Arkadaşlar yakın zamanda evleniyorum. Ve eşimi çok seviyorum. Benim geçmişte çok hatalarım oldu yani çok eski sevgilim var yaşadığımız yerde de herkes herkesi tanıyor. Çok Korkuyorum eşim duyacak ya da biriyle tanışıyor olucak diye. cok pişmanım geçmişimden. Ne yapmalıyım başka şehire gitme şansımız yok eşimin işi nedeniyle keşke o kadar insanı hayatıma almasaydim çok pişmanım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yalan söyleme sorarsa. Geçmişte onu tanımıyordun bu kadar basit seni yargılayamaz. Çoktan yalan söylediysen uygun zamanda dürüst olmak önemli. Çekinebilirsin normal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten sen eskiye meyletmem diyorsan eşin duyarsa duysun eski eskide kalmıştır hiç bir erkek bunu sorgulamaz ve yadırgamaz, yeterki sen eşine sadık ol
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu genç kardeşlerim okur ve bir farkındalık yaşarlar inşaAllâh.
Tövbe edin siz de, inşâh tertemiz bir güzergahınız olur bundan sonra.
00 Yorumla
+1 yılHiç dert etme seni seven insan geçmişne çok değer vereceğini düşünmüyorum , herkesin gençlikte hataları olur dert etme kendine güven dik dur.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Erkekler bakire kız ister
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini engelle bişicik bulamazlar korkma bu kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmişi umursama seni seven geçmişini umursamaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılAllah Allah erkekler niye olumsuz yorum yapmış ki? Ben bu sitede hep evlenmeden önce cinsellik olmalı, geçmişe takılmam sevgilimin 999 eski sevgilisi olabilir diyen erkeklerin yorumlarımı okuyordum halbuki şaşırdım.
31 Yorumla- +1 yıl
önüne gelenle yatıp temiz bekliyor benciller
+1 yılEşinle konuşsan korkmana gerek kalmaz. Ne anlıyosunuz geçmişinizi saklamaktan gerçekten anlamıyorum. İnsanların koşullu sevgisiyle ömür mü geçer? Açık yüreklilikle şunu diyemiyor musunuz “ben buyum, geçmişimle hatalarımla. Seveceksen böyle sev.”
Diğer türlü olmayan birini sevmiş oluyor karşınızdaki. Ve geçmişinize takılan biriyse ondan kurtulmak zaten kardır. Biraz büyüyüp öyle evlenin.03 Yorumla- +1 yıl
neden ondan önceki hayatını ona anlatmak zorunda
- +1 yıl
@xPsychopath sitenin en itici üyesisin şu siteyi bir sal artık kardeşim gelme buralara yaşın küçük
- +1 yıl
19 yaşındayım ne küçüğü lan hem sana ne
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Valla bu saaten sonra duysada sorun yok sonucta esininde hayatindaki ilk kisi sen deilsin ve asil onemli olan birbirinize karsi olan sevginiz sayginiz belliki kotuyu gormusun iyinin kiymetini bilmek istiyosun oda anlayisli olursa bi sorun cikmas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin neler yapmıştır herkes kendine baksın boş ver takma.
20 Yorumla Dürüst ol, evlenmeden gecmisini esin olacak kisiye anlat, kabulleniyor mu, kabillenmiyor mu, kabullenecegi bir durum degilse, zararin neresinden dönerseniz kardir.
00 YorumlaEşine bence her şeyi anlat bi başkasından duyacağına senden duysun ama şunu unutma seni geçmişinlen yargılayan insanlan işin olmasin çünkü geçmiş geçmişte kalır ondan önceki şeyler önemli olan senin hayatına giren hayatını güzelleştiren insanlan suanki olanlardır kimse kimsenin geçmişiyle yargılama ya da yadırgama hakkına sahip değildir bence güçlü ol anlat eğer anlamazsa zaten hayir yoktur.
