Güncellemeler
+1 yıl
Üzgünüm birde şunu eklemem gerekiyor trans bireyim ama tamamen kusursuz bir şekilde gerçekten ses fizik tip estetik ile herşeye sahip oldum ve kendisi bunu biliyordu hatta benim estetik öncesi ta 15 yaşımdaki hallerimi bile görmüş kişi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ayy kıyamam :) sende hala sevgilimisin onunla :) hem seni hem o kızları mı züküyor? demek az seviyorsun
Cvp gerek yok herzaman giden kaybetmistir kalan kazanmistir
Öyle yapıyorsa ve sen hala devam ediyorsan.. seni karaktersizliğin kusura bakma dost acı söyler
Doğru diyorsunuz ama ben hep şunu merak ettim konuştuğu kişiler pek iyi tipte değiller ve ahlak konusu için de geçerli beni o insanlara seçme sebebini anlayamadığım için böylr oldu
Seni kullanmak istiyor ondan
Puhahaha tıro çıktı hayri abi
Benim küçüklüğümden beri olan bir şey ve gerçekten dediğin çok kırıcı keyfimden istedim diye olmadı küçükken de beni kız çocuğu sanarlardı bunları duya duya etkiliyo insanı lütfen böyle şeyler söyleme insanları görüp tanımadan
Tedavi olsaydın güzel kardeşim kız sanarlard7 deyip cinsiyet mi değiştirilir. İnsanlar herkese her şeyi yakıştırıyor
Bak şöyle fizik 44 kiloyum ne yapsam hiçbir şekilde kilo alamadım tip zaten kız
sesim çok ince çok güzel ve bu yüzden böyle oldu
Söylediğin şekilde çok insan tanıdım hiçhiri de trans bireyim deyip cinsiyet değiştirmemiş. Ailen nasıl müsade ettivbuna?
Ailem müsade etmedi kendim yaptırdım zaten o operasyonları olunca hiçbir şey kalmadı tamamen sanki her zaman kızmışım gibi tipim saçlarım belime kadar 1 metre yani tip olarak gerçekten hiçbir sıkıntı yok
Mesele sence sadece tip mi? Sen hakiki bir kadın değilsin bununkabullenememiş arkadaş. Dışına inanıp cinsellik istemiş sadece bu. Alacağını alıjca başka limanlara yelken açmış etik ve doğru demiyorum ama olay bu
Çok iyi anladım ama operasyon ile gerçekten kız şekline bürünüyor insan çünkü küçükken de bildiğin kız çocuğu gibiydim ve bunu o kendisi de biliyordu benim 15 yaşımdaki eski hallerimi dahi gördü hepsini biliyordu bunu sonradan böyle yapması beni biraz üzdü
Başındam beri istediğü cinsellik başka bir şey değilmş
Anladım keşke iyi birisi olsaymış
Keşke ama yapacak bir şey yokmolmuşmartık
Kestirince nasıl hissettin?
Çok boş yapıyorsun gerçekten kimse keyfi için ameliyat olmaz
Yok cidden soruyorum la bir kalkıyorsun yok yani garip
Çünkü küçüklüğümden beri istemediğim şeydi yok olduğunda kurtulmuş gibi hissettim
İliskinizi biraz alevlendirmeniz lazım
Yaşlarınız kaç toksuk iliski bitirmelsiin
Ben 19 o 24 aslında
Guzelsen seni seveni elbette bulacaksın gitmek isteyene dur deme birak gitsin
Dm den yazarmısın m. ettim hayatinı
Neden cinsiyet değistirmek istedin Allah yardımcın olsun senin 15 yasini nasil bilio nasil tanistiniz
Eski resimlerimi göstermiştim benim küçüklüğümden beri içimde olan birşeydi hayatı yaşayamıyordum mercburdum değiştirmek için
Nasıl yazılıyor ben ilk kez giriş yaptım buraya pek bilmiyorum da söyleyebilir misin
Para nasıl buldun ailen nasıl karsiladi simdi mutlumusun peki gonlunce olsun canm
Eski adın neydi simdi kız ismin olmustur :)
Eskiden adım Can dı
Can mı en sevdigim isim can onur hamza mustafa
Hayatın farklı Yinede kimsenin başına vermrsin Allah fıtrat bozulmasın gönlunce olsun canım
Hayatın farklı insan m. ediyo ondan sordum ne bilim tv de gördümde cinsiyet degistiren unluler
Amin çok teşekkür ederim bu arada özelden yazmayı bulamadım söyleyeyim de
Valla konusmak isterdim merakım giderdi sorular aklımda cok var begeneyim sorunu yaz bana
Tamam
Hadi bakalım :)
Aldatmış daha da sevmenin anlamı yok
Evet biliyorum ama onun konuştuğu insanların tiplerini görünce bide bana bakınca kendime soruyorum acaba neden bana böyle yapıyor diye
Karaktersiz isre