Sevdiğim kız sevgilsi olmadığı halde sevgilim var diyor?

Merhabalar öncelikle. Yaklaşık 5 aydır sevdiğim bir kız var. Ve bu kıza ilk görüşte aşık oldum ben. Konuştuk ettik. Buluştuk. Ama bir şeyler oldu. Canı sıkıldığında sevdiğim var diyor. Olmamasına rağmen. 1 ay önce ben gittim başka kızla sevgili oldum. O arada ortak arkadaşımıza beni sormuş her gördüğünde. Sonra kızla ayrıldım ben. Onu yara bandı gibi kullanmak istemedim. Çağırdım sevdiğim kızı konuştuk filan. İnstagram hesabımı gizliye almıştım. Hesabını gizlemişssin diye ağzından kaçırdı. Sorduğumda ben hesabına bakmadım. Seni sormadım diyor. Ben bu kızın yüzünü güldüren tek insanım. Ona iyi gelen tek insanım o da diyor bunu. Sizce benden hoşlanıyor mu? Mesela bırakıyım benle saatlerce konuşuyor. Normalde sınavına çalışan kız. Dün mesela sınavına çalışmadı. Benle konuştu 2 saat. Hani zor bir kız bunu biliyorum. Mesela telefonda gülmesini gizleyemiyor sesi geliyor. Ama yanımda aşırı komik bir şeye gülcekken kendini tutuyor kafasını dönderiyor. Yüzünü gizliyor öyle gülüyor. Ve ben bu kıza sınavına odaklanmasını istedim. Şu an sınavlarına çok iyi çalışıyor. Sizce hoşlanıyor mu? Hoşlanıyorsa ben bu kızı kendime nasıl bağlarım?
Sevdiğim kız sevgilsi olmadığı halde sevgilim var diyor?