Niye bu karısı boynuzlayıp kaçan erkeklerin hepsi yüz adama da gitsen yine evine dön diye arkasından ağlıyor ya. Bence genişlik. 😒 Hatta g ile başlayıp t ile biten farklı bir adı varda neyse siz anladınız onu.

#orkide
Niye bu karısı boynuzlayıp kaçan erkeklerin hepsi yüz adama da gitsen yine evine dön diye arkasından ağlıyor ya. Bence genişlik. 😒 Hatta g ile başlayıp t ile biten farklı bir adı varda neyse siz anladınız onu.

#orkide
Genişin önde gideni, bayrak tutanıdır hem de.. Benim bu hayatta tolerans göstermeyeceğim iki konu var. Biri aldatma, diğeri yalan. İkisini de ilk yakaladığım anda yapanı, söyleyeni silip hayatımdan çıkarıyorum. Çünkü ikisini de bir kere yapan affedildiği taktirde mutlaka devamını getiriyor..
Muhtemelen bağımlı kişilik bozukluğu vardır. Kendi ailesinde hep suç ve ceza içeriği ile büyütülmüştür. Sevgi görmek için acı çekmek, emek göstermek zorunda olduğunu kafasına yerleştirmişlerdir.. Dolayısı ile her şeyin hazır olduğu kolay bir ilişki ona zaten anlamsız gelir. Çünkü annesi veya babası da ona hep sevgi sandığı değerlerin peşinde koşması gerektiğini öğretmiştir. Haliyle başka da bir şey bilmez. Anlamlandıramaz. Yetişkinlikte de işte, ne kadar katlanırsam o kadar başarılı olabilirim, her şeyin bir anlamı olmalı, bir gün huzura erebilirim inancı gibi şeylere bağlanır.. Karşısında ki bu haliyle zaten narsisttir. Narsistler ilişkilerini tamda bu yönüyle kullanmayı severler. Narsistler için ilişkiler araçtan ibarettir. O nedenle de kullanırlar. Kadın veya erkek olmak farketmez. Kişiliğinize göre denginizi bulursunuz. İlişkiye kişiliğiniz yön verir. Neyi hak ettiğinizi kendiniz belirlersiniz. Size hak ettiğiniz gibi davranmasına başta kendiniz izin verirsiniz. Bunu insan ne zaman böyle farkeder o zaman doğru bir destek alabilir. Yoksa gidin aldatılan, kadınlara erkeklere sorun. İdare etmeyi bilirler.
Kimisi çocuklarımın başında anası olsun dursun diye susuyor , kadınlarında erkeklerinde birçoğu rahatları düzenleri bozulmasın diye affediyor, ayranım dökülmesin diyorlar...:D işlerine öyle geliyor her manada, elele mutlu gördüğümüz çiftlerin çoğu aklındakiyle değil, sahte mutluluk pozları göstermelik , kimin yatağında kimin olduğu belli değil.
Bunu sadece erkekle sınırlamak yanlış olur bence. O kadar çok kadın var ki aldatıldığı halde kabullenip devam eden. Bu ne yaman çelişki anlamadım. Artık her yerde oluyor. Her kesimden oluyor yaş farketmiyor. Gördüklerimi, bildiklerimi unutmayı isterdim. İnsan demeye dilim varmıyor bazılarına.
Cevap
59Cevap
Genişlikle alakası yok bunun seviyordur
Selam gadası 🙃
Şimdi ortada küçük yaşta çocuklar vardır. Erkek bir müddet çocukları için ses çıkarmaz. Ama gidipte kadının arkasından ağlayıp sızlanması o erkeğin erkek olmadığına işaret eder.
Geniştir
Bence iki taraf icinde cok irenc. Kadın olarak ben kaldıramam. Erkek veya kadın farketmiyor, başkasının koynuna giricek, başkasına dokunucak sonra gelicek affedicem, kesinlikle olmaz benim midem kaldırmaz.
Ben eşimin eski sevgililerini düşündükce sinir oluyorum😊
Aldatan erkek veya kadın farketmez. Boşanılır. Ama ataerkil bir toplum olduğumuzdan dolayı şunu da söyleyim evet söz konusu kişi g ile başlayıp T ile başlayandır. Bir kere yapan kadın onu sürekli yapar. Çünkü kadın kolay kolay aldatma olayına gitmez. Ve aldatmaya kadar geldiyse geçmiş olsun. Boynuz göğe yükselir.
Aldatan erkeği affeden kadın için yuvasını kurtardı afferin sahip çıktı deriz genelde, aynı şey erkek içinde geçerli demek sahip çıkmayı tercih ediyor , hatasını anlaması için şans veriyor.
Bende ihanete af yok
Serdar Ortaç : Beni aldattın bunu bile bile kahretsin sana kızmıyorum sana son sözüm unut gitsin geniş yapar herhalde az çok
G*vatlıktır, p*ştluktur. Hayır için nasıl alıcak tekrar püh.
Yani bence biraz öyle ama içinden ne düşündüğünü bilemeyiz.
Geniş değil, otoyol eskortluğuna terfi etmiştir. Geniş bile üsturuplu kalır.
ben bir kez aldatılmaya bile gelemem
eğer affedersem bu düşünce beni içten içe yer bitirir
affedenler neyin kafasını yaşıyor bilemiyorum
iyi aldatamadın bir daha dene der gibiler sanki :D :D
Genişlikten çok sevmenin sevilmenin sadakatin güvenin ne olduğunu görmemiş öğrenmemiş kişidir. Esra erol da çok gördük. Üst tabakada ki ise genişlik kavatlık ve arayış 😂😂
Kadınla erkek aldatmasi bir değildir. Erkek duygusal bağlamda birsey hissetmez ve yuvasını yikmaz ama kadin biriyle sevisiyorsa duygusallık vardır ve mutlaka yuvası yıkılır
Aldatan birini affetmek sevgiden değildir. Saplantıdır, takıntıdır, acizliktir. Bana bu saygısızlığı yapana değer vermem o andan sonra, asla da affetmem.
Ben aldatmadım.
Eski bir mesajı silerken sevgilim yanımda idi.
Sonuç ise ayrılık oldu.
Sevgilim haklı. Asla bir lafım olamazdı ona ö
Ama eski bir mesajı silmek anlık bir refleks idi. Sildiğim mesajda ise bir bok yoktu ama olan oldu ve tekmeyi yedim. Bir de kahve döktü üstüme.
Af bekliyorum. Herkesin 2. Bir şansı vardır ama dimi
Düzen bozmak istemediğinden ve tabiki çok sevdiğindendir. Genişlik olarak görünebilir ama karşındaki çok pişman görünüyorsa ona merhamet göstermek ister.
Tekrar denemeyi istemek genişlik değildir. Bir çok etken olabilir bu kararı vermesinde.
Ben asla kabul etmezdim. Hayat bir şekilde aynı hatayı tekrar tekrar yapılabileceğini öğretti.
Hem genişlik hem canım hem de güzel kardeşim bir kere yapan yine yapar
Artık bu cinsiyet ayrımı yapan sorulardan da yorumlardan da midem bulanıyor. Hiç mi sorgulama yeteneğiniz yok sizin mk
Olaya cinsiyet ayrimi yapmadan yorum yapacagim aldatan kim olursa olsun affı olmazzz, affeden için de denilecek bir şey yok...
Genişlik değil bence hepimiz insanız hatalar yapabiliriz. Eğer bir daha yapmayacağına ve pişman olduğuna eminse. Affedebilir. kiminle ve nasıl bir aldatma olduğuna da bağlı.
Genişlikmidir bilemem ama aldatılmak affedilemez bir şey hazmedilecek bir şey değildir. Kesinlikle bitmesi gereken bir ilişkidir.
Napsınlar, aldatılmış olman dayanılmaz hafifliği içindeler
amacı farklı olabilir seks için kullanıyoda olabilir yapıcak kimse olmayınca kaybetmek istemiyodur ya da özel bişeyler vardır
Arada çocuklar vardır belki.. başına gelmeden bilemez insan
Büyük laflar etmenin lüzumu yok. Başa gelmeden bilinmez bu işler.
