Gizli Üye(25-29)+1 yılAboo narsist la bu. Bu herife göre bu bir maç. Sen ayrılarak ona bir gol attın o ayrılarak maçı 1-1 yaptı. Senin yapman gereken onun peşinden tekrar koşmak. Öyle rol keseceksin ki o; senin ona tapındığını sanacak, onsuz yapamayacağını hissettir, narsistler bunu ister çünkü. Birlestiginizi anladığın an bas tekmeyi ve maç 2-1 olsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynen öyle yaptım. İki kere yanına gittim işte pişmanım barışalım diye ama böyle yüz vermedi. Yok sana güvenemem çok kırdın beni vs vs yaptı ama gel buraya konuşuruz şu bu dedi. Ben de daha fazla uğraşmak istemedim ve bitirdim.
Cevap sahibi+1 yılBence bu rolü devam ettir. Mevzu intikamsa zaman hiç önemli değil. 1-1'lik beraberlik aslında onun bir zafer. Ona zaferini yaşatma ver küsküyü gitsin!
Gaza geldim :D
Soran+1 yılÖffff skor diye yıllarımı ona mı vericem
Soran+1 yılAyrıca ben ona dokunmam bile bu saatten sonra tiksindim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyi intikam onu sklemeyerek hayatına devam etmen olucaktır. Güçlü kadın ol. Hayatına odaklan. Kendine dahada değer ver. Ve böyle erkekler gözünde böcek gibi gözüksünler onları ezki onlar sana zarar vermesin tatlım.. 💋💅🏻🧚🏻♀️
-ŞD18 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle ben zaten çok havalı güzel başarılı bir kadınım. O da bana göre zaten ezik özgüvensiz biriydi. O bana hayran aşık oldu gözüne kestirdi. Sonra kendine aşık etti beni. Çünkü çok romantik kibar ilgiliydi ama işte onlar hep numaraydı bence. Çünkü gerçekten somut bir şey yapmadı sanki. Bilemiyorum kafam çok karışık. Çok az süre tanıdım onu. Ama işte ilk defa böyle beni terk eden bir erkek oldu. Normalde hep ben erkekleri reddettim veya terk ettim. Zaten bunu da terk ediyordum ama o yalvardı kapıma geldi şu bu ve tam güvendim. Güvendim dedikten birkaç saat sonra beni çok kötü terk etti. Bu tramva yarattı bende. Niye bi insan böyle adi bi şey yapar. Yani sonraki günler yanına gittim sakin ve üzgün konuştu. Onun için tramva olduğunu. Asıl onun bana güvendiğini ama benim laflarımla onu kırdığımı ve artık kimseye güvenemeyeceğini filan söyledi ve ben özür dileyip ondan ağladım. Yani inanamıyorum. Hani resmen haklıyken haksız yaptı beni. İnanılmaz oyuncu biri.
Cevap sahibi+1 yılSen kendinin haklı olduğunu biliyorsun bunun ne önemi var. Karşındaki narsist bir insan. Manipülelere kanma. Uzak kalmaya çalış. Hayatına odaklan
Soran+1 yılYok zaten direk çıkardım hayatımdan ama birkaç gün böyle kendime gelemedim çok sert oldu. O da gelemedi zaten. Sonra da kesip attım. Ama ara ara aklıma geliyor ve oha diyorum ne yaşadım ben ya.
Soran+1 yılVe kesinlikle acayip narsist biri. Çok cimri bencildi. Bi de benim başarı ve gücünü kuskanıyordu. Hani lafta övüyordu beni hayran ve destekliyor gibi davranıyordu ama alttan alta da eleştirip böyle beni hep eksik kusurlu hissettiriyordu.
