Gelsin mi tahminler hıı:/
Azimli bir Türk genci dakikada kaç kişiye mesaj atabilir? Asdfkfks
Azimli bir Türk genci dakikada kaç kişiye mesaj atabilir? Asdfkfks
Peki tipik bir Türk kadını günde kaç kaslı erkeğe mesaj atabilir? sanki bu bku tek biz yiyoruz, alayınız romantik takılıyor yatakta bi erken boşalsak suratınız düşüyor iş olsun 🙂 siz bizden daha kötüsünüz de işte bakma ilk etiketi siz yapıştırdığınız için ihale bize kalmış. C2 de kaslı erkek fotosuyla fake hesap açtım kaç tane mesaj geldi ilk mesajda a….. kökle yazan mı dersin çıplak foto atan mı dersin, e hani Abaza bizdik?
Gene bir genelleme sorusu ile karşınıza geldik evet evet..
İsterseniz bir Türk kızının istediği zaman kaç kişiye nude atabilir? Diyip mesaj kutumu paylaşıp yanıtlamayı o kadar çok isterdim ki. Ne yazık ki gizliliğe aykırı
Bir çok kadına mesaj atabilir, işin komik yanı kadınlar erkeklerin farklı olduğunu düşünüyor :D yakışıklı birini gördüklerine, yok ya o öyle biri değil bir kere tamam mı sadece bana yazıyor triplerine giriyorlar
Tipik bir türk erkeğinin parmakları pratiktir söz konusu flört olunca özellikle dakikada onlarca mesaj atabilir ama bir türk kadını kadar hızlı olamaz onlarında söz konusu dedikodu olunca ))
O kadar detaya girmek istemedm görüşümde ))
Cevap
132Cevap
Günaydın,
Eğer bu Türk erkeği KS'de bulunuyorsa dakika da yaklaşık 60 kadına aynı anda mesaj atabilir. Öyle ki bazen karıştırıp erkeklere bile mesaj atabilir. Çünkü ben böyle azimli bir kitlenin dünyanın hiçbir yerinde olabileceğini düşünmüyorum. Burası onlar için çölde bir vaha gibi adeta.
😂😂 Bırak artık Türk erkeğini. Sana İspanyol bir erkek bulacağız. Huyları inş türk erkeğine benzer de görürsün.
60 kadına da atabilir.
Hepsine zaman ayarlı mesaj yazar bir dakika içinde istediği kadar atabilir. Böyle de pratik zekaları vardır fkfkfk
İlginç bir soru... Akarsuyun debisini hesaplamak ya da iyi bir Hilti kırıcı Makinenin dakikada atımını hesaplamak gibi. Senin erkeğin performansı kaç? Sence senden başka kaç kişiye yazma eğilimindedir? Bize biraz ipucu versen de ona göre sallasam. Bana son derece anlamsız geliyor. Son 2 yıldır kimseye yazmadım halimden memnunum. Ne uğraşacağım.. Gelen gelir gelmeyenin yolu açık olsun.
Toplu mesajla bu işi çözebilir bence 😅 99+
Azimli, istikrarlı biriyse 100'den fazla kadına ya da erkeğe mesaj atabilir. Toplu mesaj, aynı hitap şekilleri ve zamanlayıcı mesaj atılırsa 200 bile olabilir... Her sabah günaydın mesajları ve özellikle gündüz iş olarak yoğun kişiler seçilirse daha geç mesaj atması msjlra daha rahat cevap verilmesi açısından iyi olur.
Bir ara fake tinder hesabı açmıştım. Sırf meraktan.
Dedim şu kadınları anlayayım..
Abi yok. Her sağa attığımla eşleşiyorum. Hayır bir de pp koyduğum kız güzel de değil, böyle bakımsız, ayça 22 gibi bir şeydi.
Her eşleştiğim mesaj atıp taciz ediyordu.
Dedim bu ne… Sonra kadınlar neden şımarıyor. Şımarırlar tabi, bu kadar abazaya kim dayanır?