00 Yorumla
+1 yılEşin bakire olmadığını biliyor mu? Her şeyi dürüstçe anlatmanı tavsiye ederim. Her gün bu sıkıntıyla yaşayacağına bilsin seni de öyle kabul etsin
00 YorumlaValla yorumlara baktım ama pek pişmanlık göremedim sende. Sen sadece eşin olacağı için pişmansın. Yani yaşadığın bölgeye dikkat et tanıdık biriyle aynı semtte oturmazsan pek sıkıntı olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Diğer soruda rahatsız eden oldu. Sen o sorunu çöz ☺️ Ulaşırsan memnun olurum. Konuşulmuyor yoksa. Salça olan bitmiyor.
+1 yılbişi olmaz erkeklerde aynı hem illaki bu yaşa kadar bişiler olucaktı gayet normal
112 Yorumla- +1 yıl
Normal değil normal olsa bu kadar dusunmezdi bu konuyu. Bu arada benim hiç sevgilim olmadı erkeklerde aynı deme
- +1 yıl
çoğunun oluyor bakir erkek bile neredeyse yok
- +1 yıl
Mesele erkek kız olayı değil. Bu kız ben baya sevgili yaptım hatta belki eski sevgililerim eşim olacak kisinin akrabasi arkadaşı cikabilir diyor. Çok abartmış belli ki
- +1 yıl
Ya evham yapıyor endişe duyuyor ya da gercektende 50-60 sevgilisi olmustur
- +1 yıl
benimde bi arkadaşım aynanda 10 kızla konuşuyor şuana kadar baya sevgilisi oldu
- +1 yıl
Onun için sorun oluşturmaz gelecekte buyuk ihtimal. Cinsiyet eşitliği falan deme erkek kızi istemeye gider kız erkeği istemeye gitseydi senin dedigin olurdu
- +1 yıl
Bi söz vardır. Kızlar istedikleriyle sevgili olur erkekler istedikleriyle evlenir.
- +1 yıl
saçmalık
- +1 yıl
bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır
- +1 yıl
Biz bunu niye tartışıyoruz
Soran+1 yıl50 60 kişi falan yok benim yaşadığım çevrede 10 bile fazla hepsiyle de bir şeyler yaşamadım tabiki konuşmuş olmak Bile beni korkutuyor çünkü eşimi seviyorum
- +1 yıl
Ya evham yapıyorsun endise duyuyorsun ya da 50 -60 sevgilin vardir dedim. Sen endişe duyuyorsun boş yerede evham yapıyorsun birde kaybetme korkusu var merak etme bisey olmaz
Son pişmanlık neye yarar... :)) gecmişinle yüzleş bakalım
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım senin kızında bu duruma düşer ve birisi gelip yüzleş der :))
+1 yılKorkmak eline bir şey geçirmeyecek, bence geçmiş geçmişte kalmış çok takmamak lazım. Ama illa da eşim sıkıntı çıkarır diyorsan, o bir şeyleri öğrenmeden sen ona anlat. Eğer ki sıkıntı çıkarırsa sana zaten güvenmiyor demektir. salla.
10 YorumlaSenin söylemen daha iyi olurda yani hiç mi açılmadı geçmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılAçsam hangisini acicam ki
+1 yılEşine bunları neden anlatmadin? Eşinin umrunda değil mi senin geçmişin? Yoksa sordu da yalan mı söyledin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar..
