Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişi sizin hiç sevmediğiniz biriyle arkadaşlık yapıp bir de onu koruyorsa ne yaparsınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne halin varsa gör deyip bırakır mısınız Güncellemeler+1 yıl Kadin bu Sevdiğiniz kişi sizin hiç sevmediğiniz biriyle arkadaşlık yapıp bir de onu koruyorsa ne yaparsınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Fonda Sertab Erener: umrumda değil iyi ki bitti çalar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hee görürüz Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Senin sevmediğin başkalarının sevdiği olabilir sen sevme uzak dur sana ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benden korumaya çalışması canimi sıktı Yorumla Sahil06 +1 yıl İşte uzak dur dedim o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevmeme nedenime göre değişir. Bazen bazı insanlarla uyuşmazsın hoşlanmazsın bu sebeple sevgilimi zorlamam. Ancak geçerli bir nedenim varsa. 0 0 Yorumla
mechulumben Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Adamın arkadaşına da karışma ya sen sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak en başta gelen şey 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben onun acısından ölürken o bana arkadaşlarıma bulaşma dedi Yorumla mechulumben +1 yıl Bu nasıl Bi ilişkiniz var ya Allahım ya rabbim Yorumla mechulumben +1 yıl Benim sekiz yıllık can dostum ( Allah onu korusun ve esirgesin) ortak bir arkadaşımız vardı bizim onunla aramız açıldı ama can dostum la arası ben hiç lafını etmem o da etmez ve görürşürler de benim dostumsun onunla görüşme demeyi saçmalık buluyorum Yorumla Soran +1 yıl Sevgi aşk başka hem karşıdaki kadin Yorumla mechulumben +1 yıl Aklım almıyor böyle şeyleri Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ne halin varsa gör demem de tavır koyarım 1 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Orayı terketmek gerek yoksa kan çıkar 0 0 Yorumla
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Aynen de öyle yaparım gerek yok 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fonda Sertab Erener: umrumda değil iyi ki bitti çalar
Hee görürüz
Senin sevmediğin başkalarının sevdiği olabilir sen sevme uzak dur sana ne
Benden korumaya çalışması canimi sıktı
İşte uzak dur dedim o yüzden
Tamam sağol
Sevmeme nedenime göre değişir. Bazen bazı insanlarla uyuşmazsın hoşlanmazsın bu sebeple sevgilimi zorlamam. Ancak geçerli bir nedenim varsa.
Adamın arkadaşına da karışma ya sen sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak en başta gelen şey
Ben onun acısından ölürken o bana arkadaşlarıma bulaşma dedi
Bu nasıl Bi ilişkiniz var ya Allahım ya rabbim
Benim sekiz yıllık can dostum ( Allah onu korusun ve esirgesin) ortak bir arkadaşımız vardı bizim onunla aramız açıldı ama can dostum la arası ben hiç lafını etmem o da etmez ve görürşürler de benim dostumsun onunla görüşme demeyi saçmalık buluyorum
Sevgi aşk başka hem karşıdaki kadin
Aklım almıyor böyle şeyleri
direkk ayrılır geçerim.
Ne halin varsa gör demem de tavır koyarım
Neden sevmedigine bağlı
Orayı terketmek gerek yoksa kan çıkar
Aynen de öyle yaparım gerek yok
Olabilir