Erkek arkadaşım artık benden uzaklaştığını hissediyorum?

Erkek arkadaşımla 1 senedir güzel giden bi ilişkimiz var arada çalkantılar olsa da. Fakat bu yeni bir yerde staja başladı. Sonra bunu çok beğendiler son senemiz zaten gel okul çıkışlarında işe başla part time çalışırsın demişler. İlk staja başladığında öğlenleri konuşuyorduk. Çıkışta eve geldiğinde vs telden konuşuyorduk gine. Son zamanlarda ben arıyorum öğlen diyoki onlarla yemek yiyorum şimdi sonra konuşalım 20 dk sonra ara. Arıyorum 2 dk konuşuyorum sonra diyoki şu an meşgulüm kapatmam lazım çıkışta konuşuruz. Çıkışta arıyorum biraz konuşuyoruz sonra diyor bugün diğer günlerden farklı çok yoğundu çok iş vardı üzerimde yorgunum biraz diyo uyuyacağını söylüyor. Benden uzaklaştığını düşünüyorum hatta dahası düşünmek acı veriyor ama acaba sanki iş yerinden birisini buldı o yüzden benle de rahat konuşamıyor gibi hissediyorum. Bilmiyorum sanki başka birisi var ona bubu dediğimde hayır saçmalama dedi ben üstelediğimde random attı bende engelledim yanlış mı yaptım acaba bilmiyorum sizce son zamanlardaki bu değişimi neye işaret

Erkek arkadaşım artık benden uzaklaştığını hissediyorum?