Sevgilimi ne kadar sevdiğimi söylesem de yine de beni başka kızlarla aldatıyor ve beni hep üzüyor?

6 aydır bir ilişkimiz var ama çoğu zaman kavga hakaret ile geçti nedense kendimi sevdiremedim bir gün mutlu oluyorsak 3. Gün o mutluluktan eser kalmıyordu çok üzülüyorum ona da söylüyordum zaten üzüldüğümü ama takmıyordu başka kızlarla konuşmalarını yakaladım ama hep içinde şu soru vardı ben var iken neden başka kızlara bakma sebebi oluyordu çok güzel hem yüz hemde fiziğe sahibim ahlakım da gerçekten düzgün bir kez olsun hiçbir şekilde ona ihanet edecek bir davranışta bulunmadım sosyal medya hesap şifreme kadar da ona verdim sırf aklında şüphe kalmasın diye bana diyor ki bir anda niye artık aramızda bir şey kalmadı diyorum aramızda yaş farkı var diyor yaş farkını yeni mi öğrendin 5 ay sonra mı aklına geldi tabiki mazeret bu biliyorum sonra da sen başka şehirde ben başka şehirde diye de mazeret uydurdu taşınacağımı da söyledim en sonunda da sana karşı hiçbir duygum kalmadı biliyor musun dedi ve konuşmamız oracıkta bitti bakın insanı düşük görmek gibi de olmasın ama gerçekten bi barbie bebek gibiyim gerçekten ama doğal olmamı istiyormuş yüzüm estetikli burnum çenem bana hep bunu söylerdi doğal olmanı istiyorum hayır sanki benim yüzümü 5 ay sonra görmüş gibi konuşuyor sizce neden acaba gerçekten düzgün bir şekilde söylerseniz sevinirim herkesin cevabını çok merak ettim çünkü

Güncellemeler
+1 yıl
Üzgünüm birde şunu eklemem gerekiyor trans bireyim ama tamamen kusursuz bir şekilde gerçekten ses fizik tip estetik ile herşeye sahip oldum ve kendisi bunu biliyordu hatta benim estetik öncesi ta 15 yaşımdaki hallerimi bile görmüş kişi
Sevgilimi ne kadar sevdiğimi söylesem de yine de beni başka kızlarla aldatıyor ve beni hep üzüyor?