Bir defa neden aldattığını da bilmek önemli öç almak için mi ilgisizlik mi falan...
Bence cinsiyet fark etmeksizin aldatan kimse affedilmemeli
Kendi adıma soylim öldürmem dövmem bunlara karşıyım direk boşarim
Karısını öldüren tanıyorum ya bu yüzden, geniş değiller bence
aldatılmayı affeden erkek&kadın güçsüz karaktere sahiptir bence!
Her iki cinsiyet içinde geçerlidir; esnek olacak kadar değil, YIRTIK olacak kadar genişlemektir.!
Çok gereksiz bir hareket olup sağlıksız bir yaşantıya gider o
Bu genişlikten değil, çok sevip tutkuyla bağlı olmaktan. 😎
Kesinlikle genişlik. O kelimeyi fazlasıyla hak ediyorlar.
Yani haliyle erkekte karısını aldatiyorsa kadın affediyorsa buda genislik
Genişlik kadının yaptıgı erkeğin yaptıgı gevşeklik... 🥂
Keşke genişlik olsa. Daha ağır ithamları hak ediyorlar
cinsiyetle alakasi yok bence bu durumun adam aldatiyo arkasindan aglayan yalvaran insanlarida görüyoruz olay ne biliyomusun duygu coğu insan bilmez bunu bende bilmiyorum neyse aşk mantiği onliyen bi kavramdir bunu gecmiste yasadim oyle bi duygu ki insana herseyi yaptirabilen bisi sevdigi icin kaybetmek istemiyo insan ondan o hale geliyo geneli benim bakis acim boyle
ona bakarsan aldatan eside bacım kavramina giriyo erkegi kadini farketmezssizin
adam geniş olsa ne olur
sensur yapmis la jxkejxj
Bazı insanların karakteri farklıdır bu yüzden tam olarak ne diyebiliriz bilmiyorum fakat ya çok sevdiğinden ya da çok yalnız zavallı ve çaresizliktendir. Bir kadın böyle yapıyorsa bence sevgi felan kalmamalı böyle bir erkek tam bir aptal.
Kadınlar kabul ediyor, erkeklerde etsin. Kadına erkektir yapar diye diretiyorlar, kadınlar yapınca niye genişlik oluyor. Tabii ki aldatmak normal bir şey değil, bunu normalleştirmek içinde yazmıyorum. Anlatmak istediğim farklı, umarım anlaşılır.
Hiç bir kadının erkektir yapar dediğini duymadım
Kendi üzerimden örnek verecek olursam benim bor daha midem almaz açıkcası onu öpmeye dokunmaya falan iğrenç gelir sanki yabancı biriymiş gibi
Aldatan kadın da olsa erkek de olsa affedilmemeli.
Aldatan insan affedilmez kadında olsa erkek de olsa ikinci şansı yoktur gitsin başka kapılari çalsın
Nafaka ödemem ek için affediyorlar bence nafaka ödeyemeyen hapse giren bir çok erkek var
Geniş demek az kalır. Evet o kelimedir. G. V. T 😁
Anlamdım ki, kadın erkeği beğenmiyorsa neden Onunla birlikte oluyor o zaman gitsin ihanet etdiği erkekle birlikte olsun
Evlendikten sonra iki tarafta birboklar yememeli. Yiyorsa öbür taraf ayrılmalı ve kendine değer vereni bulmalı. Net.
Bazısının hoşuna bile gidiyor, hayret edici
Bir kere aldatan devamını getiriyor genelde
Ben olsam intikam almak için barışırdım.
Anlamak imkansız.. giden birini istemek aptalca!
Kadın duygusal aldattığı icin affı yoktur
Değil diyen de bi o kadar geniştir hayırlı olsun
Geniştir o artık 😈
1 kereden bir şey olmaz demiştirr
Eger kadın sevmiyorsa o zaman ayrılsın erkekden ihanet ediyorsa zaten sevmiyordur ben öğle kadını si***r ederim zaten
Neden aldattigina bagli
Kadında geniştir erkekte
Mariana Çukurundan bile daha geniştir.
Herkesin genisligi kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?