Hem aşık olup hem dost olabilir misiniz?

Şu anda tam böyle bir dönemin içinden geçiyorum aslında 15 senedir aynı kişiyi seviyorum, hayatıma başkaları da girdi ama onun yerine hiç kimse tutmadı. Onunla aramda herhangi bir şey geçmedi sadece bana arkadaş olmayı seçti, evlendi hayatına başkaları girdi. Görüşmediğim 5 yılım geçti, ama onu düşünmediğim bir günüm bile geçmedi. Şimdi 3 yıl önce yeniden görüşmeye başladım, kendisini arkadaş olarak da çok seviyorum aşk olarak da çok seviyorum bazen kalbime gömüyorum ama bazen de canımı çok acıtıyorum. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. En güzel en özel şeylerini benimle paylaşıyor bana çok güveniyor yanımda olmak istiyor. İkimiz de bedenen engelliyiz ama onunki kas rahatsızlığı hem onun yanında olmak hem ona destek olmak, kısacası onunla olmak istiyorum, bazı zamanlarda keşke diyorum başka şartlarda başka zamanlarda tanışıyor olsaydık da eşim olsaydı, sizce ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

#GeceMuhafızı

10 SAFER 1444

6 Eylül 2022 Salı Saat 21.47

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada aynı fizik tedavi var rehabilitasyon merkezine gidiyoruz sırf o istediği için onun gittiği kuruma geçtim, Üstelik İyi de bir tedavi aldım. Aynı zamanda evlerimizde çok yakın yani uzak dur görüşme deseniz bile böyle bir şey mümkün değil.