Cevap sahibi+1 yılBu kişi akrep burcu mu? Kesin akrep etkisi var
Soran+1 yılYok kova. Ama akrep bir flörtüm var. Hani sanal ama yüz yüze hiç tanışmamıştık da. O da çok benzerdi. Bi böyle aşığım ölüyorum derdi sonra ben de ona öyle davranınca yok sıkıldım bunaldım istemiyorum derdi. Ben küser uzaklaşırdım bu sefer yine ölüyorum özledim aşığım derdi. Sonra yine böyle kıracak adi bi şey yapardı. İnsanı deli ederdi. Sonra da beni suçlardı yok sen bana kötü laf edip hakaret edip psikolojimi bozdun diye. Ona çok benziyor ever. Hani insanın dengesini psikolojini bozuyor manyaklar. Sen küfür hakaret edince de sen kötü oluyorsun.
Cevap sahibi+1 yılKimsenin psikolojini bozmasına izin verme yaşım çok genç. 22 yaşındayım bende bu tip erkeklerle çok karşılaştım çok üzüldüm. Karşıma o kadar iyi biri çıktı ki Allahın bana bir nimeti. Eski sevgilimi sevmiyordum bende sizin gibi bana ilgi duyduğu için fazla ilgilendiği için ilgilendim. Sonra ilişki cinsellik üzerine kuruldu. Aynı bölümdeyiz üstelik bu çocukla. Ayrılmak istedim ayrılamadım başkasına söyler diye korktum. Tehtitte etmedi aslında. Sürekli ona söylememesi gerektiğini söylüyordum. Eskiden benim için ölüp biten çocuk eskisi gibi ilgilenmiyordu. Korkmuştum cinsellik yaşayıp bırakmasından. Öylede oldu vize haftası ayrıldı. Başkasına söyler korkusu vardı hep içimde. Tekrar barışmak istedi affettim korkudan. Tekrar cinsellik oldu hep oldu. Sonra araya soğukluk girdi. Seviniyordum soğukluk girdiği için onu gerçekten istemiyordum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim. Ve o kızla beni tanıştırmıştı. Bu konuyu komuşmak için evine gittiğimde bana tecavüz etti.. söyleyeceklerim bu kadar erkeklerden öyle bir tiksindim ki size anlatamam. Cinsellikten öyle bir soğumuştum ki. Korkudan şikayet bile edememiştim. Etsemde bir faydası olmazdı. O gün beni eve bırakmayan çocuk bıraktı. Bir iyi davranmalar falan. Sanki ilişkimiz varmış gibi. Sabah olduğunda doğum günüm olduğumu unutmuştum o sarsıntıdan. O da benden emin misin sevgili olmaya falan diye. Özür diledi. Önemli değil dedim. Sevgili miyiz biz dedim. Sonra biraz alındı. Ki umrumda değildi. Arkadaşlarım kutladı doğum günümü. Storylerimi gördü iyi taamam yazmalr kendi kendine kıskançlıklar falan. Bende hep tersledim doğal olarak. Sevgilisine anlatmayagaktım. Anlattım inanmadı hala onunla beraber. Aldattı ikimizi dedim kıza. O kızda onun sınıfında aynı bölümdeyiz üçümüz ben bir alt sınıflarıyım. Sonra baya tiksindim erkeklerden. Sevgilim çıktı karşıma o kadar hassas ki bana karşı gerçekten iliklerime kadar sevildiğimi onunla hissettim. Seven hissetirir. İçinde hiç şüphe olmaz. Gerçek aşk budur. Huzurdur.. Huzuru onda buldum
Soran+1 yılNe güzel sevindim senin adına. Ben daha huzur bulamadım. Ben 26 yaşına kadar cinsellik yaşamadım hepsi deli gibi ısrar etti tepindi taciz etti ama güvenmedim istemedim yaşamadım. İyi ki de yaşamamışım. Sonra istedim yaşadım. İstediklerimle de yaşadım sonuöta çekinip utanacağım bi şey yoktu artık tamtersi seks yapmadığım için utanıyor ve yargılanıyordum çevrem tarafından ama genel hep gördüğüm erkeklerin tek derdi sez. Yani seks istiyorsa ve açsa sana değer veriyor seviyor. Aç değilse ya da doydu ise ya da başla biri varsa direk sen çöp oluyorsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndan intikam alman için ona değersiz gibi davran umursamiyormus gibi sanki birlikte oldunuzda sen hiç keyif almadin gibi. Onun özgüvenini düşürecek hareketler yap. Egoist ol ona karşı. ( Bu erkeklerden nefret ediyorum)
15 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten silip engelledim her yerden. Birlikteyken de çok güzel konuşuyordum ama ayrıldıktan sonra çok aşağılarım sövdüm hakaret ettim zaten onlar baya koymuş buna. Sonra gidip konuştuğumda baya üzülüp kurulduğunu. Hiç daha önce kimsenin ona böyle ağır laflar etmediğini söyledim git başka kapıya dilen yav şak malı filan dedim.
