1,5. Yıldır tanışıyoruz sonradan flörte döndü. Bir konuda sinirlendim ve kırıldım mesajına görüldü attım. Ama neye kırıldığımı o bilmiyor.
Görüldü atınca o da yazmadı. 2 gündür konuşmuyoruz. Beklesem mi yoksa unutayım mi artık?
1,5. Yıldır tanışıyoruz sonradan flörte döndü. Bir konuda sinirlendim ve kırıldım mesajına görüldü attım. Ama neye kırıldığımı o bilmiyor.
Görüldü atınca o da yazmadı. 2 gündür konuşmuyoruz. Beklesem mi yoksa unutayım mi artık?
Merhaba
İşte biz kadınlar tam da bu yüzden çok kırılıp çok üzülüyoruz karşımızdaki kişiye neden kırıldığımızı neden üzüldüğümüzün nasıl davrandığını söylemeden susarak biz anlamasını bekliyoruz ne yazık ki böyle olmuyor yani kırgınlıklarımızı kızgınlıklarımızı dile getirmemiz lazım ki karşıdaki haklıysa ona göre hareket etsin haksızsa ona göre hareket etsin bu onun aslında biraz karşımızdaki kişiye de haksızlık oluyor öyle düşünüldüğü zaman eğer çok istiyorsan yani bir buçuk yılda az bir zaman değil yazabilirsin bilemiyorum sitem edebilirsin belki hiç yazmadığı için belki de bu şekilde görüldü atman onun için kırıcı olmuş olabilir
Ortada bir sorun olduğunda konuşmak yerine sessiz kalmayı tercih etmek doğru olmaz. Çünkü sessiz kaldıkça problem çözülmediği gibi artarak büyümeye devam eder. Bence ona kırıldığına dair kısa bir mesaj atmalısın ki hatasını telafi edebilsin.
Merhaba, bence birkaç gün daha bekleyin ama çok sorun ediyorsanız da yazın yani olayı netleştirmek adına yazadabilirsiniz, bu da bir seçenek tabii ki. Ama şu an için her şeyi kafanızda bitirmeyin. Yapmamanız gereken tek şey bu. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
6Cevap
unutmuş
Bak sorununu anlatman gerek oda hatasını
Net şekilde söylersen beklemeye gerek kalmaz. Konuşmayı talep etmen gerek...
Teşekkürler ama o yazsaydi keşke
Birkaç gün daha bekleyeceğim zaten umrunda olsam yazar dimi? Daha önce tartısinca yazıyordu hep
Evet ama önemli olan onun beni önemsemesi😪✨
Elbette seni önemsiyordur.. ama bazen bir sebeple iletişim olmayabilir bu seni düşünmüyor anlamina gelmez
Biri senin üstüne gelse hoşuna gidermi muhtemelen sessiz kalmak isteyeceksin...
Sen duygusunu paragraf yazan erkek gördün mü çok nadir olabilir
Ama kumanda bozuk dersen sana makale yazar 🙂
İşte erkekler pek anlamıyor dediğin gibi. Cevapların için teşekkür ederim💜🌸🧚🏻♀️
Bence mesaj at çünkü neye kırıldığımı bilmiyor diyosun
Görüldü atılması insanı sinir ediyor yazmaması doğal
bende aynı durumdayım dört beş gün oldu ben silcem numarasını çekemem
Sende mi görüldü attın
ilkinde ben attım bir ay sonra o yazdı şimdi de o attı
Ben atınca daha önce yazıyordu şimdi yazmadı. İlk defa 2 gündür konuşmuyoruz
senden bekler bence bu seferlik sen yaz baktın durum hala aynı soğuk yapıyorsa şutla
Teşekkürler
Seni önemsiyo olsaydı bu hareketinin sebebini öğrenmek isterdi.. hiç umursamıyor ki seni tabiki unutulacaksin..
Mesaj atmayana mesaj atma asko kaldırma şu erkoların popon yeto ya
Aman boş ver biri gelir diğeri gider
Doğru diyorsun
Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok
😅😅
🤪🤪
Görüldü atıp mesaj atıp peşinden koşmasını mı bekliyorsun?
Çocuk küs ya da kırgın oldugunu bile bilmiyor çocugaa mesaj atttt 🥰🥰🥰
Kırgın oldugunu da söyle 🙂🙃
Teşekkür ederim 😅 biraz utangacim bu konuda ve gururluyum. Ama mesaj attım
Sakin ol o kadar ayran gönüllü değildir herhalde
gururlu çocukmuş
Hatasını söylemeye ne dersin belki düzelir
Evet
Kim dogruyu soylemek ister
Her başlangıç bir bitiş 😃
5. Sınıf misiniz
Uni
E sen at madem