Cidden işi zor çok çalışıyor farkındayım her boş zamanında benimle ilgilensin istiyorum her yaptığını haber versin çok mu sıkıyorum acaba ya onu çok seviyorum ve kıskanıyorum üniforma sevdalısı kızlar sürekli sevgilime yazıyor bu yüzden aşırı kıskanıyorum bende çirkin bir insan değilim kendimi güzel buluyorum bana da en az ona yazan kadar erkek yazıyor falan ama sevgilim benim kadar kıskanmıyor sevmiyor desem değil hissettiriyor sevgisini ahh bilemedim görüşleriniz neler
Jandarma sevgilim var. Üniforma sevdalısı kızlar sürekli sevgilime yazıyor. Ben çok kıskanıyorum ama o beni hiç kıskanmıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Üniforma sevdalısı kızlara sevgilin yazıyorum o kızlarda ona cevap veriyor. Burada olmadık haltı yiyen o uniformalilar var. Elin kızı evinde oturuyor seninki onlara sürekli yazıyor onlarda cevap veriyor onu bil, öyle hevesli kızlar var ayaklarına girip seni kandırıyor. Uyan dostum uyan, belkide senide kullanıp atacak. Böyleleri çok benden uyarmasi
İkinize birbirinize çok yakışıyorsunuz gördüğüm kadarıyla sen de farkındasın. Bazı şeylerin yaptığı meslek zor ve sürekli olarak seninle ilgilenmesi de gayet güç kendisine yardımcı olman gerekiyor anlayışlı ve sıkmaman lazım.
Çünkü bu tür davranışlar belli bir süre sonra ilişki gerçekten de içinden çıkılmaz bu hale getiriyor birbirinize gün içinde birkaç saat ayırmanız bile yeterli kafayı üniforma meselesine takıp da boşu boşuna kendini yıpratma kendini bildikten sonra ne olursa olsun sorun olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birbirinize yakışıyorsunuz. O senden daha üstün ve çok yakışıklı değil, üstelik güzelsin. Böyle kuruntular yapmamaya çalış. Çünkü seven insan ne olursa olsun kalbinde hissettiği kişiyi yarım bırakmaz, ona ihanet etmez. Kendine güven ve kimseye kendini bağlama. Hayat hep mutluluk getirir umarım
Kuzum çok iyi anladım seni.. İyi yaptın içini dökmekle. Yakistirdim da sizi♥️🧿 Sende haklısın tamda anlattigin gibi de olabilir. Ama endişe kaygı kuruntu insana hata yaptırır.. sen sakın ve dingin ol. Temel sağlam atilmissa kimse bozamaz.
Yapı olarak kıskanç birisi değildir, sevgisini başka yollarla gösteriyordur. Mesela bende gereksiz yere her şeyi kıskanan eşlere karşı bir antipati var ki bu ilişki kötü biter ama senin kıskanmanı doğru buluyorum, kızlar sevgilisi olan erkekle fazla samimi olmamalı.
Bakarlar. Hatta senin olduğunu umursamadan yazarlar olmak isterler onunla. Bazı hemcinslerimiz rezil emin ol. Senin sosyal medyada fotografini paylaşıyorsa sorun yapma ama seni sakliyorsa sevmiyordur.
Seni sevdiğini hissettiriyormus o kızlara cevap vermediği sürece bir sorun yok neyin tatavasını yapıyorsun anlamadım. Bos seylerle cocugu kacırma. Cok guzelsin bu arada baskasına bakacağını sanmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hahah tek sorun üniforma mi emin misin. Bu çocuk çuvalla gezse de yürüyecek kız çok. Maşallah Allah sahibine bağışlasın skkdkddkkd
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Jandarma sevgilim var. Üniforma sevdalısı kızlar sürekli sevgilime yazıyor. Ben çok kıskanıyorum ama o beni hiç kıskanmıyor. Sizce ne yapmalıyım?