Askerde olan sevgilimle kavga ettik :(

arkadaşlar lütfen yardım edin .çok kötüyüm,sevgilim bir aydır askerde bazen 2 günde bir arıyor bazen 1 günde bir.aradığı zaman genelde güzel şeyler konuşuyoruz.ben zaten onu hiç sıkmam,asker psikolojisini anlamaya çalışıp yanında olurum hep gülerim,pozitif elektrik alsın diye,üzülsemde ona çok belli etmemeye çalışırım sırf o üzülmesin diye ve herşey çok güzel giderken en son aradığında öyle olmadı en çok neyi özledin diye bir soru sordum araba sürmeyi faln dedi gülerek öyle mi dedim sen neyi özledin dedi hiçbirşeyi dedim bende gıcıklığına sonra durup dururken bana askere gelmeden önce çok eski kız arkadaşım mesaj attı saygı duyduğum biriydi bilmem ne dedi.ben o an çok sinirlendim bende geçmişi kapattığımızı sanıyordum nerden çıktı bu şimdi dedim.neden bağırmıyorsun çok sakinsin dedi,neden bağırıyım ki dedim bana saygı duymuyorsun dicek bir sözüm kalmadı telefonu kapatıyorum dedim o da dur saçmalama dedi lütfen konuşmak istemiyorum daha fazla dedim sen bilirsin dedi ve kapattık telefonu.2 gün oldu aramadı beni,benim ona ulaşabileceğim bir numara yok zaten çok kötü hissediyorum kendimi.sizce bundan sonra neler olur ?ne amaçladı bunu söylemekle?
Askerde olan sevgilimle kavga ettik :(