Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmiyordur çapkınlık peşindedir. Alık olsa gözü başkasını görmez erkeğin ama olay şu ki bir erkek j-hayatında bir, bilemedin iki, hadi seni mi kıracam (pazarlık sünnettir) üç defa aşık alır. Aradaki flörtlerin çoğu hoşlantı arzu eksenindedir. Dolayısıyla bir macera heyecan aracıdır
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanırım buna karakter yokluğu diyoruz. erkeği kadını yok bunun. Farklı insanlarla konuşmak için ihtiyaca gerek yok. nekadar fazla karşı cins okadar iyi. Hep biri diğerinden bır tık fazlası ümidiyle deli gibi yazmak
24 Yorumla- +1 yıl
Sevseydi başkalarına yazma ihtiyacı duyarmı acaba bırak Allansen yaşı kaç olursa olsun
- +1 yıl
Haklısınız da bazıları bende öyle yapardım diyor evlenene kadar çok kızla konuşanlar da olmuş sonra konuştuğu birni almış. Sevmiş yani. Ama aynı anda yazıyormuş başkalarına da evlendikten sonra aldatmadım diyor ama hala kızlarla konuşuyor anladığım kadaryla sanalda. Yani bu benim örnek değil ama bu tip erkekler varmış diyorum. Sevdiğini iddia eden. Teşekkür ederim!
- +1 yıl
Aldatmak göreceli bir kavram DEĞİL!!
eğer kız/erkek arkadaşınız veya kar/koca ikisinden biri diğerinin bilgisi haricinde karşı cinsten biri ile selam alıp veriyorsa ve bu eşinin tanımadığı biri ise bu yanlıştır. aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz. - +1 yıl
Çok haklısınız da bu durum başka biraz burda henüz karı koca değiliz yani ama sanal desek de evlenmeye ciddi teklifi gerçekleştirmeye çalışıyoruz ve bu durumda başkalarıyla aynı adna konuşup sözde sevgiliye saçma kelimeler yazılıyorsa bu sevmediği demektir herhalde evlilik fikri de aslında yok demek ence ki bunu düşünerek cok çelişki yaşıyorum :(
+1 yılÇoğunluk olarak 3 4 bilemedin 5 kişiye bile yazabiliyorlar nasıl bir yetenek se
17 Yorumla- +1 yıl
Devir değişti valla arkadaşlarımdan bilirim bu durumu
- +1 yıl
Geçtiklerini sanıyorlar elbet pişman olanlar vardır
- +1 yıl
Mesaj olarak atabilir misin? Sorunlarına yardımcı olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılInsanlarin cogu o kadar gereksiz ki. Bazen irkimdan bazen memleketimden bazen cinsiyetimden ne bilim herseyden igreniyorum tiksiniyorum. Dunyayi kirletmelerinden algilari bozmalarindan nefret ediyorum
Ana sayfandaki yaziyi okudum. Cok sey anlatilirda takildigim sey bir kadinin kendisine gelen mesajlardan bikmasi ve bunu dile getirisi.. genelde erkekler ilgiye mesaja anlasilmaya sevgiye oyle aclarki. Acaba o mesajlar bir erkege gelse. Kadinlar acaba bu bulundugu durumun kiymetinin farkindalar mi. Yoksa ilgiyle mesaj almak aslinda dusundugum kadar kiymetlu degil mi. Erkek nufusu mu fazla karaktersizlerin hepsi erkek mi bilmiyorum ama ikisi birden olabilir hic sasirmam. Ve cidden nefret ettiriyor bu35 Yorumla- +1 yıl
'genelde erkekler ilgiye mesaja anlasilmaya sevgiye oyle aclarki'. * Aslında kadınlar böyle şeye daha aç. Çünkü dediğiniz mesajları erkekler toplu şekilde atıyor. Bilseniz ne gibi iğrenç mesajar alıyorum. Hangisi daha sinirbozucu bilmiyorum o sapık mesajlar mı yoksa boş boş selam nbrlermi... İnanın ki bunlar ilgi milgi değil. Burda bana dikkat gösteren tek dost bildiğim adam vardı çünkü 1 yıldır sorunumu sürekli dinledi tavsiyelerini etti ama o da 1 aydır yazmaz oldu kavga bile etmedik anlamadm bişey. Bıktı herhalde. Ya da canı sıkıldı zaten onun takip ttiği bi sürü kişi var çoğu da kadın. Bu sitenin mi hali bu yoksa genel internetin mi erkekler bi sürü kadın takip eder kadınların listesinde de en çok erkek olur. Ve gördüğüm kadarıyla kardeşçe konuşma her kesin işine gelmiyor. Yorum için teşekkürler!
- +1 yıl
Haklisin. Belirttim zaten cok kirletiyorlar. Igrendiriyorlar herseyden. Ama hepsi mi kotu. Guzellik yazan insanlar oluyordur en azindan. Erkeksen heleki benim gibi erkeksen yazmak istesen herkes gibi abaza algilanirsin. Bakmak istesen herkes gibi sapik algilanirsin. Hoslandim desen yavs. k algilanirsin. Kendi dunyanda suclu gibi yasarsin. Uzucu buda.
