Ben bir yere yazı yazıyorum hiç alakası olmayan bir tip gelip bulaşıyor anayı avradı katıyor birde, şimdi göstercem resmini, facesini olmayacak sanki bide kusursuzda, hee birde ahlağı terbiyeyi bundan öğrenecem, napacaz bunlarla, ben onu englleyecekken o beni engelledi az önce yaşandı bu olay, ama facebook hesabıda bir mesaj atma kutusu bile yok, o kısmı hep kaldırmış hesabı bu şekilde görünüyor?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Geçmiş olsun
İyi sıvazladım laflarla kaçtı gitti, ama yoruldum ya bıktırıyorlar. Bide bana zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun diyor haha sanki altta kalacaktım :)
Zaten herkes çıkarcı laf sokmalar azarlamalar
Öyle öyle haklısın
Öyleler hep negatif saçıyorlar
Aynen öyle, hadi bari bana söyle birde annemi kattı çok komik, sanal patavatsız.
Kadın mıydı?
Evet bide öyle tipsizdi ki
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kaç yaşında? Bu sitede öyle bi kadın var herkesin annesine sayıyor direk
Bilmem yaşını bilmiyorum 27-28 olabilir en fazla, sanalda tiktokta papatya diye biri var oda kendini güzel sanıyor 45 yaşında onlada kavga ettim :D :D :D :D
Deli çok :D
Bu sitedeki de 27-28 yaşında
Yaşının insanları değiller ya ben anneme sen kaç yaşında evlendin dedim 25 yaşında dedi yani 25 yaşında olgunluğa adım atmış iyice, bunlar kaç yaşına geliyorlar sanki çocuk gibi sanki edepsiz dengesiz hakaretler küfürler..
O kadın şizofren zaten burada bi gün nişanlım var diye soru soruyor diğer gün evli 2 çocukluyum diye
Facebooktakide öyle bir tipe benziyor zaten öylelerini insanlar anlıyor sorunlu olduğunu..
Zbznsnsns belki aynı kadındır
Sanmam ha olabilir de tabi :)
O değilde sabah tiktokta biri ben nickimi yakışıklı almışım diye bunu ben koymuşumda ne olmuşsa.. seni başkaları yakışıklı bulsun sana desin gibi lafla.. bulanlar buldu dedim, kendisiyle ne alakası varsa bunun, bi başladık ay sende çok güzelsin baksana derken o bana ben ona.. abazalar az şımartmış teyzeyi, tabi kavga değildi ama az kaos gibi oldu engelledi beni. Morali bozulmuştur :)