Askerdeki sevgilimle kavga ettim, ne yapmam lazım?

Sevgilim askerde albay habercisimiymis neymiş yazıcılikta falan diyordu son 4 gündür akşamları arayan kişi aramıyor ben akşam aradığım zaman da telefonu meşgule çalıyor 1 saat boyunca meşgule çaldığı zaman oldu 20 dakika boyunca meşgule çaldığı zaman oldu kimle konuşuyorsun dediğimde telefon arkadaşa veriyorum ben içeri komutanın yanına gidiyorum dedi dün gece de aradım işte 1 saat boyunca meşgule çaldı sonra aradım açtı kimle konuşuyorsun dedim kimseyle dedi niye meşgule çaldı dedim bilmiyorum dedi sonra arkadaşta dedi ben sinirden ağlamaya başladım nefret ediyorum senden dedim niye böyle yapmaya başladın dedim sonra telefonu da kapatıyorum meşgul çalmasının da dedi küfür etti görüşürüz dedim bay bay dedi kapattı bu durumda ben nasıl davranabilirim sizce ayrılmak mı istiyor o yüzden mi aramamaya başladı?
Güncellemeler
+1 yıl
Aradim baya 2 kez meşgule attı diğerleri çaldı ama açmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Aradı bana benden sogudugunu söyledi her gün aynı şeyler için kavga ediyoruz dedi olmuyor dedi biraz konuştuk ben ağladım düzeltebiliriz seviyorum seni dedim kendimi tutamayıp ağlamaya başladım o da ağlamaya başladı ağlama dedi bazı aşklarda böyle bitiyormuş dedi bende gitme falan dedim beni daha çok ağlama falan Tuttu o da dedi soğumadım sende seni seviyorum Bi daha deneyelim dedi şu an işim var dedi kapatti
Askerdeki sevgilimle kavga ettim, ne yapmam lazım?