Erkeklerin cogunun karaktersiz olmasi en cok kadina belkide daha cok adam gibi kalmaya calisan erkeklere zor.. - +1 yıl
Sizi anlıyorum ama bu sen bu sitede çok aktif oldum ve adam gibi 2-3 erkek gördüm. Gerçi onlar da can sıkıntısından konuşmuş. Artık alışmam lazım sanal erkeği denen tayfa var 90% sapık 10 % efendi gibi ama sonuçta vurdumduymaz can sıkıntısını gidermek için buralara girip tanışıp duranlardır. Öyle ''amacım aradaş olmak dert dinleyip yardımcı olmak bilmem ne saçma ve yalan sözler hepsi. Bi süre sonra fosss. Demek ki işlerine gelmiyor bu tarz arkadaşlık kardeşlik. Demek maksat sanal keyif almak. Kendilerini övenler de bu lafım, guya böyl olmayanalara. Çoğunun profili kapalı illaki takipçi toplar. Zaten takip ettiklerine bakarım mutlaka. Normal efendi bir adam yüzlerce kızı takip etmez. Zaten fiziksel zihinsel onların hepsine cevap verip konuşmka mümkün değil. Hasta gibi bakıyorum böyllerine. Koleksiyoncu bunlar. 100lerce takip den asla birilerile gerçekten arkadaş olmaz empati kuramaz anlık dakikalık konuşur konuşma açlığını giderir sadece. Böyle insanlara saygı duyulmaz. En üzücü olanları zaten artistlik yapıp öyle olmadıklarını dile getirenler. Hayal kırıklığı. Neyse canlar sağ olsun.
- +1 yıl
Onune gelen kizi takip eden zaten yavs. ktir. sadece kiz takip edende yavs. ktir. insana once insan diye bakmali. Tuhaf bu kadar az dogru insana gelmen. Cok uzucu cidden. Ve yorucu. Ne diyim ki. Ben senden cok yoruldum yemin ederim. Biseyde beklemiyorumda. Sadece ortamin pisliklerle dolu olmasi kiyamadigimiz insanlarin bu pis ellerle kirlrtilmesi falan.. neyse dedigin gibi :)
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun demek evlenmeyi düşünüyorsunuz onuna. Ama erkekler cinsel anlamda siz kadınların algıladıklarından çok daha farklı olurlar. Karakter ise kişiye göre değişir. Konu evlilikse ince eleyip sık dokumanızı tavsiye ederim. Önce erkekleri öğrenin sonra o kişiyi.
12 Yorumla
+1 yılsevmekle hayran olmak arasındaki fark
sevdiğin varken başkasına yazmak ve yazmamak arasındaki farkın aynısı23 Yorumla- +1 yıl
insan her yakınlaştığını sevdiğini sanır. fakat başkasına yakınlaştığında onu daha çok sevdiğini sanır. aslında ikiside hayranlıktır.
halbuki sevdiğinde başkasına yakınlaşma veya yazma ihtiyacı hissetmez.
yani birisi birisini seviyor iken başkasına göz kaydırıyorsa onu sevmiyordur sadece hayrandır/takıntılıdır/bencildir
+1 yıl1 yıl olmuş soruyu soralı , ilişkinin son hali ne oldu?
16 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim efendim , kopmak konusunda karşınızdaki insan ne düşünüyor?
- +1 yıl
Tıpkı benim gibisin , cümlelerin devrim oluyor , ama bana güzel geliyor doğrusu.
Olacağına varacaktır herşey - +1 yıl
Devrik yazmak istedim
Sevdigim biri olursa tek onla yazisabiliyoeum baska kızla konusursam icim rahat etmiyor hemen kapatiyorum konuyu
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir kızla bırak sevgiliyi flörtsem bile 2. bir kızla konuşmam.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Egosunu doyurmaya calisiyor. seni de sevdigine. nasil inandirmissa
25 Yorumla
+1 yılşu an sıfır ve sevdiğim biri olduğunda da sıfır oluyor sevdiğim kişiye bu şekilde ihanet edemem.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar kaç erkekle mesajlasirsa o kadar.
Sevdiğim varsa sadece o.12 Yorumla- +1 yıl
Ricalar!
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gönlünde bir sultan varsa başka nedimelere ihtiyaç neden diyorsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. sevgi yoksa bir çok kızla yazışır sevgi varsa tek sevdiği ile yazışır
14 Yorumla
+1 yılNe hastalığı, bu yaptıkları olsa olsa açgözlülüktür. Nefsini terbiye edememiş , kamil insan olamamış bir zıpırlık hareketidir.
10 YorumlaErkeğin tipine ortamına parasına göre değişir. Saydıklarım varsa sınırı yok ezoysa yıllarca 0 da olur
05 Yorumla- +1 yıl
O kadar da tip değil ama sempatik resimlerinde ama kamerada farklı görünür. Bir de 40 yaş üzeri yani. Hem az ya da çok olması önemli değil de aynı anda seviyorum dediği birine de yazıp başkalarına yazması bir de farklı uygulamalarda yazması ne demek? Sevmediği anlamına geliyor değil mi?
