Uzun ve ciddi ilişkide soğuyan erkek geri döner mi?

1 yıl 8 aydır birlikteydik ve ilişkinin başından beri evlenmeyi düşünüyorduk ve karantinaya kadar 7/24 birlikteydik aynı evde yaşıyor gibi ailemin içine çok girdi bende onun ailesinin içine aynı şekilde bana sevgisi ilgisi hiç değişmedi aramızda hiç büyük ciddi bir şey de olmamıştı fakat bir gün bir kavga sonucu çok uzaklaştı ondan bir hafta sonra arayıp konuştuğumda gelecek kaygısından dolayı kötü olduğunu kafasının karıştığını söyledi düzeldik her şey iyiydi ama ara ara eskisi gibi olmadığını fark ediyordum malum bide karantina çok sürmüştü 4 ay sonra görüştüğümüzde de öpme sarılma konusunda hiçbir sıkıntı yoktu fakat konuları ben açıyordum konuşmak için ben eskisi gibi olmadığını fark ettikçe her gün nedenini sordum çünkü yediremiyordum yaptığım hataların farkına varıp kendime çeki düzen de vermeme rağmen o yine böyleydi o kavgamızdan 2 ay sonra tekrar uzaklaşmaya başladı bana sürekli zamana bırak rahat ol sakin ol içini ferah tut dedi ama ben üstelmeye devam ettim en sonunda tamam dedim ama normal devam edemedik 10 gün sonra düzeltmek adına konuştuğumda üç aydır soğuduğunu içinden bir şey gelmediğini ve içinde çok şey biriktiğini sürekli aklını kurcaladığını söyleyerek ayrıldık Beni rehberinden sildi Twitterdan engelledi instagram hesaplarını kullanmıyorduk bir gün sonra açmıştı ben de onu görünce açtım ve fotoğraf paylaştı ondan sonra ben fotoğraf paylaşınca oradan da engelledi sizce döner mi?
Uzun ve ciddi ilişkide soğuyan erkek geri döner mi?