Tipik bir Türk kızı, kaç dakika ego yapmadan durabilirse o kadar. Ve bu durum benim için böyle değil. Şurada mesaj attığım en fazla 7-8 kişi. O da mantıklı konuşmuştur, o an konuşmak istemişimdir.
Tüm zamanlar 7-8 bu arada.
Türk kizlari kezban sevmiyorum
Genelleme yapmayacağım.
Sizin Türk kizlari basit siz Türk erkekleride aynisiniz
Sen nerelisin ki
O... c Türkler
Tipi tipik olanlar biliyor yanıtını, ben cevaplayamam. 😎 Bilgisayarının ve internetinin performansına göre değişir. Makro programlama yapanlar bile vardır tahminim, bilişimciyse iki defa düşünmek lazım. 😜
Selam kelimesini yazmam 2 saniyesini alsa, o profilden bu profile geç falan derken, 60 saniyede isterse 10 kadına mesaj atabilir 💪🏻 Tabi telefonun hızına da bağlı bu 🤪😂
Kopyala yapıştır teknolojisinden faydalandiklari için dakika da 1001 kıza mesaj atabiliyorlar. Arizona kertenkeleleri bunlarin bu kivrakligina evrimleşemedi daha..
Ben ilk mesajı atamıyorum saçma geliyor tanımadığım birine merhaba felan yazmak ama bu işte çok ustalar var🙂
Abla nedir senin bu Turk erkegi ile alip veremedigin butun sorularinda Turk erkeklerini gomuyorsun hayir cokmu darbe yedin nedir anlamiyorumki?
vlla sadık bir erkek sevgilisi 1 dakika cevap gelmesin 1 dakikada toplamda 200 mesaj atabilir fakat flörtöz bir erkek 1 dk da sanırım 56 kişiye aynı anda yazıp mesajlaşabilir
Erkek olmak çok zor. Sabah kalk 25 kıza birden günaydın yaz, bütün gün onlarla konuş, arada konuşmayı unuttukların gelsin sana trip atsın, bir de onların gönlünü almaya çalış falan baya zor yani..
Erkeklerle ilgili bir problemin var gibi senin. Sürekli erkeklere yönelik linç kampanyası başlatıyorsun resmen. Kim canını acıttı, kim üzdü seni bilmem ama hayat senin tanıdığın erkeklerden ibaret değil. İnsan önce kendine bakmalı. Ben ne kadar doğruyum diye. Sonra da kendi hemcinslerine bakmalı.
Önemli olan kaç kadına. mesaj attığı değil, kaçından dönüş aldığıdır.
Çift taraflı kalitesizlik olunca, kadında, erkekte ülke örneğinde olduğu gibi mutsuz oluyorlar.
Türk erkekleri kuyruğuna fena basmış herhalde çoğu sorun Türk erkekleri ile ilgili şflflglg yazık kafana
Bu soruya görüş yazarken en az 7 farklı kişiye atmislardir shdhdhdh Yurdumun her bölgesinden bir kıza hahah 😂
Erkek ise toplu mesajla yüzlerce kadına atabilir. Ama ADAM ise yalnızca bir kadına mesaj atar...
Her insan bir değildir bnce bu kişinin karakterine bağlı bir durum tipik Türk erkeği demek yanlış 🤪
Tipik olan, dakikada 6 kişiye rahat mesaj atar ama yakışıklı olanlar benim gibi olanlar fazla olmadığı için 1-2 😂
Kanka gömme bizi
Ben çapkın miyim ayıp ettin alındım a
Alınacam a
Benim gibi saf çapkın olmayan adam mı var
Aynı anda 4&5 kadınla goruseni gördüm birde mesaj atıp tavlamaya çalıştıklarını düşünürsek sayı yükselir baya 10 diyelim
Merhaba,
Azimli avarage bir Türk kadınının dakikada attığı trip sayısını geçmeyeceği kanaatindeyim :D
Işıkla kal...
ben bi günde 20 kadına atanlarda olabiliyo 2 3 tane atanlarda olabiliyo siz beğendiğiniz erkeğe sanki mesaj atmıyosunuz
Şimdiye kadar paylaştığınız sorulara bakayım dedim, geneli erkekler hakkında xnsnskbs. Sizin bence bu konu hakkında sorunlarınız var.
Toplu msjla 999 kadına onu sevdiğini de söyleyebilir ve bu sadece 2 saniyesini alır ama öylesine adam demem
Mesaj başlığına bayağı güldüm hahaha. 1 kadına laf yetiştirmek zor! Kaç kadına mesaj atabiliriz! 😂😂
Wp grubu kurup hepsini o gruba toplarsa sen düşün artık :F
Bir çok kadınla aynı anda iletişim içinde olabilir aklına bile gelmeyecek kadar sayılamayacak kadar çok bir çok platform bir çok kişi bir çok grup
Benim gibi yarım gün bir günde de mesaj atabilir ya da gelen mesaja 10 dk içerisinde de cevap verebilir. Kim olduğuna göre değişir.
Altı veya yedi ayda bir kişiye atılır bence. Birisinden hoşlanmak etkilenmek kolay değil.
Mesaj yazacağım kişi konusunda son derece seçiciyim.
Onunla bile uğraşmıyorlar ki toplu mesaj atıyor adamlar listelerindeki kadınlara
Türk erkeğine güven olmaz. Ben güvenmiyorum mesela dakikada 100 kadına yazar
Kendimi dışlanmış hissettiğim için ilk defa çok mutlu oldum. :D
50 felan
Ama mesajları karıştırıp ilk 30 unu 10 dk içinde kaybeder
Kalan 20 si ile devamke
Hahahaa bu devirdeki kızlara sadık mi olunur cogu kızla takilacaz tabiki
Tipik Türk kızı mesaj kutusundaki erkekleri görünce ne kadar ego yapabilir ve keyfinin yettiğine istediği ölçüde cevap verir canı isteyince cevap vermez
Tipik türk kadınları dakika da kaç erkekle olur peki benim tahminim 200
Tipiğini topiğini bilmem ama aynı anda beş kişiyi idare edenide gördüm iki kişiyi de
Vakti zamanında IQ dan 25 kişiye kopyala/yapıştır ile attığımı hatırlıyorum
yetişkin bir Türk erkeği saniyede 1000 tane kadına mesaj çekebilir.
Atamaz, niyeti kötü değilse zaten yapmaz. Yani mantıksız bir iş olur
Benim 10 oluyor sonra devreler yanıyor yanlış kişiye yanlış şeyler yazıyorum
Dün gece C2 bile beni, blokladı 😂😂😂
Düşün artık...
Lakin ki tipik dünya kızları da... 🤫🤭
gününün 1 saatini buna ayırp günde 100 kıza yazanlar var bence
Vallahi ben 1'den fazlasiyla uğraşamam tanisma isindede genelde onlar adim atar
Türk kadını sadık ve tek eşli erkeğe düşman, çapkın ve istekli erkeğe her dem hayran olduğu için yürüyün mesaj uzmanı hemcinslerim mesaj atan ellerinize sağlık...
aynanda 15 kişiye yazan arkadaşım ve her gün sevgili değiştiren arkadaşım var
Bilmem, su barı mı bu dakikada kaç litre basar sorusu gibi ahah
Hayatım boyunca 5-6 felan çok mu efendiyim yoksa malmıyım? 😂😂
Sen kaç kişiye yazıyorsan, onlarda o kadar kişiye yazıyor
seyir halinde 12-25
oturarak 25-50
yatarken :) 60 -...
Tipik bir Türk kadını bir erkeği elde etmek için ne gibi taklalar atabilir önce bunu sormak gerek
Tümünü seç ve kopyala yapıştır üçlüsüyle sınır koymak imkansız
evde mi dışarıda mı o önemli
doğal ortamlarında en az 3 diyorum ben
İşimiz gücümüz var ya her dk birilerine mesaj atıcak halimiz yok 🤨
Benim gibiyse sıfır. Mesaj gelirse konuşanlar aksi durumda kimseye yürümeyenler.
1 (bir) tipik türk kızları kadınları abartmayın kendinizi
Bir kişiye bile zor atıyorum
Tipik değilim sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?