yapıyor ya bi insanın telefonu 1 saat askerdeyken meşgul olur mu ya
- +1 yıl
Aranızda olanları net bilemem ama onunla bu sıkıntılarını konuş söyle 🙂
Soran+1 yılSöylüyorum aynı değişmiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılSen neden 1 saat meşgule atıyorsa 1 saat boyunca arıyorsun ki?
Bak normalde olsa ayrılık sebebi ama normal şartlara bile bu kadar saklayıp üstüne kırıldığını dürüst ve açıklamadan pasif agresif davranırsan kusura bakma ama bende senden net soğurum ( bu ay içinde kız olan kız arkadaşım ile yaşadım. Kendine güveni yoktu ve kendimi yanında ana babası gibi hissediyordum. )
Hele bir de bu çocuk askerde. Abi günlük hayatımızda ogretmenlerimizin bile dengesiz olanları çıkabiliyorken. Sırf emir komuta zincirinde diye manyakligini gösterme ihtimali yüksek rütbeliler de olabiliyordur.
Strese girdiği için bu şekilde davranması çok olası ancak ne ayrılmanın ne de sürekli bu konuyu neden neden diye zırt pırt sormanın yeri askeriye değil!
Öncelikle biraz ara ver. Hiç yazma konusma! O zaten seni gerçekten merak ediyorsa 2 hafta içerisinde yazar. Net 1 ay içinde ne oldu ya sorguları kafasında başlar. Sen de o aralıkta gayet normal davran bu konuyu acma.
Askerden dönünce de askerlikten dönme arifesini atlatincaya kadar!!! Yine normal eski haliniz gibi konuşun daha sonra bir gün ara ve " Bak ( ismi ) seninle bir şey konuşmam gerekiyor. Askeriyede olduğun ve adi ustunde askerlik zor ve yorucu gectigini biliyorum. Inan bana. Bu yüzden bunu fazla uzatmamam gerektiğimı anladım bu yüzden donmeni ve normal yasama dönme bekledim. Bu donusunu de gözlemlediği için şimdi şikayetçi olduğum konuyu açabilirim. Şeklinde cümleye gir.
Sonra sırası ile surekli mesgule atmandan kimi zaman arkadasimdaydi diyip kimi zaman mazeret bulamadığını farketmenden son anda da küfür etmesinden dolayı kırıldığını belirt.
Mantıklı açıklama yapar gönlünü almaya çalışırsa ne mutlu devam et. Tabiki burnunu surt. Bir daha saygısızlık yapamasin. Hatta Bir daha bu şekilde saygısızlık yaparsa iliskini bitireceğini söyle.
Ama yine sacmalarsa. Üzgünüm ama ben bana saygısızlık yapan biri ile devam edemem. Senden ayrılıyorum de ve önüne bak. Çok şeyden bile!!!
Peşinden koyarsa burnunu surt ama bir daha yaparsa asla bakma!!!
Bunun haricinde askerlikte ayrılma karaktersizligini yaparsa peki madem bana saygısı olmayana benim saygım hiç olmaz diyip senden ayrılıyorum ya da bu ilişki burada biter. Diyip suratına kapa ve telefonunu bir daha acma.113 Yorumla- +1 yıl
Çok şeyden değil
Çok sevsen bile!!! - +1 yıl
Peşinden koyarsa değil
Peşinden koşarsa*
Soran+1 yılTeşekkür ederim açıklaman için ama insanın telefonu hele de askerdeyken 1 saat meşgule neden düşer önceleri gece arardı artık aramıyor aldatmış olabilir mi beni
- +1 yıl
Inan bana oranın nasıl işlediğini bilmiyorum. Ama yanlış okumadiysam önce hep ararken son 4 gündür bu sorunu yaşıyormuşsun.
Şimdi bir şey demek doğru olmaz. Ama dönünce biraz o askerlik furyasini atlattıktan sonra yüz yüze konus. O sana dokulecektir zaten.
Soran+1 yılTabi ayrılmazsak bak 1 ay askerde ayrı kaldık sonra pişmanım dedi ağladık falan barıştık ne bilim seviyor mu sevmiyor mu belli değil
- +1 yıl
Ya inan benim de basimdan yalnızca bir kez sevgililik geldi ve çocuk çok uç noktadaydi.
Tek bildiğim seven insan bu kadar kolay ilişkiyi harcamaz.
Benim Tek anladığım bu oldu iliskimde.
Ama hangi hareketler bunu destekler. Kesin yanıt vermem çok zor.
Soran+1 yılO zaman, zaman gösterecek
- +1 yıl
Aynen oyle. Biraz zaman gecsin. Zaman her şeyi cozer. Güven bana
- +1 yıl
Yine aramissin. Lütfen bir süre tepkisiz kalır mısın?
Olmayan sogumayi bile olan bir hale getireceksin. Lütfen!!! - +1 yıl
Artık onun adım atmasını bekle ben bu arada güncellediğin kısmı okuyarak bir yorum yapıyorum marım mesaj gidiyordur İnşallah Yani tekrar deneyecekseniz artık böyle Senin de sürekli onu rahatsız etmemen lazım ve onun da anlayışlı olması lazım Eğer bu iki dengeyi tutturabilirsiniz olur olmazsa artık ayrılırsınız En azından cevabını almış olmuşsun soğumuş sadece hani seviyor Ancak bu son yapılan hareketler oluyormuş Demek ki askerlikte bayağı sıkıntı çekiyor ki senin de üstüne araman onu kendine kötü hissettiriyor belki Hani yorumlarda dayak manyak falan diyenler Demek ki askerlikte bayağı sıkıntı çekiyor ki senin de üstüne araman onu kendine kötü hissettiriyor belki Hani yorumlarda dayak manyak falan diyenler olmuş yani belki cidden Hani astları tarafından Hırpalandı ve mutluymuş gibi de konuşamıyor yani belki cidden Hani aslıları tarafından Hırpalandı ve mutluymuş gibi de konuşamıyor Sen de açmayınca daha çok aradığından dolayı üzülüyor da olabilir yani lütfen birazcık kendi davranışlarını gözden geçir O da sana iyi davranırken bak sen iyi davranırken bile sana bu tarz saygısızlıklar yaptıysa sen bitir mümkünse esajları okumuyorsun ama olsun yani ben bundan sonra bir şey yazmıyorum zaten hayatta yine bildiğin gibi yaşayacağın için yani kafana göre Umarım pişman olmadığım şeyler seçersin İyi günler
- +1 yıl
Mesajları okumuyorsun
- +1 yıl
Sağol. Lütfen kendine iyi bak. Bu olayın kafanı yormasına izin verme
Soran+1 yılBen aldattığını düşünüyorum bunu kendine sorduğumda açık açık beni aldattığını düşünüyorum diye ben seni neden aldatim seni çok seviyorum sana ihanet etmem etsem bile anlarsın canım gibi olurum dedi dedi sosyal medya hesabın var mı benden sakladığın dedim hayır elimi ayağımı çektim dedi
+1 yılAyrıl ya bu ne ama direkt bitti falan deme önce işin aslını ogrensen iyi olur. Arama asla ararsa da açma eğer seninle barismak için çabalarsa seviyordur. Hiçbir zahmet göstermez umursamazsa da kurtulduğun için sevin. Yaptığı hareket çok saçma belli ki birisiyle konuşuyor. 1 saat hoyunca kimle konuşur orasını bilemem
03 Yorumla
Soran+1 yılBi kere daha böyle oldu arkadaşı açtı dedi k telefonu bana bırakıp gitti benim telefonum bozuk Sevgilimle konuşuyorum dedi işte o aldatacak seni Bi insan değil için rahat olsun dedi
- +1 yıl
Aa bak işler değişir o zaman bilemedim şimdi sen yine de hareketlerini gözlemle
- +1 yıl
Dinlemissin gercekten yorumları iyi ki arama dedik. Aramaman lazım kul köle olmuşsun gibi davranma
Selamlar,
Askerde bir insanın bu kadar fazla telefon ile konuşması gerçekten de imkansız. Sonuçta asker insanların çok fazla boş vakti olmuyor. Sevgilinin davranışları bana aşırı derecede şüpheli geldi şahsen. Fakat senin bu ısrarcı tavrında çok normal diyemem. Biraz daha rahat bırak. Olacakları böyle gör. Askerdeki adam da sürekli olarak aranmaz yani. Bu sefer de telefonu niye açmıyorsun diye sorun edebilirsin. Biraz anlayışlı olmakta fayda var kesinlikle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakınca belki Sen anlayışsız gibi duruyorsun ama bence kesinlikle değilsin aslında biz kızlar sanıldığı gibi takıntılı falan değiliz sadece gerekli ve mantıklı açıklamaları istiyoruz bu kadar. Sana doğru düzgün bir açıklama yapsaydı eminim sen gayet onu anlardın anlayışlı olurdun bu kadar üstüne gitmezdin şu an ne yapman gerekiyor. tabii ki öncelikle sakin olacaksın o da askerde sonuçta kolay değil belki psikolojisi kötüdür daha önce ilişkiniz nasıldı sevgilin nasıl biri bilmiyorum o yüzden kesin bir şey diyemem ancak bence arama kendinle ilgilen Ne bileyim dışarıya çık yürüyüş yap okullar açılıyor ders çalış biraz kendine dön kendine vakit ayır En azından birkaç gün eğer. Bu birkaç gün içerisinde zaten sana ulaşamazsa konuşmazsa çoktan bitmiş bir ilişkiyi Siz daha yeni bitirmişsinizdir ancak seni ararsa sana ulaşmaya çalışırsa seninle iletişim kurup konuşmak isterse o zaman ona bir şans ver kendini açıklasın Eğer seviyorsan hemen bitirme
00 Yorumla askerlik durumu farklı arar döner elbet acele etme 6 ayda askerlik mi arkadaş 15 ay askerlik yaptim doğuda
00 Yorumla
+1 yıluzun süre berebersen muhtemelen senden sıkıldı ve ayrılacaktır
05 Yorumla
Soran+1 yılZannetmem
- +1 yıl
kızım sende çok safsın beee
Soran+1 yılNiye ya ilk ilişkim ben bise bilmiyorum
- +1 yıl
neyse gelsin bi hayırlısı bakalım inşallah düzelir askerde ne oluyor bilemeyiz ama sen yine kendini ezme
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Böyle hanzolara hep kibar kızlar denk gelmiştir zaten. Ona yanarım.
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru be
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılAğlıyorum yine aynı değişen bise yok
Soran+1 yılZannetmiyorum
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılAğlama be
+1 yılKüfür ediyo görüşürüz diyorsun bravo yani bravo işte bu yüzden meşgule atıyor seni
03 Yorumla
Soran+1 yılBen küfür etmedim o etti
- +1 yıl
Biliyorum o ettiği hâlde niye görüşürüz diyorsun. ikincisi senin pasif olduğunu önceden anlamış tiiye almıyor seni
- +1 yıl
Yapacağın bişe yok sesis kal arama isterse aylarca olsun, sonra arayınca ipleri eline al taviz verme bidaha yaparsa bidaha ceza
Aldatıyo olabılır askerdekı bırının yalanı bıtmez
00 YorumlaMeşgule deyip durmasaydın iyiydi. Adam belki o yüzden bile konuşmuyor olabilir ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuc senın bence arama sorma o arasın gızemlı ol seven pesıne duser üstüne ne kdr gıdersen götu kalkar erkeler böyle
04 Yorumla- +1 yıl
Sizce gerçekten böyle mi yani mesela ben bazen kendime diyorum sessiz kal arama sorma bi kaç saat ya da biraz geçince diyorum ya umursamıyor mu bu beni ve arıyorum acaba sessiz kalıp arayıp sormayınca onlar farkına varıyor mı akıllarına gelir miyiz yani belli ettirmiyorlar mı acaba
Soran+1 yılBen kendimi tutamıyorum arıyorum kendi ara sorun yok diyor ama Bi taraflarinin kalkması kişiden kişiye değişiyor bence ya
Cevap sahibi+1 yılkendını tutacaksın bos kalıyorsun bırseylerle ugras
- +1 yıl
Benimki hala ara adı askerde zor tutuyorum kendimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oğlanın yerinde olsam sinirlenirim, askeriye dışarı gibi değil ki. Bu kadar zorlaman soğumadıysa bile soğutur senden. Sen değil o senin peşinden koşsun bırak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Askerdeki sevgilinle kavga ettiysen askerde olmayan sevgilinle idare et o zaman
03 Yorumla- +1 yıl
Ben askerde değilim
- +1 yıl
sanane
+1 yılSeni engelliyor tatlim ya. Bir uygulama var onda engelleyince meşgul çaldır diye seçenek var.
04 Yorumla- +1 yıl
Kız diyor ki tuşlu telefon kullanıyor sevgilim
- +1 yıl
Peki tatlım o hangi uygulama bana lazım olabilir 🤭
- +1 yıl
Truecaller premium
- +1 yıl
Play storeden baktımda tam olarak hangisi 🤔 arayanı engelleyince başkasıyla konuşuyor olarak mı meşgul görünecek?
+1 yılZaten sıkıntılı psikolojide orada bari huzursuz etme be abla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Adamı zor duruma sokma demekki albaydan dayak yemiş ondan sana bozuk söylemiyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Sizce ne sıklıkla konuşulmalı askerde
- +1 yıl
Mesela benim sevgilim 50 günlük bi asker telefonu tuşlu bi ara alındı 1 gün sonra verdiler sonra tekrar alındı benimle konuşuyordu komutan geldi aniden bağırdı kızdı bende duydum üstüne sabahta babası aramış konuşmuştu sevgilim direk açıp konuşmuş komutan tekrar görmüş ve telefonunu aldı ondan 10 gün boyunca vermedi sevgilim gidip istedi hatta 1 2 gün uzattılar askerliğini şu an korkuyor artık gündüz telefonu çıkarmıyor acil bişey olmadıkça önceden mesajlaşıyorduk gündüz akşamda yat içtimasından sonra arıyor konuşuyoruz rahat rahat şu an gündüz konuşmıyoruz tekrar alınır diye dikkatli olmaya çalışıyor o yüzden akşam anca dün aradım onu 6:30 gibi cvp yoktu sonra o aradı beni aramışsın şimdi gördüm felan dedi hatta hayrola aramışsın dedi dedim arıyamaz mıyım dedi sen normalde beni aramazsın bu saatlerde ondan dedim olabilir gece yarısıda ararım sabahın köründede ararım ne olmuş😂😂😂 konuştuk biraz sonra komutanın odasına gitmesi gerekiyordu komutan çağırmıştı dosya için mi ne benimki orada ortacı gibi görev verilmemiş çoğu kişiye işte habersiz bırakma dedim ararsın sen dedim tm içtima dan sonra ararım seni dedi ama içtimadan önce aradı komutanın odasından çıktığı gibi aradı dedi şarjım az kapanmak üzere o yüzden demişim seni arıtım sonra kapanırsa kapansın yani şunu demek istiyorum uzun anlattım biraz kusura bakmayın 😂😂kısacası genelde bazen şebeke olmayabiliyor şarjı olmayabilir normalde çok takınlıyım bu süreçte sabırlı olmaya çalışıyorum 2 yıldır beraberiz daha öncede mesafeler girdi aramıza 4 ay boyunca beklemişliğim var onu ama askerlik psikolojisi başka ya
+1 yılMeşgule ne olum anksiyetemi azdırdın!
Bu arada aldatıyor net.18 Yorumla
Soran+1 yılAskerde nasıl olabilir
- +1 yıl
Askerdeyken neler gördüm neler.
Soran+1 yılCiddi misin sen ya çok iyi moral verdin saol
- +1 yıl
Geçekler acı knk
Soran+1 yılAcı da sende kırdın geçtin
- +1 yıl
Bu dünyada herkesten her şeyi beklememin suçlusu olanlar utansın.
- +1 yıl
Ayrıca askerdeki adamın ilgi beklemesi lazımken askerdeki adam ilgisiz olamsı garip.
Soran+1 yılÇok hemde
Albay habercisi demek..
Albayın arkasından ayrılmayan kimse demek.. Albay wc ye girse kapıda bekleyecek kimse o.. Darlamayın bu kadar00 Yorumla
+1 yılaskerdeki adamı darlama rahat bırak o ortam çok farklı anlayamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar da yapmaz ya hiç mi boş olamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Ekran görüntüsü atsın kimle konuştuysa güvenmiyor isen
02 Yorumla
Soran+1 yılTuşlu telefonda
+1 yılAskerde öyle zırt bırt diye arama adamin görevi var onun görevini bertbart etmeye çalışma ablacım
00 Yorumlason kez düzgünce ifade et kendini net bi cevap iste nedir sıkıntı falan de
yalan gibi geldi bana00 Yorumla
+1 yılAra özür dile ya da o seni arar askerde ya
01 Yorumla
Soran+1 yılArayacağıni zannetmiyorum Bi daha ya bence bitirdi
+1 yılHaftaya da benimki gidiyor 😢bizde mi böyle olucaz
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor cidden
- +1 yıl
😢😢
- +1 yıl
Ya benimkide 50 gün oldu gideli zor geçiyor ama dışardakilerin lafına bakmayın heleki şu kızlar soruyordaki adamları ciddiye alıp kafaya takmayın çünkü çok boş yapıyorlar yok askerde şimdi karıya gider onunla bununla sevişir şunu yapar bunu yapar diyorlar benimkide gitmeden önce çok korkuyordum Allah'ın izniyle İnşallah bişey olmayacak ağladığım günlerde oldu haber alamadığım bi kaç günde oldu bu süreç sabır gerektiriyor askerlik psikolojisi bambaşka kimsenin lafına bakmayın sadık olan adam heryerde sadık kalır ama sadık değilse şerefsizse kafesede koysan zincirede vursan durmaz zaten
- +1 yıl
O kadar haklısın ki Allah kavuştursun sizi de ben güveniyorum ona hemde kendimden çok 🤍
- +1 yıl
Amin inşallah 🤲🏻😊
- +1 yıl
😊❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılArama sende bakalim ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmış olmuyor muyuz zaten bana o kadar bagirdi
- +1 yıl
Belki gergin bir anina denk geldin. Bir bagirmayla ayrilik olmaz canım
Böyle bilinmezliklerden nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılAyrıl knk hiç uğraşılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayrıl yenisini bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Silmiş seni kafasında zaten
00 Yorumla
+1 yılaskerde telefonu olmayan çok insan oluyor
00 Yorumla
+1 yılcok takma ya birak kendi haline
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblayla sevisiyo jsjsjskak
056 Yorumla- +1 yıl
albaylami
Cevap sahibi+1 yılA.. q evet albay diyecektim yanlış yazmışım ajja
- +1 yıl
çok üzüldüm link var mi acaba😔
- +1 yıl
Albayla nasıl sevişiyor ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEe Bi saat odasına giriyo cikmiyo çocuk napsin
- +1 yıl
sadece erkeklwr mi albay oluyor😏
- +1 yıl
Ya he he asker adamın orada anası ağlıyor duşun bile belli bi saati varken gidip albayla sevişecek 😂😂😂😂heryer aynı değil arkadaşlar herkesin yeri iyi olmak zorunda değil kimin yeri komutanları iyi kiminin kötü ve çok sıkı
Cevap sahibi+1 yılHahahjaja off ne fanteziymis be kadın albayla sevismek hahah olm ne cinssiniz lan
- +1 yıl
Kadın albay 😂😂😂
- +1 yıl
Albayın işi yok orada askerle sevişsin gider en kral adamla sevişir lan boş yapmayın
Cevap sahibi+1 yılHe kadın albay manyaklar😂😂
Cevap sahibi+1 yılKonu buraya nası geldi yarebbelalemin
Cevap sahibi+1 yılEn kral adamla mi sevişir hahahahaha lan yatağımda gülüyorum yalnız kız 🤣
- +1 yıl
Ne kadar çok konuşuyo ya bu erkekler
Cevap sahibi+1 yılSende valla çok konusuyon hemde boş konusuyon
- +1 yıl
Evvel zaman içinde kalbur saman içinde bir kadın albay varmış uzun yıllar askerlik yapmaktan insan içine çıkamamış. Bir gün bir bölükten bir sahabe görmüş. Odada sürekli telefon çalışıyormuş. Dayanamamış sahabe sormuş."Çok mu arzuluyorsun" demiş sahabe de "sana acıyorum kahbe Bizansınn güzel albayı" demiş. Sonra Aniden aniden bir roket gelmiş ve kapı kapanmış ışıklar kesilmiş doğal ilarak telefonda çekmemiş. sonra...
- +1 yıl
İnanki senin kadar boş konuşan yoktur 🤫
Cevap sahibi+1 yılOlm burayı kerhaneye cevirdiniz ayıp be
- +1 yıl
ne alakasi var nemur bey burası Karakol
- +1 yıl
Yalnızgunkiz cok mu arzuluyorsun
Cevap sahibi+1 yılLan avcı kıza saldırma uckagitci burada medeni medeni konuşacaksınız konuşun yoksa yol alin de hayde
- +1 yıl
hain sen demedinmi albayla sevisyor diye bananr milletin karisinda albayindan burada XP kasıyoruz
Cevap sahibi+1 yıltamam yiğidim kas bisey demiyom ama kıza ayıp etme daa
- +1 yıl
ben kızla muhhabet etmiyorum ortaya yazdım o satasti sende kahramanlik yapma alırım aklına bu mesaja cevap verme sinirim zıplıyor
Cevap sahibi+1 yılSinirini zıplatma koçum ben senin komple tüm ruhi fiziki vücudunu zıplatır aklını alır ağzına veririm
- +1 yıl
nasıl ziplattiysam hala hıncını alamamışsin. Uzatma birader yorumu sil bidaha yazma bunda anlaşılmayacak bir şey yok çocuk gibi yazıp durma birax olgun davran
Cevap sahibi+1 yılKes uleynn damlama elini indir oyle sallama saplarim müsait yerine istemiyorsan yazma gevsek
- +1 yıl
ellerim ayaklarım altında gösterimmi?
Cevap sahibi+1 yılHajajJaa göster bakim😂
Cevap sahibi+1 yılYa açmayacak daaa albayın altında
Soran+1 yılVar mı kafanda
Cevap sahibi+1 yılHihim çok hajajaj
Soran+1 yılAllahim ya
Cevap sahibi+1 yılNeee ahhaja
Soran+1 yılBoş moralimi bozma
Cevap sahibi+1 yılOooyy senin moralini yerrim yaa
Soran+1 yılLabdlqbdlqjwk kardeş boş yapma
Cevap sahibi+1 yılKardeş deme bak lazım olur jajajajajaajaka
Soran+1 yılOlmaz olmaz
Cevap sahibi+1 yılJajajajaj doğru askerdeki gay var hahahajaja
Cevap sahibi+1 yılAtamiyom ki hahahaha
Cevap sahibi+1 yılXperim yetmiyo yav
Soran+1 yılİnstani ver
- +1 yıl
Şunlara inanıp bozma moralini
Cevap sahibi+1 yılVallahi bozma moralini ama askerdeki pustun teki seviyo olsa ne olsa olsun açardı kendimden biliyom a.. q bu
- +1 yıl
Aynn bu konuda haklısın bak ilk defa ha ama bazen mesela komutan ya da albay yanındayken telefonu açmaması normal ya da müsait değilken ama 4 gün boyunca aramamasının sebebini biz bilemeyiz bu yüzden kimse net konuşamaz
Cevap sahibi+1 yılValla ben net konuşuyorum yüzde bin eminim
- +1 yıl
Off ne tuhaf adamsın milletin moralini böyle bozmaya hakkın yok herkesi kendin gibi sanıyon ve herkesin askerlik yeri farklı ne olup bittiğini bilemezsin. Hadi by
Cevap sahibi+1 yılValla sen öyle san bak yalnız ve üzgünsün diye karışmıyorum beni sinir ediyon
- +1 yıl
Yalnız ve üzgün değilim ismimi bilerek öyle yaptım canım abaza çok kardeşim edilmesin diye bu taktiği denedim okey
Cevap sahibi+1 yılYav ne okey ne..
Ergen gibi gidip saçma sapan isim koymuşsun ismine üzülüp laf atamadım sabahtan beri ya valla çok ayıp- +1 yıl
Ahahahahahaha bana üzülecek en son insansın
Cevap sahibi+1 yılValla bu saatten sonra sana zırnık üzülmem kara mamba seni
- +1 yıl
Yalnız bilmem ne şu yorumu sil kurban olayım ikisaatir kafayı yiyorum burada
Cevap sahibi+1 yılBanane a.. q yersen ye allahalla ben eğleniyorum mis gibi
- +1 yıl
Silmeyen net gaydir
+1 yılNe kadar süredir berabersiniz?
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl
- +1 yıl
Hm kısa bir süre değil peki kaç gün oldu askere gideli?
Soran+1 yıl6 ay oldu
Soran+1 yıl45 gün ceza yedi
- +1 yıl
Hmm az kalmış gelmesine gelir yakında benim sevgilimde askerde 50 gün oldu gideli bu dönemde çok sabırlı olmaya çalışıyorum sıkma onu fazla ama kızabilirsin arada ben seni merak ediyorum endişeleniyorum neden beni merakta bırakıyorsun diyebilirsin böylelikle onu merak ettiğin için sana kızmıyacaktır ya da eğer için rahat değilse şöyle bişey yap mesela hangi operatörünü kendi telefonuna al kod gidecek ona o kodu gir ordan bak seni aramak dışında kaç dakikası gitmiş kaç sms gitmiş hesapla eğer senin aradığı dakikalardan çok dafa fazlası girmişse başkasıyla konuşuyor olabilir tabi seni aradıktan sonra ya da aramadan önce bunun kontrol et eğer çok fazla gidiyorsa başkasıyla konuşuyordur ailesiyle olabilir arkadaşıyla olabilir aile ve arkadaşıyla senden daha fazla konuşamaz bunuda bil için rahatlayacaksa böyle yap
- +1 yıl
Onada kodu bu yüzden istediğini söylemiyceksin tabi dersin aşkım bi kod gönderdim sana paket yapmak için
- +1 yıl
Ve şu konudada kızabilirsin ona : telefonunu verme başkasına istemiyorum seni arıyorum ulaşamıyorum meşgule çalıyo sinirleniyorum diyebilirsin
Soran+1 yılDedim bunu ama hala veriyor telefonunu
- +1 yıl
Hmm o zaman bi süre sessiz kal bakalım zor olucak ama bunu yapmalısın bırak biraz seni özleyip o arasın yazsın
komutani zikmisdir kendine gelsin arar
01 Yorumla- +1 yıl
abi sen bir ara askerdin ne oldu o film
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin şimdi
Cevap sahibi+1 yılBir asker olarak haberci erlerin bu kadar yoğun olduğunu hiç görmedim
Soran+1 yılAskerde aldatıyor olamaz çünkü Android kullanmıyor tuşlu telefonda
Cevap sahibi+1 yılSen bilirisn
+1 yılAyrilll
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol kanka çok güzel tavsiye verdin
- +1 yıl
Kanka tavsiye bizde
Gizli Üye(25-29)+1 yıleskileriyle konuşuyodur belki şüpheli yani
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?