Cevap sahibi+1 yılKeşke yapmasaydin umursamamak en büyük hakarettir. Neyse tecrübe oldu sana
Soran+1 yılNeyi yapmasaydım. İşte engelledim geçtim zaten her yerden. Ben bununla tanıştğımda çok kötü bir dönemimdeydim. Bu da bana çok ilgi sevgi şefkat gösterir gibi yapınca güvendim. İşte şerefsizmiş klasik çoğu erkek gibi.
Cevap sahibi+1 yılHep aynı hikaye... İnşallah kısa zamanda atlatırsın ben bir yıl geçti hala atlatamadim
Soran+1 yılYok ya atlattım. Sadece arada aklıma geliyor. Bi de her erkek benzer ya. Sadece sexe açlar ve istiyorlarsa sana ilgili aşık seviyor. Toksa ya da istemiyorsa da sana çöp gibi davranıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamadim dengesiz dangalagin biri. Belki seni arzuladığında yakınlasıp istedigini alinca böyle mal mal konusuyordur. Sen kes iletisimini artik umursama özrünü. Hayatında hic yokmus girmemis görünmezmis gibi davrannn
13 Yorumla
Soran+1 yılYok her yerden engelledim. Aynen işte seksten önce yalaka ve mal ama Seksi aldıktan sonra umursamaz popon teki oluyordu. Ta ki diğer sexe kadar ama iki kez yaptık sadece işte. Hem böyle duygusal aşık gibi konuşup benle planlar hayaller yapıyordu ve ilgiliydi hem böyle birden kaba öküz kalpsiz oluyordu. Anlamadım hiçbir şey. Hiç böyle bir erkek tanımadım daha önce. Çünkü sadece amacı seks olsa daha öküz boş ve duygusuz olurdu. Bu baya sırlarını dertlerini duygularını açıyordu bana. Kimseye sana hissettiğim gibi yakın hissetmedim diye. Bi de sonra ben barışalım dediğimde amacı seks olsa yine kullanırdı ama işte yok diye reddetti. Anlamadım.
- +1 yıl
Bombos biri ugrasmaya kafa yormaya deger mi hic askım. Hayatimiza böyle dengesiz erkekler girince hic ugrasmadan sutluyoruz bundan sonra. Daha kimler gelir giderr Bunlara mi kaldik sis
Soran+1 yıl❤️❤️❤️❤️ çok haklısın ama bu çocuk hayatımda gördüğüm en duygusal derin genelkültürlü hassas erkekti sanırım. Ondan çok etkilendim böyle kusa sürede. Hani genelde erkekler çok aşık olsa ölse bile aptal mal ve boş olduğu için etkilenmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılaşko adam bambaşka şizofren bu kaç kurtar kendini valla kesiverir seni korktum kız
139 Yorumla
Soran+1 yılYa evet di mi. Ben de hiç böyle bir erkek görmedim. Yani bana göre erkekler ikiye ayrılır. Ya sana köpek olur eder. Ya da işte sana değer vermez ve uğraşmaz. Özetle sen ikisinde de yıpranmqzsın. Ama bu çocuk hem böyle acayip sani insandırlar duygusal laflar sözler şu bu hem acayip değersiz ve güvensiz bırakıylr ediyor. Anlamadım çözemedim kafasını. Hem cool takılıyor hem sana ölüyor bitiyor filan.
- +1 yıl
aşkım en iyi intikam deli hastanesine yatırtmak olur bunu git şikayet et ahhahanabsnabnakala
Soran+1 yılCimere şikayet ettim zaten. Zorla evime girdi ve ilişkiye zorladı diye çünkü öyle yaptı
- +1 yıl
oha sapık resmen yalnız cimer olmaz polise gitmen lazım cumhurbaşkanlığı o tür şeylere bakmıyor genelde denetleme üzerine falan geri dönüş oluyo
Soran+1 yılAma sonuçta flört ediyorduk ve daha önceden birlikte olduk ya. Ondan şikayetim işe yaramaz diye düşündüm. Sonuçta bana tecavüz etmedi. Hani ben isteğimle birlikte oldum. Ama zorladı sonuçta. Hani böyle ısrar etti evimden gitmedi ve üstümü soydu etti rahat vermedi seks yapana kadar. Ama polis bunu anlamaz ki. Onlar illa tecavüz olmalı modunda. Hani diyecek ki sen evine girmesine işin vermişsin şu bu.
Soran+1 yılBi de aramızda bi duygusal ilişki flört var vs. Hani öyle bir şey olmasa beni ilişkiye zorlasa evet ederim öyle birini ettim zaten. Ama bu çocukla vardı. Ha yine yaptığı suç sonuçta sevgili de olsan ilişkiye zorlayamazsın ama çoğu erkek zorluyor işte kız bi yüz verdi diye bokunu çıkarıyor
- +1 yıl
iğreniyorum o tür erkeklerden öyle zavallılar ki hayatta bi yere gelemeyecekler zorlamak ne ya hadsiz terbiyesiz mağaradan çıkmış boş ver allah’a havale et onun başı bktan çıkmaz zaten bu karakterle yarın öbür gün delinin tekine denk gelir pişman olur anasından doğduğuna uğraşma değmez
Soran+1 yılEvet işte. İğrenç biri. Annesi babası ölmüş bana acitasyon yapıp ağladı etti çok yalnızım annem öldü böyle yıllarca ağladım ettim özledim diye. İki tane ablam var onlar bana bakıyor işte ben çok yalnızım hiç arkadaşım yok bile bi seni kendime böyle ilk defa yakın hissettim filan dedi pislik. Bi de çalıştığı yerde müdür olduğunu filan söyledi de bence yalandı. Çok fakir ve parasızdı ve orada kasiyer gibi çalışıyordu çünkü. Zaten gelmiş 32 yaşına şifaya Bağımlısı hiçbir baltaya sap olamamış. Ben ona çok fazlayım. Kendi de diyordu benim asla senin imkanlarında hayatım yok şu bu diye. Ben üç üniversite bitirdim yabancı şirkette çalışıyorum vs. Ama bu çocuğu duygulu dürüst kültürlü sandım. Kültürlüydü de cidden kitap film müzik acayip biliyordu. Ondan etkilendim zaten. Hiç böyle bir erkek tanımamıştım ama kitapçıda çalıştığı için büyük ihtimalle.
Soran+1 yılO kadar doktor mühendis eğitimli erkeklerle çıktım onlar hiç böyle dolu değildi mesela hiç etkilenmiyorum.
- +1 yıl
ya insan kimden hoşlanıp hoşlanmayacağını gerçekten seçemiyor o anın büyüsüne kapılıyorsun benim hoşlantım bittikten sonra tipiyle çok zor yüzleştiğim erkekler var sen ona gerçekten çok çok fazla gelmişsin kaliteli birisin belli uğraşma varoşla
Soran+1 yılBi de şöyle bi şey var benim fiziğim manken gibi herkes der bunu. O yüzden çoğu erkek beni kötü amaçla gözüne kestirip aşık değer veriyor kandırmasıyls hayatım giriyor ama tek smaçları aslında seks. Bana bir gram bile değer vermiyorlar. Çoğu da beni sexe zorluyor bötle. Hadi ya hadi lütfen niye yapmıyoruz şu bu diye ve bunu yaşamaktan çok bıktım. Nasıl düzgün birine denk gelirim bilmiyorum hep böyle seks için baskı yapan ısrar eden yalan söyleyen adilerdrn o kadar yoruldum ve yıprandım ki.
