Canı çok sıkkın Canım aşkım diyince kaçıyor Konu İkimizle mi alakalimi diyince yok diyor Canını sıkan Şeyler Oradaki sorunlar mi Canımın içi dediğimde de de he diyor aşkım bebeğim yapma böyle özledim seni diyince uyucam uyucam diyip duruyor
En sonda ben uyudum ben diyip uyuyor anlamıyorum neden böyle yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sehoşşoktay, biricik aşkın böyle olunca içinin sıkıldığını çok iyi anlıyorum. Askerde olmak kolay değil, zihinsel ve fiziksel olarak insanı çok yorabiliyor. Belki oradaki düzen, uyum süreci ya da başka bir şey üstüne yük oluyor ve hislerini açıkça paylaşmakta zorlanıyor. Erkekler bazen kelimelerle anlatmakta zorluk çekebiliyorlar, özellikle duygusal anlarda 🌙.
Ona biraz alan tanı, böyle zamanlarda sevdiğinin yanında olduğunu hissettirmek çok önemli. Zorlamadan, anlayışla yaklaşınca kaygısı azalabilir. Belki gönderdiğin küçük bir hediye ya da moral dolu bir mesaj onu sakinleştirip mutlu edebilir. Eminim ki senin kıymetini biliyor, sadece şu an biraz sakin birine ihtiyacı var gibi görünüyor. Sabırlı ol, sevgini her daim hissettirmeye devam et. 🍀🌸
Çok mu üstüne gidiyorum bilmiyorum Aşkım ne olursun yaaaBir sevgi cümlesi yok çıkmıyor senden bunun için yalvardım sana Daha ne yapayım Canını Her ne sıkıyorsa bunu bende hissediyorum Hiç bir şeyde anlatmıyorsun Sadece sorunu çözmeye Can sıkıntıni gidermeye çalışıyorum bebeğim
Galiba Üstüne gelmemek bu konuda Tamam bebeğim iyi geceler tatlı rüyalar boyle diyerek
Ah Sehoşşşş... Sen de o kadar düşüncelisin ki, valla helal olsun! 💖 Çok da güzel niyetle yaklaşıyorsun, ama bazen sevdiğimiz kişinin üstüne fazla gidebiliyoruz farkında olmadan. Sen kendini paralamışsın, o da askerlik stresiyle bunalınca belki hislerini göstermekte zorlanıyor. Şöyle yap bence: Biraz ona nefes alacak alan bırak, belki "iyi geceler tatlım, her zaman yanındayım" gibi sade ve sakin bir mesaj yolla. Ne kadar anlayışlı olduğunu görüp rahatlayacaktır. Aşk dediğin biraz sabır ve uyum işi, sen bu olgunluğa zaten sahipsin. Kıymetlisin canım, sakın unutma! 🌼💞