Sizce bu kişi ruh hastası mı. nasıl intikam alınır?

Arkadaşlar ben biriyle tanıştım böyle yıldırım aşkı gibi başladı her şey. İşte birden çok etkiledi beni vs şu bu konuştu özen gösterdi sonra işte yakınlaştık. Sonra çok mutluyum harika şu bu demesine rağmen ay ben ilişki insanı değilim dedi. Sonra ben de bitirelim o zaman dedim. Yok sana çok değer veriyorum hiç böyle hissetmedim dedi. Sonra işte bana sözler vaatler verdi ama ben güvenemedim ve bitirmek istedim. Ağladı yalvardı kapıma geldi. Barışmak ve ona güvenmem için dil döktü. Ben de affedip işte birlikte oldum sonra her şey güzeldi derken birkaç saat geçince yine beni huzursuz edecek şeyle söyledi. Sonra neyse ya olmaz zaten bir daha görüşmeyelim diye kendi bitirdi. Ben şok oldum. Dedim daha iki dakika önce bana lütfen ani tepkiler verme bitirme sakin ol diyordun şimdi sen bitirdin dedim. Öyle bitti çok kötüsün şu bu dedi. Sonra diğer gün çalıştığı yere gidince canım cicim dedi. Konuştuk. Yok sen beni çok kırdın ben sana güvenmiştim dedi. Dedim asıl sen beni kırdın. Yani ben hayatımda böyle manipülatör adi birini görmedim. Psikolojim bozuldu resmen.
Güncellemeler
+1 yıl
Hem böyle derin sohbetler yapıp duygusal anlar paylaşıyorduk hem böyle sadece amacı seks gibi davrandığını hissettim ondan güvenemedim. Bi de hem zorla bana güven şu bu deyip sonra bitsin demesi beni şok etti.
Güncellemeler
+1 yıl
Hani daha önce hiç böyle bi şey başıma gelmemişti normalde hep yalvarırlar ederler. Bu sefer yalvardı ama sonra birlikte olduktan sonra terk etti.
Sizce bu kişi ruh hastası mı. nasıl intikam alınır?