Eşine söyle canını sıkıyorsa geçmişim de ilişkilerim oldu pişmanım diye. eğer kabul etmeyecekse eşin olmasın zaten illa eşininde olmuştur. Ve evini uzak tutabilirsin.00 Yorumla
+1 yılBoş vakitlerinde liste yap verirsin eşine. Umarım ayrılmadan yetiştirebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar boşsun umarım bir kızın olur ve benim yazdıklarımın aynısını bir gün aynen böyle oda yazar
- +1 yıl
Umarım kız çocuğum olur, inana bana ben de çok istiyorum. Şimdi başı boş olsam da ileride çocuklarımı iyi yetiştirmek için her gün kendime bir şeyler katıp geliştiriyorum. Kızım senin yaptığını yaparsa yol gösteririm ama yanlış kararlar alan bir çocuk yetiştirmemiş olurum muhtemelen
Soran+1 yılBenim nasıl yetiştiğimi kimim kimsem olup olmadığını nerden biliyorsun inan bende bana yol verecek bir ailem olsun istemezdim zaten senin iyi bir çocuk yetistiremeyeğin bilip bilmeden millete boş yorum yapmandan belli zaten Allahtan dileğim bu yaptığın yorum bir gün aklına gelir inşallah
- +1 yıl
Mendil de ister misin? Zavallı mahluk. Hiçbir söyleneni kaldıramayacak kadar acizsin bıraksak sabaha kadar beddua edersin yazık sana
Soran+1 yılNoldu zoruna mı gitti defol
- +1 yıl
Çok zoruma gitti ne yapıcam ben şimdi ya
İşte acik açık söyle evlenmeden niye gizliyon adamin hakkı yok mu bilmeye
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da hangi birini soyliyim
+1 yılgecmisinden sorumlu degilsin eşin olacak kişiyle ilişkinizin başından sonuna kadar yaşadıklarından sorumlusun onu aldatmadıysan bi sorun yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger tovbe ettiysen ve pismansan hatalarindan dolayi Allahin izniyle hic bisey olmaz sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes yapıyor üzülme Şu an bile evliler bile yapıyor okdr takma kafana
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes?
Ordan uzaklas ne yap ne et yoksa mutlulugunu cekemeyenler illlaki olur 😞
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş sen hiç birsey söyleme duyarlarsa duyarlar hersey nasip takma kafana
10 Yorumla
+1 yıleşine açık açık geçmişinin kabarık oldupunu ama geçmişte kaldığını onu ne kadar sevdiğini anlat anlayışla karşılamazsa evlenme ya boş ver
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılYazık adama. Kimbilir onun gözünde ne kadar masumsun. Kaşar olduğunu bilse evlenir mi?
00 Yorumla Anlat şimdiden pişman olduğunu söyle hala tamam diyorsa bi ömür bunun korkusuyla yasamazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bisey olmaz gecti gitti onlar... biseyler mi yaşadın da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver. Eşin biliyordur, kabul etmiştir seni o şekilde.
00 Yorumla
+1 yılŞehir değiştiremiyorsan bile semt değiştirmen yeterli olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEşin çok kıskanç birimidir? Birde eşine hiç gecmiste ilişki yaşadığından bahsettinmi?
00 Yorumla
+1 yılEşine anlattıysan saygı duyacaktır bence. Ama eşinden sakliyosan karaktersizlik olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzak bir yerde oturmalısın illa ki karşına çıkacak haberin olsun
00 Yorumlaeşinden bunca zaman sakladıysan sana güveniyorum gene saklayabilirsin.
00 YorumlaZamanında yediğin hurmalar gelir bir gün tırmalar sözü neden var sorusuna canlı ispatsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Keşke eşinle konuşsaydın başkasından duyarsa kötü olur
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi düşünerek yaşarsan hep korkarsın geçmişi silip atman lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye pişmansın ki. Ne güzel tecrübe edinmişin. Sanki hepsiyle yiyiştin mi?
00 Yorumla Korkma sen evli olacaksın kimse cesaret edemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. eşine gecmis durumlarından bahsederek cözersin ancak
00 Yorumla
+1 yılŞöyle dinimizde de evlilik öncesi hayatı anlatmak zorunlu değil sonuçta eşinden önce üstten pürüz geç için rahat değilse
11 Yorumla- +1 yıl
Zina eden zina edenle evlenir diye ayet var kuranda
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Küçük yerde bu kadar hızlıysan valla helal. Adın çıkmıştır 😂 öğrenir her türlü
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah senin kızının da başına böyle bir şey gelir ve böyle bir yorum okursun 🙏🏻
Soran+1 yılİşte aynen bu yorumları ilerde göreceksin bilip bilmeden klavye delikanlılığı yapmak neymiş
+1 yılSeni gerçekten seviyor bence bir sikkinti olmaz ama bence evlenmeden önce konuş onunda bilmeye karar vermeye hakkı var gerçekten seviyorsa bı Sami olmaz en azından o kişiyle gorusmez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük yazı ile yazılıp site temasına reklam olarak asılmalı. Bedenime kimse karışamaz diyen kadınlar , gelecekte bu sorunları yaşayacaklar.
04 Yorumla- +1 yıl
erkek yaşamıyor kadın neden yaşasın müstahak hepsine
- +1 yıl
temiz olan temizi bulur kirli olan kirli bulur adalet bu
Cevap sahibi+1 yılErkekler ilişkisi bittikten sonra ,7 düvele anlatıyor yaptıklarını. Kadınlar ise saklamaya çalışıyor. Erkek yapınca ''helel beee'' Kadın yapınca 0rs... u oluyor. Halbuki kadın iffetini , erkek haysiyetini kaybediyor.
- +1 yıl
erkekde jigølo oluyor o mantıkla ayrıca kadınlarda anlatır ki böyle olayları
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgililerin arşivlerde sakladığı fotoğrafları videoları kocana gönderir artık beraber bakarsınız 😂
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ilay22 Böyle durumlarda kullanabilmek, kıza istediğini yaptırabilmek gibi birçok şey sayabiliriz. İnsanlar bu hayatı bu kadar sevmeseydi paranın kölesi olmazdı hesaba çekilmekten korksaydı sahtekarlık yapmazdı kimsenin hakkını yemezdi
Soruyu soran şahıs o kadar şeyi yaşadıysa evleneceği kişiye geçmişinin kabarık olduğunu söylemeli
Belki evleceği erkek de öyle bilemiyorum
Bir erkeğin takılmadığı kız kalmayacak mesela seninle evlenmek isteyecek senin bu durumu öğrenmenden korkacak
Bana ne kardeşim o işleri yaparken bana mı sordun derim
Kendi gibi biriyle evlensin denk olurlar- +1 yıl
Şimdi bu kızın o insanlarla artık bir iletişimi yoksa ve kızın yerini bilmiyorlarsa zaten saklasalarda kıza ulasamazlar yani o tren çoktan kaçtı. Her insan kendi yoluna bakmalı. Başkalarının hayatını bozarak kendi hayatını kurmalarına Allah izin vermez. Bu hayatı seven sevsin ortalama bir ömür 60-70 sene zaten. Sonra kabir gecesi her şeyi sırasıyla görecekler elbette.
Cevap sahibi+1 yıl@ilay22 Aynı yerde yaşıyorlar kızın dediğine göre. Aynı yerde yaşamasalar da o tren kaçmış değil, o erkeklerden kurtulabilir ama gerçekler ortaya çıkar bir gün.
Ben şantaj yapsınlar demiyorum. Bir kimsenin uygunsuz fotoğraf ını ne isterim ne de ayıbını ortaya çıkarırım
Burada kızın olayı farklı, az önce de dediğim gibi aynısını bir erkek yapsa ve yaptıklarıın örtbas edip evlenmeye kalksa ben buna karşı çıkarım, öyle yağma yok- +1 yıl
Öyle tabikide ama aynı yerde yaşamasalardi pek sıkıntı olacağını düşünmezdim tabi iletişim kuracak bir yerleri yoksa. Bu kız ve bunun durumunda olanlar Allah'a tövbe etse ve Allah kabul etse zaten bu günahtan Allah daha sorumlu tutmuyor. Ama tövbe etmek yerine yanlışlara devam ederse eğer elbette insanın içini vicdan azabıda kemirir
Cevap sahibi+1 yıl@ilay22 Bunun pişmanlığı yaşadığı şeylerin ortaya çıkmasından korktuğu için evlenecek ya
Acaba evlilik durumu olmasaydı pişman olur muydu? Bunu düşünmek gerek
Seni tanıyorsa elbet duymuştur diye düşünüyorum. Bunun için endişelenme başkasının ne dediğine değil senin ne yaptığına bağlı eski eskide kaldi
00 YorumlaArkadaşım sakin ol. Esin olacak kisiyle her şeyi konuşmuyor musunuz? Seni her seyinle tanımıyor mu? Ayrıca pişman oluncak ne var? Dümdüz adamı mi bekleyecektin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapacak bir şey yok öğrense tepkisi ne olur bunu düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman dürüst olup üstü kapalı anlatacaksın ortaya çıkma ihtimalı 99%
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman boş ver. Yaşa gitsin kim ne derse desin
00 Yorumla
+1 yılİyi de sevgilim vardı ayrıldık desen ne olacak adam seninle evlenmeyecek mi
00 Yorumla
+1 yılorada kalma bence çünkü eskiler gerçekten acıtır ve döndürmek ister geçmişe gidin uzaklara bence eşiniz içinde kötü olur duyarsa
00 Yorumla
+1 yılBaştan anlasaydın keşke eşine benimde geçmişte başıma gelen busru kötü olay oldu ama ben anlattım şimdi kim ona ne derse desin onlara inanmıyor
00 Yorumla
+1 yılbence evlenmeden önce bahsetmek gerekir... hataları değil de erkek arkadaşlarınız olduğunu... sonra da daha uzak bir mahalleye taşınılabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuysun zaten yalanla evlilik mi yürür. Geçmiş geleceğim aynısıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kişiyi nasıl anlatayim
- +1 yıl
Yuh be naneleri yerken bize mi sordun çok kişi oldu diyeceksin hepsini tek tek anlatmıycan
+1 yılevleneceğin kişiye karşı dürüst olmayı denemeye ne dersin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo öğrenmeden sen itiraf etsem çok iyi olur yoksa bayağı bi sıkıntı. hiçbir şey gizli kalmaz bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılToplasan futbol takımı kurulur diyorsun kim söylerki eski sevgilimdi eskiden diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları kaldıramayacaksan ne diye yorum yapıyorsun
216 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma ya hadi
Cevap sahibi+1 yılSen boş yapma ortalık mal. ı gibi
Soran+1 yılYaa patla isteyenim çok güzelim alımlıyım bırakmıyorlar hadi sg
Cevap sahibi+1 yılPatlayan sensin bence bir yerlerden 😄 ortalık gülü gezmedigin adam kalmamış doğru ucuz malın alıcısı çok olur
Soran+1 yılDemek ki sana boklarini bile atmıyorlar :((
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi leş olmaktan iyidir 😄😄
- +1 yıl
Bence bk olan sensin soran çünkü onun bunun objesi olmuşsun
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum size
- +1 yıl
Birde ego yapıyor aptal işte halbu ki gurursuz ezik birisi
- +1 yıl
Alımlı güzel olsa kendini herkese pazarlamazdı
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum size yorumlarından belli nasıl bir insan olduğu bunun birde güzellik algısından olduğunu düşünüyor halbuki basitlik
Cevap sahibi+1 yılVee hem soruyu soran o hem yorumları da kaldıramıyor
- +1 yıl
Aynen benim bildiğim güzel kız zor olur herkese şans vermez. Bu kendini güzel sanıp birsuru kişiye açmış bedenini
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle Allah akıl fikir versin valla ne diyim
Soran+1 yılProfesyonelşerefsizsiniz ikiniz de bi sg nolur başka yerde fingirdeyin
Cevap sahibi+1 yılSen sgtir git fingirdek
Eskileri değil önüne bak geçmişte kalma
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bakıyorum ama beni kötü bilecek diye korkuyorum biri bisey söyler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasından duyacağına senden duysun
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam da çok fazla kişi var hangisini neyi anlaticam
- +1 yıl
Ya millette gelip senin avradı böyle yaptık şöyle yaptık diye anlatmaz
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleniyorum, geçmişim tekrar karşıma çıkacak diye çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler