Eski sevgilinin dönmesini sağlamak için ınstagramda aktif paylaşım yapmak önemli mi? Kızlarım lütfen yardımcı olun :((((((?

Ayrılalı 4 ay olacak neredeyse hala ınstagramdan birbirimizi silmedik.. çok seven taraf bendim. Üstüne düşe düşe uzaklaştı sanki.. 1 senelik ilişkiydi. Bir gün tartışırken bu ne biçim sevgi sevdiğine emin misin dedim. Bu da telefonda sinirlendi sevmiyorum dedi. Ben hep sevgimin arkasında durdum. O da ilişkiyi sen sırtlandın diyordu. O lafı duyduğum için eşyalarını topladım götürdüm evine bıraktım gözleri bile neden geldin der gibiydi. Kalkıp Masasının üstündeki benim hediye ettiğim fotoğrafı aldım çantama attım. napıyorsun dedi. Evime götürmek istedi , ben istemedim. Çok pişman olacaksın da kaybettiğinde anlarsın soğudum senden dedim. Aşağı indim fotoğrafı çöpün yanına attım. O gün bugündür konuşmuyoruz. Herkes güzel bir kız olduğumu söyler. Yanında prenses gibi kaldığımı söylüyorlardı. Şimdi hayatıma bir şey yokmuş gibi story post falan atıyorum ama sanki hiçbiri işe yaramıyor gibi … çok yoruldum. Ne yapayım? Çok özlüyorum onu.. ınstagram işe yarar mı …
Eski sevgilinin dönmesini sağlamak için ınstagramda aktif paylaşım yapmak önemli mi? Kızlarım lütfen yardımcı olun :((((((?