Aşkta tecrübe sahipleri bu sorunun altında toplanabilir mi acaba görüşlerinize ihtiyaç var?

bilimsel olarak 3 ila 6 ay deniliyor bir insanı unutma ve affetme süresi,1 seneyi geçiyor onu görmeyeli ona sarılmayalı. En son 4 ay once mesajlaştık ve artık sevmediğini söyledi, eyvallah hayat bu akıyo sevmeyebilir de ben bu kafayı nasıl toparlıcam artık çevremdeki insanlar artık nasıl yani hâla mı? diyolar... İhanet eden o, terk eden o, üzen o, bu kalp neden hâla onu istiyo ki? Uğraşlar buluyorum gitsin aklımdan diye gün sonu ya rüyama giriyo ya da gece düşünüyorum şu an ki gibi. Çok tuhaf ama içimde hep geri gelecekmiş hissi var, sanki gelse ben affedebilcek miyim 😏 başka insanlarla konuşmayi denedim olmuyo arkadaşlar maalesef olmuyo. Bu unutma sancısı cok mu sürüyo? 6 seneyi nasıl atabilirim aklımdan acaba. Beyfendi de nasil bi kalpse artık beni resetlemiş aklından mubarek her gün ayrı clupta kopuyo, eklediği kız sayısı 500 olmuştur heralde öylede bi açlığı var...

Aşkta tecrübe sahipleri bu sorunun altında toplanabilir mi acaba görüşlerinize ihtiyaç var?