Aşk İlişkileri Aşk sevgililik ilişki bu işlerden anlar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aşk sevgililik ilişki bu işlerden anlar mısınız? Yol gösterici misinizdir? Sıkı bir derttaş sayılır mısınız? Güncellemeler+1 yıl yok mu arttıran? Aşk sevgililik ilişki bu işlerden anlar mısınız? Cevapla İlişki Soruları İş Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl soruyu direk sorsaydın olayı anlatsaydın fikir verirdik belki.. 0 0 Yorumla
Aysegullerrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok kişiye tavsiye verdim burdan bile ciddi problemleri olanlara yardımcı olmuşluğuk çok oldu 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. @Smilinggirll konunun profesörüdür kendisi 😎😎👍🏻 1 2 Yorumla Smilinggirll +1 yıl Teşekkür ederim canım senin kadar olmasa da dert dinlenir tavsiye verilir 😂 Yorumla Hellboy29 +1 yıl Rica ederim canım 😃 Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ortalama ama artık sarmıyor herkes aynı şeyleri anlatıyor. insan diyo bu kadar canım olamaz içinden 0 0 Yorumla
1pisiseven1psikolog Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl İlgi alanıma giren konular olduğu için elimden geleni yaparım 0 0 Yorumla
varolduğumgibiyoukum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Terzi kendi söküğünü dikemez efenim. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Anlarim ama anlamiyormus gibi yaparim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
soruyu direk sorsaydın olayı anlatsaydın fikir verirdik belki..
Çok kişiye tavsiye verdim burdan bile ciddi problemleri olanlara yardımcı olmuşluğuk çok oldu
@Smilinggirll konunun profesörüdür kendisi 😎😎👍🏻
Teşekkür ederim canım senin kadar olmasa da dert dinlenir tavsiye verilir 😂
Rica ederim canım 😃
ortalama ama artık sarmıyor herkes aynı şeyleri anlatıyor. insan diyo bu kadar canım olamaz içinden
burada artistik tasliyorum kendi ilişkimde fert fergan
İlgi alanıma giren konular olduğu için elimden geleni yaparım
Terzi kendi söküğünü dikemez efenim.
En kötü olduğum alan.
Anlarim ama anlamiyormus gibi yaparim
Aşk diye bir şey yoktur
Dogruluk mu cesaretmi
@Concorrdia sence?
İyi anlarım uzmanlık alanim
anlamam