Soran+1 yılYa benim bi sevgilim vardı çocuk bana foto atınca kusuyordum tipine. Çok çirkin ve tipsizdi sma yan yanayken o anın büyüsüyle sevgili olmuştum işte. Ya da birçok erkek vardı öyle. Dıştan bakınca tipsiz asla yanıma yakışmayan ama birlikteyken sarılıp öpüşürken işte iyi hissediyorum aşık hissediyorum diye ilişki yaşadığım. Ama hrm insanlar yakıştırmıyordu hem her anlamda bana azlardı. Tip para eğitim zeka vs. Ondan hep bitti zaten. Hiç kendime denk bulamadım. Hep onlar da zaten ben iyi olduğum Çin çok kıskanıp komplex yaşıyordu. Denklik çok önemli sma niye bana denk hiç olmuyor ya.
- +1 yıl
bak bi söz var derler ki evren sen akıllanana kadar karşına aynı kişileri çıkarmaya devam eder o tür erkekleri gördüğün an kaç zorladığı an bırak git balık baştan kokar belli ediyorlar kendilerini zaten kendi kalitende insanlarla takıl bırak şu ergenleri zorlamak ne ya hadi hadi falan ay gerçekten iğrenç ve o an insan tiksiniyor yalvarmaları midemi kaldırıyor ya sonra insanın aklına gelince hayattan soğuyo bırak valla sinir hastası oldum geve gece
- +1 yıl
aşkım inan yalnız değilsin kendimle asla denk olmayan ne dil bilen ne oturup kalkmasını bilen ne film ne müzik zevki olan biriyle 1,5 yıl ilişkim oldu hep ayrıldım soğuyodum çünkü ha bire küfür ediyordu saygısızdı para hesabı yapıyodu kıskandırmak için kızları kullanıyodu bi de gurursuzdu hep yalvarırdı kapıya gelirdi barışalım diye seni çok iyi anlıyorum insanın midesi bulanıyor sonra düşününce yapıcak bi şey yok bunlarla uğraşmaya değmiyor hayatından gidince rahatlıyosun üstünden zaman geçsin umrunda olmıcak inan banaaa
Soran+1 yılYa 18 yaşımda da böyleleri hani bakir abazalar tecrübedirler diye geçiyordum. Sonra baktım yaşın büyüdü ve büyük tecrübelilerle flört ettim. E onlar da aynı bok. Bak 27 yaşındayım 27-37 flört ettim. Hala hepsi aynı. Hani her seks için yalvarma ısrar etme kendilerini düşürme. Ve zaten sadece seks değil hani sarılma öpüşme de öyle. Son mesela flört ettiğim çocuk 30 yaşında. Ben özellikle dedim flört yakınlık istemiyorum arkadaş olalım diye. Peki demesine rağmen zorla bana üç kere sarılıp boynumu öptü ve ısrarla eve davet etti diğer gün. Engelledim. Ya da insanlarla normal arkadaş olarak tanışıyorum direk seks ev sohbetleri yapıyorlar engellemiyorum. Ya da işte flört ve ilişkide yavaş gitmek istediğimi söylememe rağmen hep ısrar edip zorluyorlar ve yine engellemek sorunda kakıyorum. Yani hiçbir erkekle birkaç haftadan fazla ilişkim olmuyor çünkü hep zorlama ve ısrar var. Zaten hiçbirine müsade etmediğim için bitiriyorum. Karşılıklı istesek bitmez ki. Ben de nefret ettim ama erkeklerden çok. Hep aynı döngü.
Soran+1 yılYok zaten benim sırf bu çocuk değil ki. İnsan yüzünü adını vs bile hatırlamıyorum. Aşık olup değer vermem filan değiş olay. Ben hiçbir erkeği sevip aşık olmadım gerçekten sadece aşık olduğumu hoşlandığını sandım ama hepsi birkaç haftada sıçıp batırdı ve olmadığımı da net gördüm. Benim üzüntüm hep böyle iğrenç hak etmediğim şeyler yaşamam. Niye güzel ilişkim olmuyor
- +1 yıl
binde bir olay gerçekten ısrar etmeyen erkek çıkması ben denk geldim öyle bi adama gerçekten çok kaliteli bir insandı cinsellik falan da açmazdı çünkü doymuş o tür şeylere anladın mı hep normal sohbet ederdik bi de saçma gelebilir ama gerçekten ortalamanın biraz üstünde zengin olan erkekler genelde zorlamıyo ne kadar saçma diyebilirsin ama gerçekten öyle ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum medeni oluyorlar
- +1 yıl
ya bak iyi tespit et en ufak hareketinden bile anlarsın o insanın nasıl olduğunu bi de arada en az 4 yaş fark olsun bilimsel olarak 20 yaşındaki kadınla 24 yaşındaki erkek aynı beyine sahip daha olgun düşünceli daha oturup kalkmasını bilen ağırlığı olan erkekleri tercih et onların o şekil davranacağını sanmıyorum karşına illa çıkar
Soran+1 yılBenim de 2-3 tane karşıma çıktı zorlamayan ama geri kalan 63728282 hepsi Abaza ve beyinleri duruyor. Ya valla bilmiyorum ya ben de genelde ortalar üstü zengin şu bu tiplerle çıktım ama açlardı hep. Ama kız arkadaşlarımın çevresinde aç erkek olmuyor pek. İşte herkes şey diyor bana sen fazla çekicisin işte fiziğin çok güzel ondan sende mala bağlıyorlar dite. Ama işte bana denk erkek olsa mala bağlamaz. Mesela bir erkek vardı baya vücutlu yakışıklı. Onla flört ederken denktik ve o da hiç beni zorlamadı rahatsız etmedi. Karşılıklı yakınlaştık ettik. Zaten olması gereken o. Diğer türlü resmen aç köpek sana saldırıyor gibi hissediyorsun.
Soran+1 yılYa valla 10 yaş büyükle çıktım hayatımda gördüğüm en aptal mal insandı. Olgunlukla alakası yoktu. Bence yaşla alakası olmuyor. Bi de başta kasıp iyi davranıyorlar ama sonra biraz yakınlaş yüz ver içlerinden başka bir mal çıkıyor. Yoksa başta hepsi kasıyor zaten. Ama biraz öp koklaş ya da alkol ver ya da evde başbaşa kal hepsi tecavüzcü istekli pislik
- +1 yıl
of cidden ya saçma sapan hadi hadi yaaa nolcak hadi demeleri yok mu allahım çakasım geliyor bir tane çok sinir bozucu anlayabiliyorum dediğin gibi çekici olduğun için de olabilir ama analiz etmen lazım artık
- +1 yıl
türkiye abaza dolu yurt dışına kaç kız
Soran+1 yılEvet ediyorum işte öyle yaptıkları an bitiyorum zaten. Diyorum ya zorlama olduğu an bir daha asla görüşmüyorum ama yine de zorlama başıma hep geliyor işte.
Soran+1 yılYok yurtdışınfa da başıma geldi İtalya Almanya İspanya İngiltere. Erkek her yerde aynı.
- +1 yıl
şans işte şans ne diyim ki canım benim ğzüldüm valla umarım dengin insanlar çıkar karşına
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Ya şöyle. 27 yaşındayım ve artık doğru insanla karşılaşmak ve evlenmek istiyorum aptal saptal flörtlerden sıkılfım iki günlük. Ama işte düzgün denk mutlu eden biri olmazsa da olmuyor. Son exim işte italyandı zengindi ama çok pis Abaza mal boş bitirdi. Abaza derken çapkın değildi aöa libidosu çoktu. Her an benle seks yapmak dokunmak istiyor kıçımdan ayrılmıyordu. Ondan çok tiksindim.
Soran+1 yılHani düzgün kendime denk biti olsa hem yakın arkadaş hem hayat arkadaşı. Çok iyi olur.
- +1 yıl
aynı şeyleri yaşamışız neredeyse umarım ikimizin de karşına iyi insanlar çıkar❤️
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Soran+1 yılşu an sevgilim kedim resmen.
- +1 yıl
kız benimde kuşum var bi onunla konuşuyorum ahhahajajal ama bi tane gerçekten beğendiğim biri vardı düşünceleri hoşuma gidiyordu güçlü biriydi en son telefonda falan ağlamaya başladı annesi sandı heralde beni drama queen’e bağladı soğuttu kendinden
Soran+1 yılOfff İtalyan erkeklerinin çoğu öyle. Mıymıy. Ben de öyle erkeklerden çok soğuyorum. Ya şöyle. Hani çok güçlüyüm ya da ben hiçbir derdimi sukıntımı paylaşmak duvar gibi sertim erkeği de sevmem ama böyle küçük Emrah gibi ota boka ağlayan ve hep hayat bana zor hep beni pışpışla ama sen hiçbir derdini bana anlatma erkeğindrn de tiksiniyorum. Daha orta normali denk gelmedi bana.
Soran+1 yılHadise gibi şanssızız aşkta abi
Soran+1 yılÇoğu kız şanssız ama abi. Benim çoğu kız arkadaşım bekar. Kimle flört etseler kalpleri kırılıyor. Erkekler terk ediyor gidiyor şu bu ya da kaba kötü davranıyor. Tek aşık mutlu arkadaşım var
- +1 yıl
ya benim öğrendiğim tek bir şey var erkek dediğin tapıcak gerçekten tapmayan erkekten olmuyo çok aşık olması lazım çok değer vermesi lazım bi de ergen olmayacak çocuk çocuk hareketleri olmıcak o erkeklerin çoğu arkadaş ortamında bence hala yattıkları kız sayısıyla övünüyodur o yüzden ne böyle ağır abi ne küçük emrah bulmak lazım gerçi arayınca da bulunmuyo karşına ne çıkarsa
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Erkek direk baştan teslim olmasa olmuyor o ilişki. Hanımcılık kazanıyor her zaman. Anneannem de derdi hep. Kızın senin sevdiğin değil seni seveni bul. Kadın zaten zamanla onu değer vereni seviyor ama tamtersi asla olmuyor der. Çok doğru. Kadınlar merhametli çünkü. Ya şöyle erkek cidden mal olcak köpek olcak gözü başka bir şey görmeyecek ve kadını her haliyle beğenecek. Ama bunlar da yetmiyor. Benim oldu böyle erkekler cidden daha bir kere görmeyle ölen biten evlenmek isteyen. Ama bunlar genelde mantıksız canım güçsüz pek zaten beğenilmeyen erkekler oluyor bence.
Soran+1 yılAma cidden mutlu evliliklere bak erkekler hep direk kadının kölesi gibi. Çünkü kadını tersleyen. Kafasına eseni yapan. Kadını çok sevmeyen ilişkilerde Kadın hep çöküyor hasta mutsuz oluyor.
Soran+1 yılBi de erkekler aynı eve girince çok iğrenç çoğu bence. Yani pis dağınık ev işi yapmayan tipler çoğu. Benimkiler öyle değildi bende hepsi yapıyordu ama pis ve dağınık olanlar vardı. O çok sıkıntı mesela çünkğ hep benim ya da diğerlerinin uyarması gerekiyor
Soran+1 yılHep herkes kavga ediyordu onlar temizlik yapsın diye. Öyle biriyle de ilişki yaşanmaz. Çocuğa mı bakıcam ona mı
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar