Bunu kendi içimde bilmediğim ve çözmediğim için size soruyorum. Beni büyük bir aşkla yıllardır seven kişiyi bile eğer tahammül sınırımı aşarsa ve benim çizgimi geçerse; tamamen silebiliyorum. Silme kısmını anladım. Ama sonrasında kendi içimde yaşadıklarıma kendim de şaşırıyorum. Biraz üzülüyorum başlarda ( ki gerçekte çok sevdiğim halde) bir kaç hafta sonra yavaş yavaş normalleşiyorum. Onunla ilgili hiçbir şeye bakmıyorum resim yazı vs. Arada aklıma geliyor hafif bir duygusallık ama asla tamamen kendini bırakmışlık yok. Sonrasında sanki karşımdaki hiç yaşamamış gibi bir mezarlığa gömülüyor. Sanki hiç olmadı. Sanki yoktu. Sanki o, ölü.. Gerçi ölü de olsa arkasından bir yas olur o da yok. Nötr bir duygu hali. Tamamen ondan önceki döneme geçiş yapıyorum. Onunla olan kısmı kesip hayatımdan, önceki kısma geçiyorum. Ve tüyler ürpetici biçimde yoklaştırıyorum o kişiyi ve sevgisini. Hiç oluyor gözümde.
Sorum şu; ben nasıl böyle bir ruha sahip oluyorum ve böyle sevdiğim birini sanki hiç olmamış gibi ruhumda öldürebiliyorum? Katılık ve hissizlik sevgi dolu birine nasıl etki ediyor?
Sorum şu; ben nasıl böyle bir ruha sahip oluyorum ve böyle sevdiğim birini sanki hiç olmamış gibi ruhumda öldürebiliyorum? Katılık ve hissizlik sevgi dolu birine nasıl etki ediyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer