Ayrılığın üstünden 1 hafta geçmeden sosyal medyada fotoğraf paylaşan eski sevgilimin amacı ne?

Arkadaşlar 8 aylık ilişkimde ufak tefek kavgalar vs oldu hallettik ettik orasını geçtim. YKS sınavından sonra konuşuruz diye sözleştik ettik (bunu konuştuğumuzda sınava 1.5 ay vardı) sınav günü gelene kadar yapmadiğını bırakmadı sevmediğim kişlerle pikniğe gitmeler dersin vs vs.) 22 haziranda ayrıldık. Ve üstüne daha 1.5 hafta bile geçmeden şakır şakır foto paylaşmalar , mutlu mutlu haller. Elbette hayatını yaşasın gezsin zaten bu saatten sonra karışamam fakat, anlamadığım şey 3 ayda 1 Foto atanal kız 2 günde bir post paylaşıp kendini atmaya felan başladı. Bu kızların kendisini bir başkasına beğendirme çabası mıdır yoksa normal mi karşılamalıyım çok mu kafamda kuruyorum 🙄?

Kendisini birisine beğendirmeye çalışıyor
Acısını gizlemeye çalışıyor
Normal bir hareket yapabilir çok takma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 22 haziranda ayrildim dedim ya. O gün konuşurken int. yok dedi felan sadede getirtmeye çalişti beni. Neyse ben dedimki yediğin şeyleri sende biliyorsun anlamak işine gelmiyor o da dedi fazla oluyorsun tamam mı patt her yerden engel. Demesem içimde kalırdı fazla mı ağır konuşmuşum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 3 ayda bir foto atan yazmıştim ya o 1 yılda olacak onu bi anlık lafın gelişi yazmışım bilmiyorum bu güncellemem pek önem taşır mı da 😅
Ayrılığın üstünden 1 hafta geçmeden sosyal medyada fotoğraf paylaşan eski sevgilimin amacı ne?