4 yillik sevgilimle ayrıyız. fake hesapla storylerime bakip ben görmiyim diye engelliyordu. Sonra ben bunu fark ettim ve engelledim. Sonra kavga ettik ve birbirimizi engelledik. 2 gündür iş arkadaşinin hesabindan bakiyordu muhtemelen arkadaşjni tanıdığımı düşünmüyordu. Bugün bakmadı bende arkadaşinin hesabina bi bakiyim dedim baktim çikmiyo karşima. Bence arkadaşinin hesabindan storylerimi izleyip engelliyor. Sizce de öyle mi? Daha önce storylerine bsktiginda dönmüştü şimdi niye bakar ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBüyük ihtimal arkadaş olduğunuzu biliyor. Senin için fake hesap açıp bakiosa ordan engel yediyse ki bu kız dişli biriyse yine başka bir hesaptan bakabilir. Yani kendime düşündüm aynı şeyi bende yapıyorum çünkü bakıyorum ya fakeden ya da arkadaşlarının hesabından.
046 Yorumla
Soran+1 yılsevdiği için mi bakar daha önce döndü bi kaç kere ve sevdiğini çok belli ewden şeyler yaptı
- +1 yıl
Eee ne duruyosun seni sevdiğini belli etmiş kız sana koşuyorken ne die arkada bırakasn onu emin ol seni seviyor o kızda kendimi gördüm. Git engeli kaldır. Konuş sohbet et kavganiz neyse onun hakkında oturup konuşun ortak yol bulun. 4 yıl boş yere silmeyin birbirinizi o seni unutamaz emin ol içinde bisiler var ki hala senin ne yaptığını merak edio
Soran+1 yılbak bu ilişkide duygusal çok seven kişi benim genelde o ayrılıp dönüüyor. En son değersiz ilgisiz o kadar kötü davrandı ki Ayrıldı sonra ben dayanamadım ben döndüm ama çok daha üzdü sevmiyorum istemiyorum vs dedi ama buluşunca yanlışlıkla elimi tuttu falan ama sonra hep aşağıladı buluşma günü interneti kapattı telefonu açmadı o yüzden uzun mesaj atıp engelledim
- +1 yıl
Eğer sana önemsiz, kötü davranıp hiçe sayıyorsa bence boş ver bu yeri bilmedigim için bu şekil yorum yaptım. Seven insan hepsine katlanır arkadaşım. şu an sevgilimle ayriyiz bana köpek gibi davranio ama ses etmiyorum nie sevgiden şüphe olmasın die demi net olalım die. Ama bu kız pek de net davranmio belli ki gel git yapjo ya seni cepte tutmak içindir ya da harbi seviyor ama kendini açık anlatamıyor gibi
Soran+1 yılya şöyle bazen o kadar sevdiğini belli eden şeyler yapıyo ki mesela 4 yıldır evlenelim diye tutturuyor annem ona 1 kere kısa sarılmış bunun için bile trip attı bana o derece
- +1 yıl
Ya onu ve o an yaşananları en iyi sen bilirsin en çok ben bundan eminim en fazla bana hep güzellik yaptı değer verdi diosan bu kızı bırakma kardeşim ama kendin için hep hayırlı kararı ver onca zamanınız olmuş birbirinize şans vermekten korkmayın ağır şeyler olmadığı surece
Soran+1 yılyok çok şükür ağır şeyler yok sadece ilgiden bunalınca umursamıyor gibi
- +1 yıl
Çok canımı cicimli olma derim çoğu kız sevmez bu kadar ilgiyi bogulmayi yeri geldi mi asker arkadaşınmş gibi cıvıt rahat olun. Hep sevgi cidden bunaltır
Soran+1 yılben öyle oldukça o daha mı ilgilenir buluşmak ister bağlanır
- +1 yıl
Biz kızlar hep ilgi isteriz sevgi isteriz bunu belli edin isteriz ama bir süreden sonra hele de ilişki uzun olunca artık o bizim herseyimiz olur ve hayatındaki tek erkek olur. Onunla arkadaş olmak şakalaşmak gülüp oynamak hani bir çocuk gibi olmak değişik değişik şeyler yapmak eğlenmek daha hoşumuza gider. Ben ilişkimde bu boyuttayim hep de sevgilime derim bana bunları yapmak yerine arkadaşım dostum ol eğlencenin dibine vuralım inan cidden daha bağlanır şu an çevremde herkesi sildim nie çünkü onda herseyi buldum sen böyle yaparsan o da bu şekil yapar. Cidden çok büyük önemli bir element bunlar dikkat etmek gerekk hep vıç vıç cidden güzel gitmio
Soran+1 yılyani diyosun ki ilgilenmezsen o çok bağlanır hep buluşmak ister
- +1 yıl
Ilgilenmezsen deilll ilgilen ama hep cıvık olmaaa az böyle arkadaşlarınla nasılsan öyle ol ona da samimi davran ama fazlası değil yani sevgilin olduğunu unutmadan
Soran+1 yılarkadaşım bile yok dediğin gibi olursam o nasıl olur
- +1 yıl
Ya bak bizim çevremiz de arkadaşlarımız var ama biz hepsini sildik neden biliomusun çünkü ihtiyaç duymuyoruz kendimize sevgili olmak yerine hersey oldu şu bahsettiğim hersey kelimesini altımda yatan anlam çok önemli birbirimize anne baba arkadaş abi abla hersey olduk dost olduk. Bundan bahsediyorum 1 dostumuz var ikimizin de başka da hayatımızı kendimize adadik ve inan çok mutluyuz. Size arkadaşlarınızı silin demiyorum yanlış anlama ama bence ona öyle bir sevgili ol ki sana hani herseyim diyebilesin kaçmasın hep cicimli olma az böyle ortam yap güldür eglendir valla yanından gitmek istemez
Soran+1 yılya işte bende bundan bahsediyorum bu kız hep araya arkadaşlarını sokuyo onun yüzünden bu zamana kadar tonlarca kavga ettik en özel şeylerimizi ona anlatıyor. Ve en son olan olayı anlatıyım. Gitti yeni işe girdi bi kızla tanıştı yan yana çalışıyolar ama iş çıkışı haftanın 4 günü geziyolar. Normalde benimle günde en az 1 saat görüntülü konuşan kız 10 dk bile konuşmuyor. Çok yorgunum hemen uyucam diyo diyorum ki o kızla saatlerce iş çıkışı geziyosun yorulmuyosun benle konuşacağın zaman mı yorgunsun diyorum. Başlıyo kavga etmeye ya hiç kabul etmiyo 2 aydır tanıdığı kızı 4 yıllık sevgilisine değişiyo ya sinirime dokunan yarlalayn bu. Ben ona 4 senedir ara sıra derim ki gel heybeli adaya yüzmeye gidelim orada yüzme yeri var beraber hiç yüzmedik ama kabul etmez İstanbul da yüzmem derdi 4 yıldır ve 1 ay önce o kızla heybeli adada yüzmeye gitti. Bende bu yüzden kavga ettim onunla ama o ayrıldı. Eğer hayatındaki arkadaşlarını silse sadece benimle ilgilense benle buluşmak konuşmak için her şeyi yapsa aynı sizin gibi olsak birbirimizin her şeyi yemin ederim sizin gibi olmak için ömrümden 10 yıl verirdim. Sizin gibi sadece birbirine bağlı başka kimseyle görüşmeyen ilgilenmeyen ilişki içiin 10 yıl erken ölmeye razıyım
- +1 yıl
Sana bisi diyimmi o kızla yüz yüze gel ve yüzüne vur içinde bırakmadı bende hep arkadaşımı sokmaya çalışırdım hep onlara ozelimi anlatırdım. Sonra sevgilim köşeye çekti kızdı yapma bak bu kız iyi değil yapma 10 yıllık arkadaşım ama yine de olmaz anlatıyorum zaman geçti bana öyle bir yanlışı oldu ki sadece yanımda sevgilim durdu dedim tamam beni savunan da yanımda olan da bu adam daha gözüme 3. Kişi gelmez o çocuk benim için sildi bende silerim çünkü cidden 3. Kişiler varya ilişkiyi bitirir yıpartir bu kız bir zarar almadan anlamaz hele ki yaptığı aşırı yanlış bir kav aylık tanıdığı bir insanı 4 senelik sevgilisine tercih Edip gitmesi aşırı sorumsuzluk ilişkiye karşı bi cabasizlik oluyor bunu sen yapsan da büyük olay olurdu bence konuş derim bi şekilde kendini ifade et baktın olmuyor. De bu şekil devam et ileride pişman olursan sakin ola ki gelip benden yardim yanımda ol deme gözüne korku ver
Soran+1 yılgeçen denize gittiği için ayrıldığından 3 hafta sonra ben yazdığımda aradı beni konuşurken bunları yüzüne vurdum ama anlamazdan geliyo üste çıkmaya çalışıyo senle de gideriz diyo onla gittikten sonra benle gitsen ne olur diyorum ne farkeder falan diyo. ve o arkadaşı ona kötülük yapsa da vazgeçmiyor annesi bile istemiyodu o arkadaşını falan ama şu an ondan soğudu azıcık ama işte yeni çalıştığı yerdeki 2 aylık arkadaşı var şimdi onun hesabından bakıp engelliyo ona anlatıyodur her şeyi. Geçen ben döndüğümde kendisi gibi konuşmadı kesin o 2 aylık arkadaşına anlattı her şeyi oda ona akıl verdi bu lafları söyle diye geçen engellerken çok uzun şey yazdım engelledim gözü korkmaya başlamış mıdır şu an
- +1 yıl
Gözü korkmaya korkar ama çevresindeki insanlarn etmeni aşırı büyük bunu sende bilirsin. Ben senle arkadaşım düşün sana iyii konuşurum sen dersin tamam ikna olursun ama ben sana kötü konuşurum dersin yok. Ama sen netsen bana dersin karışma dik durursn bu sende var ama sevgilin birinin sözüne çok itham eden biri belliki o kız ayyh boş ver şunu der yazma etme der yazmaz o kız knk bunu kaybetme der sana yazar ama sen şu an çekilerek en iyisini yaptın gelir sana nie yaptin derse sende cvbini ver. Ama kızın sana döneceği varsa cidden vazgeciyorsa bence ondan değil çevredeki yanlış insnalardan
Soran+1 yılevet çevresindekilerden çok etkileniyo ya çevresine değil de bana bağlı olsa benim sözümü dinle se dünyanın en mutlu insanları olurduk yani 4 yıldır kopmadı benden bundan sonra kopar mı bilemem ama niye arkadaş arıyo bbenimle her şey olmak varken yanomda olmak varken of
- +1 yıl
İşte bu cok zor ya 4 sene kolay mı ne kadar sevdigin belli ya yapmasın bunu cidden ha sen pişman olmazsın sen çok üzülürsün ama ileride hayatına devam edebilirsin ama o sonradan çok boşluğa düşer zaman kaybetmiş olur işte o zaman çok geç olacak inşallah geç olmadan senin gibi birinin değerinin farkına varır. Sende lütfen Kendin için güzel kararlar vermeye bak emin adımlarla yürü isterse 10 sene olsun evlilikler de bitiyor allahin bildiği varmış bana bunu hayırlı görmüş de kendini üzme de
Soran+1 yılya onunda sevdiğine eminim ama neden işte bi tek bana bağlanmıyo da arkadaşlarına sevgili gibi davranıp bana arkadaş gibi davranıyor. 4 Yıldır 1 kez bile doğum günümde yanımda olmadı hediye almadı ama o yılan arkadaşının doğum günü 14 şubbat olmasına rağmen hep onun yanındaydı ona hediyeler aldı benle buluşmadı bile
- +1 yıl
Bisi diyicem sevdiğine eminmisin yanlış anlama sakın ama bu özel günlerde ne gerek var yani hayat kurscagin insanı köşe mandalı edio. Şahsen ben arkadaşımla aynı gün bile olsa söylerim derim bak canım boyleyken böyle o benim sevgilim belki anlayış göstermez anlamaz beni ama sen anlarsın anlamk zorundasın da. Ya versin cvp arkasında sevgilisi var mutlu olacağı bir hayat var ben şimdiden plan yapiom ayrı olduğum admla düşün doğum günü ocakta diom nerde yapsam nasıl olsa. şu an bana çok kırgın nasıl gönlünü alırım die tonlarca düşünce icindeyim bak ondan bırakıp gidemio isterse engeller yapmio çünkü ben ona hissettirdim bunlarii ama senin sevgilin yapmamış kiii
Soran+1 yılişte ben ona baştan beri çok ilgi gösterdim çok değer verdim küfretse bile güzel söz söyledim çekip gitmedim da değerimi bilmedi ama sevmese 500 km yol gelir mi peşimden ben memlekette olsam bile istanbuldaki evime gelip bekler mi kapıda özledim diye. Sen hiç sevdiğinin annesi sana 4 saniye sarıldı diye trip attın mı hiç sevdiğin memleketine gidiyo 2 hafta diye ağlayıp bağırdın mı
- +1 yıl
Ya tabii yaptığı şeyler de var ama Şu an ki durum da kendini düzeltmezse kendi kaybedecek seni bak ne kadar değer veriosun ki bazi şeyleri silmeden onun hakkında hala güzelce konuşuyorsun bence bu telfla değil yüz yüze oturulur konuşulacak bir konu size tavsiyem budur
Soran+1 yılYa anlamıyo yüz yüze ne söylersem söyliyim anlamazdan geliyo üste çıkmaya çalışıyor. Bana öyle bir tavsiye ver ki bana değer versin peşimden koşşsun arkadaşlarını bırakıp bana gelsin
- +1 yıl
Sana şöyle diyim her kız bir değil ama hepimizin de ortak yönü şudur. Kaybettiğimiz değeri son anda fark etmek. Kendine öyle bir düzen yap ki senden haberi olmasın meşgul ol hep ama, zamanın olmasın ona layık onun sevdiği şeyleri yap ama onsuz ol nasıl die bir düşünsün bensiz hayatinq devam edebiliyor. Pişman et yazdığı zamanda öyle bir mesaj at ki kaybettiğine yansın ya da bunu diyicem belki zor olacak ama. Cevresindeki insanların nasıl olduğunu kanıtlı bir şekilde ona göster hiç bir zaman gerçek olmadıklarını senin verdigin değerin 10/1'ini onların veremeyecgini göstermeye çalış bunları yap ama göz önünde bulunma önce sessizce dur öğren sonra da sana yazdığı zaman pat pat pat yüzüne vur herseyi
Soran+1 yılşu an sessizim iletişimim yok pişman olsun diye. Story atıyorum gezerken eğlenirken onsuz da yaşadığımı iyi olsun diye. Ayrılırken yazdığım yazıyı sana atıyım bak nasıl
- +1 yıl
Tamam şu an dediklerimi yapmışsın buna devam et. Msja da bakayım tabiki de
- +1 yıl
Ama deidgim gibi De çevresindeki insanları ogren araştır bil kimdir necidir. Sana lazım olacak emin ol bunları yaşadım önceden bilmek daha da senin için kolay olacak
Soran+1 yılatıyorum şimdi mesajı arkadaşı da meyg-haneye giden alkolik bi kız yeni tanıştılar 2 ay oldu sürekli meyhaneye içmeye götürüyo falan
- +1 yıl
Ooo böyleleri ile mi geziyor kız resmen hayatımı batıraym düşüncesine girmiş cidden bak hakkında yanlış dusunebilirler onu o bataklıktan ya kurtarıcan ya da salacaksn gitsin batsın pişman olunca ne seni bulur ne ona kalan sevgini belkide
Soran+1 yılSenden çok özür dilerim akyiğit. Seni hak etmedigin halde bu zamana kadar sevdigim için özür dilerim. Bu kaçıncı kapına gelipte elimde hayal kırıklıklarıyla dönüşüm. Bu kaçıncı seni 5 dk da olsa görmek için günümü berbat edişim uykusuz kalışım. Ben normalde uykuyu geri planda tutarim herkes için çünkü uyku benim için çogu zaman bi zaman kaybıdır. Ama sen artık uykudan bile değersizsin benim için. Ben hic seni kapımdan boş çevirmedim. Ama senin bu son davranişin mesajlarimi görmemek için interneti kapatman engeli kaldirmaman mesajlarimi gördügun halde yazmaman. Başkasindan arayınca şıp diye açman.
Soran+1 yılBu sevgiye layık olmadığını gösterdi. Seni de bidaha boyle asla sevmez. Gerci içki ve sigara bagimlisi olsaydim kizlarla gezseydim sana pislik gibi davransaydim eminim şu an sen benim kapimda olurdun. Ama değer bilmeyen birini prenses yerine koydum benim hatam affet. Hep kendi istediklerinin olması kukla gibi kullanman ve özellikle o 1 2 aylik insanlar için 4 yillik seni cok sevmiş olan bi insanı kırman son nokta oldu. Bu dünyada çalişan tek insan sen değilsin alt tarafi eczanede calisiyosun. 2 aylik kişiye istedigin kadar vakti yaratiyosun. Ben haftanin 7 günü gece caliştigim halde uyumadan seni görmek istiyosam ve sen ahmaklik edip boyle oyunlar deger bilmezlikler yapiyosan kusuruma bakma. Metrobüste otobuste sevgililer yanyana. Işten çiktiktan sonra gün bitmeden sevgililerini görme derdindeler. Bir çoğununda sevgisi yalan ama senin yapamadigini yapabiliyorlar. Bir söz gördüm bugün. Birisi sizin için doğru kişi olmadiğinda ama ondan ders çıkarmanız gerektiğinde, hayat siz ondan vazgeçene kadar kötü huylarini gösterir... Ne kadar dogru bir söz. Ben sana harcadigim parayi biriktirseydim dükkan açmiştim değmezsin. Aldığın borç dediğin 1600 TL yi bile agzina almiyosun paragöz. Bugün benden para istedin ve hemen attim sonra yine yüzsüz gibi kullandin beni. Benim sana ahım var yaşamadan ölme. Allah biliyo kimin sevdigini kimin deger bilmez oldugunu. Hakkımı da helal ediyorum çünkü seni mahşerde bile görmek istemiyorum. Sana harcadigim şeyleri hayallerimi gerçekleştirmek zengin olmak için kullanacagim ve günün birinde zenginliğim elbet karşina cıkıcak. Bugün metrobusle gelirken boğaz kenarında havuzlu yalılardan gördüm onlardan alıcam. Ben bu büyük sevgiyi aşkı o boğazın derin sularında boğdum. Sen kaybettin...
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın çok dokundu bana böyle bir mesaj gelse oturur ağlarım galiba direkt dur lütfen bi dinle derim yani baya çaba ederim kolay olmamalııya
- +1 yıl
Inanmiyorummmmm
Soran+1 yılBunu yazip her yerden engelledikten sonra 2 kez aramis bidaha bisey yapmadi. Storylerime bakiyo işte o arkadaşjndan.
- +1 yıl
Şu an cidden aşırı duygulandım. Ve bunu yazarken cidden nasıl olduğunu düşünebiliyorum. Gerçekten çok çaresizce yazılmış bir mesaj bu. Sen cok değe vermissin be çok çaba ettmissin cok şey harcamissin gözün kör olmuş her seven gibi. Ama gel gör ki şu an oturdun giden herseye o kadar çabaya üzülür oldun değdi mi hayır drmi. Ne oldu yarı yolda kaldın. Onu pişman et süründür inan su msji gördükten sonra kızı savunacak değil iyi taraftan bile düşünemiyorum ben daha sen kendine bakacaksin azimli ol dimdik dur arkanı kendine yaslan bırak hayatını o gelecek gelecek senin gözün arkada kalmasın bu mesaj zamanla ona dokunacak belki okurken dalga geçti belki üzüldü bilemeyiz ama zamanla her kelimesi aklına böyle yavaş yavaş gelecek hemde durduk yere o an işte yazacak sana
- +1 yıl
2 kere arama olmaz o iş kalkıp gideceksin yanına sen istediğin kadar açma sen kızgınsın olur bu. Bizde yaşıyoruz ya bunları ya ben sırf kendine bisi yapmasın evimiz uzakta yanımda para yok minibüse bineyim koşa koşa eve gittim telden arıyorum ulaşmaya çalışıyorum aman hatta kal geliyorum ve biz ayrıyken yaptım kardeşim seven cidden çok bağlı olan uğraşır bu kız seviyor ama gözünü karartmışlar
Soran+1 yılHa bide onun altına şu mesajı da atmiştim Bugun dilek pastanesinde otururken bir gelinle damat geldi biliyo musun üzerinde kıyafetleriyle. Benim hayatimin donum noktalarinda hep boyle şeyler oluyo. Eğer bana değer verebilseydin sevebilseydin bizde öyle olabilirdik. Ama kendi ellerinle kaybettin. Şimdi huzur içinde sahte insanlarla gezmeye devam edebilirsin. Onlar seni biraktiğinda iş işten çoktan gecmiş olucak. Bizim mucizelerle dolu aşkımızı sen mahvettin.
Soran+1 yılMesajlardan konusalim mi burada yorumlar karişiyo sana sormak istedikleirm var
Soran+1 yılEvet ben deger verdikçe gozu karardi
- +1 yıl
Tabikii konuşalım da mesaj yeri nerde ben yeni indirdim pek bilmiyorun
- +1 yıl
Ciddi anlamda kıza verdigin değer aşırı güzel ne kaybettiğini zamanla fark edicek çok yazık onun icib
Soran+1 yılSana istek attim necs adli hesaptan kabul et mesaj aticam bildirim gelir
- +1 yıl
Tamamdir kabul ettim yaz
Soran+1 yılyazdım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim, her şeyi aç engellemeyi bırak o sana gelecek.
18 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşını engellemedim zaten ordan bakıp engelliyodur dimi sence ne zmaan gelir
- +1 yıl
Kanka kız seni seviyor... helal..
Çevrene soruyor ise yaklaşiyor iyice.
Soran+1 yılyok sormuyor sadece arkadaşının hesabıından storylerime bakıyor
- +1 yıl
Kardeşim takip etmek istiyor işte.. storylere devam et. Kızın gelecegine inanıyorsan, cebinde hissediyorsan engellemende asĺında çekicilik yaratacak, daha çok ulaşmaya çalışacaktır sana.
Soran+1 yılevet abi ne tür şeyler paylaşmalıyım
- +1 yıl
Kanka ben bilemem onu ya sen daha iyi bilirsin kızın zevkini...
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
👍
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler