AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Görücü usulü biriyle görüşecektim tıpkı böyleydi dış görünüşüne bakıp olumsuz olmak kırıcı olur ya demiştim. Sonra adam güzel değil diyip beni reddetmişti..
Vay hoduk vay tm beğenmeyebilirsinde bari dile getirme
İşte herkes düşünceli olmuyor
Fiziği nasıldı
165 Boylarında gobekli bir beydi
Aranızda fark var mıydı boy farkı
Ben 160ım
Sen niye reddetmeyi dusunuyordun
Kilosu fazla gibiydi yüz olarakta çok ilgimi çekmemişti
Düşünce olarakta çok uyaşacağımızı düşünmüyordum
Yine bir bakalım belki tanışinca farklı düşünürüm şey etmiştim ki bana gerek kalmadı 😊
Anladım benden de kısalarin olduğunu bilmek rahatlattı sagol👍😃
Boyu takıntı etmek saçma bir durum bence
Malum Türkiyedeki kızlar da çok uzun değil
Ya takmiyordum aslında ama 3 yıl aynı evde yaşadığın bir kadın birdenbire terkederse insan herşeyi düşünüyor
Boy veya kilo sorun olsa en başta yaklaşmazdı..
Dış görünüşten başka şeyler sorun olmuş olabilir
Bunu ona sor bence
Her yerden engelledi ulasabilecegim hiçbir yer yok nerde olduğunu bilmiyorum kaldı ki umrumdada değil asıl sorun niye reddedildim evet fiziğimi biliyordu ben 172 oda 180 boyunda ama son günlerde biraz boy mevzusu yapıyordu şakayla beraber
3 sene olmuş bazı insanların sevgisi bitebiliyor maalesef
Yok ya uzun boylu kadinlar çok sevsede biryerden sonra boyu sorun edebiliyorlar
Sevdiği halde boyu takıntı eden insanı sen takıntı etme bana kalırsa
E bende seviyordum benim sevgim ne olacak hiç mi saygısı yoktu diyicem ama bu işin içinden çıkamayız günlerce enine boyuna tartışılır bu konu acaba benimle oynadı yanımda kalabilmek için türlü türlü dusunceler
Haklısın ortada kırılan bir kalp var
Ama koskocaman 3 yılı ardında bırakıp kaçan bir kadının arkasından hatayi kendinde arama bana kalırsa
Bugün gitmezse başka gün gidermiş
İnsanlar okadar ikiyuzluki değil 3 yıl bir ömür taniyamabiliyorsun veya birdenbire değişebiliyorlar. Hata demeyelimde uyumsuzluk diyelim
Daha iyi birine denk gelirsin umarım
Daha iyi birinden ziyade kısa biri olsun 👍😂
Hajs😂
Vallahi ya artık güzellik falan beş etmedigini anlamış oldum böylece en azından benim açımdan
Güzellikte önemli tabi ama karekter her şeyden önce geliyor
Aynen valla ne yalan soylim manken gibi fiziği yuzude güzeldi ama gel gelelim karakter 0 mış
İyi tarafından bakalım bunu farketmiş oldun
Yani, çokta erken sayılmaz 3yilim gitti kullanılmış gibi hissettim
Evet 3 yıl çok uzun bir zaman ama bunda da bir hayır vardır
İnsallah
Kısa boylu diye reddettigim olmuştu
Kaçtı boyu
Benden kısaydı ben 168 im
169 olsaydı şansı var mıydı peki?
Hayır benden en az on cm uzun olmalı
Nedir kızlarda ki boy takıntısı ya
Şişman degil ama kısa diye reddetmistim
Boyu kacti
Baya kısaydı ya ben 172yim o 165 ya var ya yoktu
Bütün sorun boydu yani?
Gorucu usulu bu arada Sadece boy değildi ya aşırı zayıftı da onlar çok istiyodu ama bizimkiler de yok dedi ben de sesimi çıkarmadım soran olsaydı bende yok derdim tabi
Benim bildiğim Görücü önceden görüşülür tanisilir öyle gelinir onlar nereden geldi
Ya bizim hikaye biraz uzun 16 yaşındaydım o ara babamın arkadaşının oğluydu beni görmüş beğenmiş babası da Tm dedi gidelim şansımızı deniyelim geldiler ben okuyom dedim sonra tıpış tıpış gittiler
Oha 16 yaşında görücü ne ya
Ben şaşırmadım kürt olunca normal
Ben şu an nasıl evlenmedim onu düşünüyorum 18 yaşındayım
Kürtlerde var öyle şeyler kimbilir kaç genckizin canı yandi
Yani benim şuana kadar tüm yaşıtlarım evlendi çocukları var 2 kız tek kaldık ikimizde okuyoruz kuzenimle ama az kaldi taş çatlasın 2 yıla bizde evliyiz
Yuh ya siz istemediğiniz halde mi?
Ya isteyip istememek önemli değil şahsen ben babam Tm derse karşı çıkacağımı zannetmiyorum babam okumam icin elinden geleni yapiyo o kadar kişiye karşı geliyo ki yaşamadan kimse anlamaz ve bana bir gün gelip kızım bu senin icin en uygun kişi derse Eywallah der susar evlenirim
Anladım toplum baskısı da var biyandan babanı dusunuyorsun ama kendine haksızlık etme baban anlayisliysa olumsuz olduğunu dile getir
Toplum baskısı çok fazla ya akrabalar her beni gördüğü yer de bi bakıyorlar yav diyom ben niye evden çıktım bunlar yine başıma görücü gönderecek gerçekten öyle oluyo eminim babam bi yerden sonra sıkılacak
Ya bu insanlar hiç mi kadına değer vermiyor hiç mi bı kizin birşeyleri başarabileceğine inanmıyor sanırsın kız evlenmezse ortada kalıcak kendi ayakları üzerinde duran evlenip boşanmış milyonlarca kadın var gece gece ayarım kaçtı ya
Özür dilerim😕moralini bozmak istemezdim
Biz yıllarca bu toplumun içinde yaşadığımız icin bize çokta absürt gelmiyo
Yok ya ne ozuru asıl toplum olarak bizim sizden özür dilememiz gerek ne hayatlar var ya kahretsin
Estegfurullah ne özrü sizin suçunuz yok bu bunları zorla yaptıranların suçu
Bu işlenen suçu göbek atarak kutluyorlar birde ayar oluyorum 16 ne ya sapkinlik hastalık bu neyse seninde canını hadi ordan bı soruma bak bi konustugum konuya
Konu konuyu açar derler kaderde bu konuları senle konuşmakta varmış 😂😂çok kafaya takma üzülme ben oluruna bıraktım çokta umursamıyorum
Nerelisiniz
Ben mi
Evet
Bende Kürdüm senden büyügüm
Senin yaşındayken biri benim babama bu konuyu açmaya korkardı (şu an bile tedirgin oluyorlar) artı ben okul falan da okumuyorum
Merak ettim bu yüzden nereli olduğunu
Urfalıyım
Ya takmiyordum da başıma bir olay geldi ondan sonra böyle oldum
Her kürt bir değildir kimin kime nasıl baskı yaptığını hiçbirimiz bilemeyiz
Nasıl bi olay geldi ki
Buralar karıştı ben kaçar 👍😀
Bende urfalıyım bizim ailede pek yoktur böyle şeyler
Aileden aileye değişiyor demekki
Aynn olabilir
Neresindensinki
Merkez sen
Suruç