Uzun Birliktelikten Sonra Soğuyan Erkek Geri Döner Mi?

Merhaba. Sekiz senelik ilişkim benim hatalarım yüzünden bitti. İlk sevgilimdi çok bilgisizdim ilişkilerle alakalı. Onu kıracak şeyler yaptım son iki ayda (Son iki ay büyük bir ameliyat ve cenazem oldu onun psikolojik etkisinde çok kaldım) ama onun bu kadar dolduğunu fark etsem asla ama asla yapmazdım. Beni uyarıyordu aslında ama kızdığı için tehdit ediyor sanıyordum. Sekiz senenin son iki yılı sözlü kaldık. Bana mesaj atıp çok yorulduğunu ve bitirmek istediğini söyledi. Son bir şans istedim istemiyorum dedi. Arıyorum açmıyor mesaj atarsam engelleyeceğini söylüyor. Bütün fotoğrafları sil dedi. Gizledim ama ona ait hiçbir şeyi silemedim. İşin ilginç yanı ayrılmadan on iki gün önceye kadar aramız mükemmeldi. Pikniğe gitmiştik ailecek bundan sonraki piknik planını ben yapacağım dedi. Evimiz belliydi onunla alakalı şeyler söyledi (Düğünümüze az kalmıştı ev için elektrik döşenmesini bekliyorduk) Belki de o yüzden anlayamadım dolduğunu çünkü normal geliyordu her şey. Çok üzgünüm onu çok seviyorum. Bir ömür boyu da beklerim. O da bunun farkında. Sizce bu kadar yaşanmışlıktan sonra dönme ihtimali var mı?

Uzun Birliktelikten Sonra Soğuyan Erkek Geri Döner Mi?