Beni aldatan eski nişanlıma parayı geri vermeli miyim?

Nişanlım arkadaşımla yakınlaştı. İlişkimle ilgili sorunları ona bahsetti, tesellisi mutlu etti, onun tarafından haklı görülmek mutlu etti. Yapma dediğim halde görüşmeye devam edip o adamın hatalı olduğu konularda bile onu bana savundu. “Seviyorum görüşmeye devam ederim gözlerinde bana değer verdiğini görebiliyorum, sen olsanda olmasan da görüşürüm.” vs dedi. Bir olay oldu adam aramızı bozmak için kızın laflarını farklı bir şekilde bana anlattı ben bu adamı hayatımdan çıkarıp nişanlıma da söyledim bak dedim yaptığını kabul ediyor, yalanlamıyor silelim bunu. Ama nişanlım ona suç atamam sen kıskançlık yapıyorsun diye yine onu savundu ben sildim o silemedi. Aradan zaman geçti görüşmeyi kesmediği için ayrıldım.

Bende sırf kıza iyilik olsun diye sermayesini yöneterek 80 bin lira civarında bir kar etmiştim. Ayrıldıktan sonra kendimi kötü hissettim bu emeğimi istedim sonuç olarak iyilik yapmak istedim karşılığını alamadım emeğimi almak istedim. Şimdi çok zor durumdayım ihtiyacım var diyerek parayı benden istiyor vicdan yapmalı mıyım yapmamalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız

Beni aldatan eski nişanlıma parayı geri vermeli miyim?