merhaba arkadaşlar bir haftalık bir ilişkim var sevgilim hep evlilikten ciddi olmaktan bahsederken daha tanışmamız yeni olmasına rağmen, erkek kardeşi kaza geçirdi ve yoğun bakımda memleketine gitti hergün arıyordu hala yoğun bakımdaydı ve iki gündür sevgilimden haber alamıyorum normal mi iki gündür haberdar etmemesi telefonuda kapalı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal degil elbette ama kardeşi yoğun bakimdaya bu hassasiyeti anla. Çevresinde tanidiklar varsa oradan bilgi al.
bir haftalık ilişki ve şehir dışında başkasından bilgi alma şansım yok. abisi yogun bakımda olan birinin neden telefonu kapalı olsun iki gündür kaldıki emniyet mensubundan biri kafamda deli sorular ön yargılı olmak istemiyorum ama kötü kokular alıyorum
Aynen oyle haklisin. Birde hemen evlilik muhabbetlerine girmesi de sacma.
bugün mesaj yazmış merak ettiğiniz için söyleme gereği duydum telefonu kırılmış abisini kaybetmişler henüz telefon temin edip arayabilmiş cevabımı merak ediyorsanız emniyet mesubusunuz abiniz o durumda ve teliniz kırılıyor siz günler sonra telefon temin ediyorsunuz şakamı bu dedim k. bakmayın karşınızdaki insan çocuk değil aptal hiç değil dedim lütfen iletişim bilgilerimi silin abiniz gerçekten vefat ettiyse başınız sağ olsun dedim gelen cevap bana güvenmiyorsun madem saygı duyarım oldu
bir haftalık ilişkide evlilikten bahseden adamadan çık Bir şey bekleme derim.. biraz bekle bakalım aramasini.. aciklamayi bemde merak ettim
aynen
bugün mesaj yazmış merak ettiğiniz için söyleme gereği duydum telefonu kırılmış abisini kaybetmişler henüz telefon temin edip arayabilmiş cevabımı merak ediyorsanız emniyet mesubusunuz abiniz o durumda ve teliniz kırılıyor siz günler sonra telefon temin ediyorsunuz şakamı bu dedim k. bakmayın karşınızdaki insan çocuk değil aptal hiç değil dedim lütfen iletişim bilgilerimi silin abiniz gerçekten vefat ettiyse başınız sağ olsun dedim gelen cevap bana güvenmiyorsun madem saygı duyarım oldu
siz çift hat kullanıyorsun aşigar ya evlisiniz ya da farklı bir amacınız var güven meselesi değil gerçek olan şerler dedim cevap gelmedi
bana inandırıcı gelmedi açıkçası. abisi vefat etmiş olabilir ve o dönemde telefon o kişi için de dağa sart.. size yazip yazmasini dahi geçiyorum o dönemde yazmayabir ama tel olmayışı ilginç geldi..
aynen banada inandırıcı gelmedi gereken cevabı verdim zaten kendisine bir hafta geçmiş bir hafta telefonsuz duramaz bir insan çift hat kullanıyor belli
üstlemeye gerek yok o zaman.. zamana yazık
aynen teşekkürler
Bir haftada ne ciddiyeti ne evlilik düşüncesi ya? Cidden bu kadar sıradan ve basitleştirmeyin evliliği
aynısını bende söylemiştim geldiğimde ciddiyetimi anlayacaksın demişti
Gelmesin bi zahmet böyle biri
kesinlikle çok teşekkürler
Rica ederim, kısa sürede evlilikten bahsedenlerin samimiyetine inanmıyorum yalan yok
Aramiyorsa sende arama
bende aramıyorum
En iyiisi
Yeliz Yeşilmen konserine gitmiştir.
hiç komik değil
Bence ortada kaza falan olmayabilir. Emin misin durumdan.
değilim
O zaman keyfine bakıyor olma ihtimali de var. Bu kadar iletişimsizlik normal değil. Arayamıyorsa bile (ki isteyen arar) bir mesaj atar merak edilmesin diye.
kesinlikle çok teşekkür ederim görüşleriniz için
Rica ederim. Seni yoran şeylerden uzaklaş hiiiç gerek yok.
Bende de vardı bir tane
derken
Ayrıldık
Mesaj da atabilirdi sorumluluk sahibiyse
çok teşekkür ederim haklısınız
Arayıp haber vermesi gerekirdi bence.
bende öyle düşünüyorum
Kaza yaptığına emin misin. Senden uzaklaşmak için yalan söylemiş olmasın
emin değilim
Bence sana yalan söylüyor
olabilir bir hafta tanıdım
boş ver koy tekneye gitsin o halde
haklısınız
Kalbini sana değer veren seni önemseyen kişilere açmalısın
Uğraşmaya değmez bence
aynen teşekkürler
Salla
osbir
anlamadım