Sevgilim kız 3 kez beni aldattı bu 4 ama seviyor eminim neden olabilir?

• Üniversite de tanıştık tanıştığımizda sevgilisi varmış bilmiyorum zorla konuşuyorum dedi 2. Kez yakaladım sevgilim di ayrılmadım lütfen beni bırakma dedi ağladı numarasını değiştirdi olmaz bir daha dedi barıştım çocuk da pisliğin teki eski sevgilisi hep ulaşmaya çalışıyor du baya bı sıkıntı olmadı ayrı şehirlerde olduğumuz için memleketimize gittik biraz sıkıntılar yaşadık o ara sevgilim yine eski sevgilisini aramış annesine çiçek gondermis özür dilerim falan diye benimde haberim yok eski sevgilisi ulaştı bana sevgiline sahip çık diye tabi 3. Kez olunca ayrıldım 1 hafta falan geçti arkadaşlarımız da ortak aynı yurttayiz cidden pişman bana sürekli yalvardı onu da aldattığından dolayı vicdan azabı çekiyordum dedi özür diledim ondan sadece asla başka amacım yoktu dedi ortak arkadaşlarımız da cidden pişman ama sen bilirsin dediler ben çok seviyorum affettim yine ama seviyor beni hissediyorum biliyorum baya bı zaman sıkıntı yokdu geçen hafta gece ben uyuyorum dedi 1 saat sonra aradığımda başkasıyla konuşuyor du kimle diyince yakın arkadaşı var kız onla dedi SS istedim arama geçmişini sildigini söyledi arkadaşını bağladı tesadüfen oda silmiş arama geçmişini ben bişey yapmadım lütfen bize yazık etme yanlış yapıyorsun ayrılma ayrılamazsin benden gibi cümleler kurdu ilişkimiz çok iyiyidi ailesi biliyor ailem biliyor ciddiydik hemde çok neden böyle yaptı aklım almıyor ortak arkadaşlarımız aradı cevap vermedi kendi içimde yaşamak istiyorum falan diye mesaj atmış kendide engellemişti beni kaldırmış şimdi neden böyle severken bişey yapar insan sizce
Sevgilim kız 3 kez beni aldattı bu 4 ama seviyor eminim neden olabilir?