ben hayatım boyunca hiçbir kızla konuşmadım hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim hiçbir kızda bana çıkma teklifi etmedi kızlar etmiyor demeyin yalan bal gibide ediyor galba incel erkek olabilirim incel istemsiz bekârlar anlamına gelen "involuntary celibate" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, kendileri istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları demek oluyorbenim boyum tam 1.93 uzunum sanal alemde herkes uzunlar kız bulur kızlar uzun erkek ister diyordu o zaman kızlar niye bana teklif etmiyor 1.93 boyum var fizigimde iyi ama hayatım boyunca hiçbir kız bana çıkma teklifi etmedi sizce neden kızlar sizce neden bana çıkma teklifi etmiyor kızlar size çıkma teklifi ettimi hayatım boyunca hiçbir kız teklif etmedi numaramı isteyen kız bile olmadı sizce neden bende normal hayatta hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim hiçbir kızla konuşmadım ama karşı cinste bana adım atmadı yani sizce ben incel erkekmiyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani mesela sen tanımadığın hiç konuşmadığın birine durup dururken çıkma teklifi eder misinde onların etmesini bekliyorsun
etmem çünkü ben utangacım her kız utangaç degildir ama bence
o zaman yaşanılan ilişkiler nasıl oluyor herkes partner ilişki buluyor ama
Evet ilk teklif eden kızlarda var ama çoğunluk teklifi erkekten bekler
Ama demek istediğim bence bir insanla çıkmadan önce onunla tanışmalısınız
Hayatında hiçbir kadınla doğru düzgün arkadaşlık veya sevgililik ilişkisi olmamış, p*rno düşkünü, sadece erkeklerle takılan, her durumda kadını suçlayan, sosyal medyada kadın karşıtı paylaşımlar yapan erkekler için incel tabiri kullanılabilir. Ülkemizde bu tabir yeni yeni kullanılıyor olsa da, aslında incel sayısı azımsanmayacak kadar fazla.
benim anlamadıgım benim 1.93 boyum var uzunum boy kızlar için çok önemli diyorlardı o zaman neden benim yok acaba ben hiçbir kıza teklif etmedim hiçbir kızda bana teklif etmedi sizce neden
sizce ben incel erkekmiyim
Seni tanımadığım için bir şey söyleyemem. Bana göre bir insan ne kadar yakışıklı/güzel, boylu ya da boysuz olsun onlar o özellikler hep dışta kalır asıl önemli olan insanın içidir. Sen kendini yazdığındaki gibi görüyorsan ve memnun değilsen o halinden ozaman kendini düzeltmelisin
Biraz uzun oldu ama neyse
bilmiyorum bende hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim ama yaşım genç acaba neden hiçbir kız çıkma teklifi etmedi
sizce bir kıza çıkma teklifi etmelimiyim yoksa etmiyimmi
okulda güzel kız görmüyorum caddede ya da metroda bir kızı begenirsem gidip teklif ediyimmi sizce yoksa önermiyormusunuz kızların bana adım atmasınımı bekliyeyim
Ben pek flört işlerinden anlamam snksj ama dene bi bence
işte birine teklif etmeyede cesaretim yok mallesef
ben sizce incel erkekmiyim
Dayaklıksın
Ben nereden bileyim sen nesin necisin sen kendini bilmiyorsan bu senin problemin
dayaklıksın derken beni dövebilecegini düşünmüyorum
Zaten öyle bir şey niye yapayım ki, sinir bozucusun anlamında kullandım
artık bende zaten yavaş yavaş cinsel isteksizlik oluştu kadınlar konusunu daha sorgulamıycam
Daha iyi en azından topluma bir iyilik yapmış olursun senin gibiler daha fazla üremez
senin gibiler derken senin sülalende benim gibi adam yoktur senin sülalende 1.93 çocuk yoktur yaşım 18 yaşım küçük diye böyle bir soru sordum burası soru sorma sitesi sende çok güzel degilsindir kimse kimseden üstün degildir neden beni aşagalıyorsun senin gibiler falan dogru kelimeler degil
bana selam veren nasılsın diyen 6 7 kız olmuştur sadece hayatım boyunca ama hiçbir kız çıkma teklifi etmedi bu bir kusurmu yani sonra neden kadın düşmanı oluyoruz
Birincisi zaten belli ki sen dış görünüşe bakan birisin sanki ilişkiler sadece dış görünüşle alakalı gibi Ikincisi utangaçlığını bahane edip bundan sebep ürediyorsun ama aslında gerçekte yüksek standartlı birisin, kendinde yazdığın gibi "okulda güzel kız görmüyorum" falan, sonra niye sevgilim olmuyo diye mırıldanırsın ve Üçüncüsüde kendini bir şey sanıyorsun yok sanki 1.93 sün diye bütün kızlar sana eriyip gidicek
Ve konuyla alakası olmamasına rağmen belirtmek istediğim kardeşim senden küçük ve boyu 1.90 yani kendini dünyanın 7 harikalarından biri gibi zannetme
türkiyede hangi kız teklif etmiş ki sana etsin :D
türkiyede kızlar cidden etmiyormu kimseye bende hiçbir kız bana çıkma teklifi etmiyor diye kendimi incel erkek sanıyorum
ya kardeşim burdakiler altın kaplama bilmiyonmu
sanadamı hiçbir kız çıkma teklifi etmedi
o zaman yaşanılan ilişkiler nasıl oluyor herkes partner ilişki buluyor ama
bana bir kızın teklif etmesi komik olurdu knk boyum 1.63 :D
bence boy önemli demeleri yalan benimde boyum 1.93 banada hiçbir kız çıkma teklifi etmedi sizce neden etmiyor bunlar sizin şu an sevgiliniz var mı
boyun önemi var da azcık göster kendini git konuş birader ben muhabbet kuruyom olmuyo
bende hayatım boyunca hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim hiçbir kızda bana etmedi hiç sevgilim olmadı hiçbir kızı öpemedim karşı cinse gereksiz bir kin besliyorum artık sokakta avmde görüyorum ilişki yaşayan erkekler var yakışıklıda degiller onlara sizce kızlarmı teklif ediyor
ya senin boyunu bana verseler neler yapardım adaletini s.. dünyası ya
Hayatında hiçbir kadınla doğru düzgün arkadaşlık veya sevgililik ilişkisi olmamış, p*rno düşkünü, sadece erkeklerle takılan, her durumda kadını suçlayan, sosyal medyada kadın karşıtı paylaşımlar yapan erkekler için incel tabiri kullanılabilir. Ülkemizde bu tabir yeni yeni kullanılıyor olsa da, aslında incel sayısı azımsanmayacak kadar fazla.
acaba incel erkekmiyiz
incel değilim sadece tercih edilmyorum 2 sevgilim oldu
kanka boyla alakalı degil bence tiple alakalı gibi ben aynaya bakınca tipipmin geri var gibi geliyor neden hala yoksa
tipmin gideri var gibi geliyo ama hiçbir kız çokma teklifi etmedi bana