Sayı tahminlerini alalım? Kadınlar, bu soruyu kendilerine atılan bir günlük mesaj sayısını hatırlıyorlarsa söyleyebilirler.

Sayı tahminlerini alalım? Kadınlar, bu soruyu kendilerine atılan bir günlük mesaj sayısını hatırlıyorlarsa söyleyebilirler.

Eskiden mesaj kutum açıktı ben diyim 1 milyon sen de 2 milyon kişi yazıyordu. Sıyırmama ramak kala kapattım. Yıllardır kapalı , kıyamet kopsa açmam.
Bu devirde kadın olmak zor hayatım. En iyisi kapatmak kafa rahat zihin relaks olur
Aynen öyle canım
Aslında bizim tc erkeklerinin bir kıza yürümesi için o kızın güzel/çekici olmasına gerek yok. Bizim erkekler nefes alan her kıza, yaşına dahi bakmadan yürüyorlar. Bu tüm erkekler için geçerli değil ama büyük bir bölümü için geçerli. Mesela tc erkeğinin %80'i böyle. Her önlerine çıkan kadına yürüyorlar. Ben bile sırf bu yüzden diğer platformdaki hesaplarımın mesaj kısmını kapattım. Günde abartmıyorum 100 erkekten fazla mesaj geliyordu. Aşırı rahatsız edici..
Sosyal medya hesaplarim gizli ve yüzüm gözüm görünmüyor haliyle mesaj hiç almıyorum. Ayda yılda bir takip gelir engeller geçerim. KS de mesaj kutum kapalı açık olduğu zamanlarda en az 20 30 mesaj geliyordu. Burada nefes almana bile gerek yok renk pembe mavi fark etmiyor o derece
İşte dur durak bilmeyen Türk gençliği mesaj bombardımanı atıyor
Yüzlerce... Asıl sorun o değil. Yüzlerce erkek mesaj atıyor diye burnu havada gezmeleri. Hâlbuki aynı at hırsızı erkek diğer kadınlara da mesaj atıyor. Denize olta atıp bekliyor. Kadın kendin değerli sanıyor
İş çıkılmaz noktalara gidiyor sonra çoğu insan egolu çoğu insan umutsuz
Cevap
11Cevap
Valla bilmiyorum ama daha dün instagramdan biri yazdı, cevap vermedim. Bugün de iş yerinde çalıştığım bana yürüyen bir arkadaş mesaj atmış. Erkeklerde "sevgi" kavramının olduğuna nedense pek inanmıyorum. O yüzden Ayşe'ye de Fatmaya'da yürürler.
Buradaki mesaj kutusu açıkken günde 28 tane belki 29 tane mesaj.
Çok kişi atar zaten bu yüzden egolular
twitterdan fake hesaptan bir günde 1000 takipçi gelmişti düşün kaç kişi mesaj atıyor
Evet sonrasında neden ego patlaması yaşadıkları daha aşikar hal alıyor
abi vallaha billaha bak farklı fotoğraflar paylaştım adam hala yazıyor daha ego olmasın da ne olsun
Yani sonuçlar belli
Ben gördüm biliyorum çok talep var bir kadının aklında bir kişi olduktan sonra bin mesaj olsun ne farkeder
11 tane takip isteğini kabul etmediğim var istekleri düzenli sildiğim hâlde onları kabul edip GT yapsam olumlu bir şeyler görseler 10-20 kişi olurdular. Lakin kadın sınırlarını çizince sıfır oluyor sadece güzellikle alakası kalmıyor.
Güzel olmasına gerek yok ki pembe hesapsa atılır. Belki de erkek ama olsun denemek lazım.
Tabi erkeklere de atılıyor
Milyonları bulur o kesin. Ülkemiz cinselliğin afrikasi gibi olmuş resmen.
Güzel olmaya gerek yok. Cinsiyetinin anlaşılması yetiyor.
O bana yar olmaz diyerekten ters psikoloji de olabilir
Beni ilgilendirmez bundan sonra hersey ortada açık birsekilde 😌
Görülmüsü varr 🤐 😉
Yazılan yazılanaa,,,
Olmuş ortam ınızz
Hiçbir yere foti koymuyorum. En çirkini bile yüzlerce takip isteği/mesaj alıyor bu arada.
Her gören erkek atar. Mesela bizim unide bir kız vardı. Nerdeyse tüm okul peşindeydi 😃
Bu kız eğer KS de ise 250 yi bulabilir
Yokya görmedim atanlarda zaten neyseee
Güzel llikle ne alakası var ki
Yaw inanki güzellik önemli değil adam olsun adam
Ego olsun, zaten tanıştığında o ego balon gibi olur zeki erkeğin yanında çuvaldız olurda, benim anlamadigim herkese sapık ve abaza deme cüreti nasıl buluyorlar onu anlamıyorum.
3-5 kişi vardır
Görecelidir.
100 felan geliyordu
Günde en az 100
cok kisi
Bana yazan yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?