Karektere bağlı buieğer sevdiğim biri varsa sadece onunla konuşurum..
10 Yorumla
+1 yılkizlar bu konuda tam profosyonel gunde en cirkin kiza giden mesaj 300 lerde
04 Yorumla- +1 yıl
yasin bir onemi yokki 40 olgun bir yas en sevdigim yaslar 30 40 arasi
- +1 yıl
oruc basima vurdu eve zor attim bugun kendimi cilek yiyorum gel 🍓🍓🍓
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 oldugunu hatirliyorum. Ama hepwiyle oynucak degiliz onemli okan bu diyebilecek kadar tanimak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben sadece 1 kızla yazışırım.. tarzım böyle...
22 Yorumla
+1 yılHayatımda biri varsa başkası ile işim olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
yani demek var uygulamak var, sizde haklısınız.
+1 yılSayı vermek mümkün değil. Ama sohbeti hoş olan ilk siradadir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar bir sürü erkekle fingirdeşiyor üstelik sevgilisi varken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen benn o anki konuşma isteğimi doyuranalra öncelik veririm
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevgilisi olmasina ragmen 483737363 kişiyle mesajlasir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılbuna genelleme yapmaktansa o erkeğin karakteri önemli
00 Yorumla Seviyorsam sadece sevdiğime yazarım
13 YorumlaSevgilim varsa yazışmam
10 Yorumla
+1 yılChat seven biri herkesle 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim yokken 6 kızla, olunca 1 e düştü :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arkadaş olarak 1 belli değil tam ama 1 kişiyle
00 YorumlaHiç takılmadım öyle ayrıntılara ama oluyor yani
00 Yorumla
+1 yılNe hastalıgi kızım erkekler tek eşlilik sevmez ömür boyu senle geçer mi yani biraz düşün
012 Yorumla- +1 yıl
Genel evinde çalışıyorsan çok eşli olabilirsin sorun yok
- +1 yıl
Muhtelif sorun mu. Bak şimdi
Papaz papaz dır
İmam İmamdır
Oros. pu da orpdur muhtelif olan tek sorun budur - +1 yıl
:) orası tartışılır mesela imamların papazların küçük çocuklara yaptığı çirkinlikler de söz konusu olmuştur. her kes mesleğini doğru kullanmaz. Ayrıca o kadınlar korumak için demedim. Her kesin sebebi var dedim. En başta para tabi. Kolayca elde edebilirler sanıp da battıkca batıyorlar. Yaşlanınca da başka genç kızları aynı yola çekiyorlar. Bu m. ö. den bile evvel olmuş hala da devam ediyor yani. Ama neden devam ediyor? Çünkü oraya gidenler hala var. bir kere makale vardı internette genelevde çalışan bir kadın oraya gidenlerin %90 evli erkekler olduğunu yazmıştı. Demek neymiş yetmezlik sorunu, karaktersizlik, saygı hissinin olmaması ve sire ve saire olaylar var erkeklerde.
- +1 yıl
Onu bilemem kim gidiyor Ama sende gitme oranaya
- +1 yıl
Ben gidecem
- +1 yıl
Yok be birşey olmaz ne yapayim evlen mi diyeceksin şimdi :)
- +1 yıl
Bu yaştan sonra olmaz zaten:)
+1 yılValla ne yalan söyleyeyim. Yazıldıkça yazılıyor
00 YorumlaKimisinin gözü actır doymaz onlardan uzak durunuz
10 Yorumla
+1 yılarayıi içerisinde de olabilir
05 Yorumla- +1 yıl
anacı onlarla yatmktır oyleise
- +1 yıl
sanal yapıodur
10 15 20 fark etmez piyasaya bagli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. 2 kızla mesajlasiyorum
00 Yorumla
+1 yılBekar mısın?
00 Yorumla
+1 yılBoş ta isem 5/6 var;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Dört garanti
10 Yorumla
+1 yıl55 tane
01 Yorumla
+1 yılTek Şu an
10 Yorumla
+1 yılolsa benim tek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuştuğum kızlar görmesin ye gizliye aldım ben 6
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl7 pardon birini unuttum
Cevap sahibi+1 yılOnlarda başkaları ile konuşuyor suç işlemek serbest yakalanmak yasak
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyolar ben paranoyağım herkesi denerim
Cevap sahibi+1 yılFake kız hesap açıp tüm takip ettiklerini yokluyorum :d
Cevap sahibi+1 yıl1 senedir ciddi ilişkim olmadı aşk bana zarar verdi kanka verdiğim değeri alamadım hiç bende artık aşk meşk uğraşmaktansa böyle basit şeylere takılıyorum etik değil ama acı vermiyor
Cevap sahibi+1 yılOnlar olayın duygusal yanında değiller pek herleyin farkındalar çıkar ilişkisi gibi
Baya bii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılalayınız gelsin :)
00 Yorumla
+1 yıl20. 30 konuşur
00 Yorumlakardeşim bağlı🤭
05 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası