Nişanlım arkadaşımla yakınlaştı. İlişkimle ilgili sorunları ona bahsetti, tesellisi mutlu etti, onun tarafından haklı görülmek mutlu etti. Yapma dediğim halde görüşmeye devam edip o adamın hatalı olduğu konularda bile onu bana savundu. “Seviyorum görüşmeye devam ederim gözlerinde bana değer verdiğini görebiliyorum, sen olsanda olmasan da görüşürüm.” vs dedi. Bir olay oldu adam aramızı bozmak için kızın laflarını farklı bir şekilde bana anlattı ben bu adamı hayatımdan çıkarıp nişanlıma da söyledim bak dedim yaptığını kabul ediyor, yalanlamıyor silelim bunu. Ama nişanlım ona suç atamam sen kıskançlık yapıyorsun diye yine onu savundu ben sildim o silemedi. Aradan zaman geçti görüşmeyi kesmediği için ayrıldım.
Bende sırf kıza iyilik olsun diye sermayesini yöneterek 80 bin lira civarında bir kar etmiştim. Ayrıldıktan sonra kendimi kötü hissettim bu emeğimi istedim sonuç olarak iyilik yapmak istedim karşılığını alamadım emeğimi almak istedim. Şimdi çok zor durumdayım ihtiyacım var diyerek parayı benden istiyor vicdan yapmalı mıyım yapmamalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşın nişanlına çakmış mı anlamadım. Parayı da ver nolacak onca yılın hatırı var
Bilmiyorum, yapmadık öyle bir şey diyorlar izin versem görüşmelerine oda olabilirdi.
İlişkimizle alakalı her şeyi anlattı. O kişi bunu haklı gördüğü için en küçük olayları bile söyledi. Yanımdayken bile hadi ona soralım kim haklı diye teklifte bulundu.
Geceleri birbirilerini arayıp telefonda görüştüler ne konuşuldu haberim yok.
Adam bir gün bi suç işledi, ondan dıyduklarını başka şekilde anlattı aramızı bozmaya çalıştı. Ben bunu farkedince kıza söyledim ve adamı hayatımdan çıkardım kız ise görüşmeye devam edip ben ne zaman bu konuyu açsam “ona suç atamam, onu seviyorum oda bana değer veriyor gözlerinde değer verdiğini görüyorum. Sen olsan da olmasan da görüşmeye devam ederim, sen kıskançlık yapıyor olabilir misin?” diye sözler söyledi bana sürekli onu savundu. Muhabbetimi bitirmeme rağmen o bitirmedi.
Biz başbaşa buluştuğumuzda oda gelecekti diyip onuda aradı, sonrasında ben istemediğim için adam yanımıza gelemedi.
Yine bir defa aramızı bozmak için hareket etti, nişanlıma dedimki bunları sana bilmesine rağmen neden soruyor konferans yapalım ben de dinliyim. Beni karıştırma kendi arkadaşın beni ilgilendirmez diyip telefonumu kaptır kapatmaz onun telefonuna döndü.
Yeterli mi bunlar? Daha ne oldu aralarında özel konuşmalarını hiç bilmiyorum.
Peki nişanlınla ayrıldıktan sonra nişanlın bu arkadaşına mı gitti. Gittiyse adam bilerek aranızı bozdu. Siz ayrıldınız. Önceden yapmadıysa şimdi rahat rahat çakıyordur
Son olayımızda o adam sevgilimi engellediğimi ayrıldığımızı falan düşünüyordu. Ben öyle söyledim yani oyun oynadım acaba ne yapacak sevgilim bir durum olursa yine kimin yanında olacak diye merak ettim, adama sende görüşme artık biz ayrıldık ben de tatile geldim oda iyi değil arayıp durma rahatız oluyor dedim.
Adamda akşamında kıza yazmış tatile gitmiş haberin var mı nerde olduğundan diye. Kız bana söyledi bana böyle sordu ne cevap vereyim pot kırmak istemiyorum vs, burada olduğumu biliyor sana bile bile sormasının nedeni ne konferans yap bende dinliyim sonra da hayatımızdan çıkaralım ikimizde yeter bu adamın kaypaklıkları bak bilmesine rağmen sana soruyor iyi bir niyeti olmadığını anlamışsındır dedim. Banane kendi sorununu kendin çöz beni karıştırma diyip benim telefonumu kapattı saniyesinde onu aradı, mesaj attı. Karıştırma diyip onun telefonuna koştu.
Bunun üzerine ikisini de tehdit ettim korkularından engellediler birbirlerini. Konuştular mı bilmiyorum ama kızın bana söylediği bu bir daha yazmadım oda bana yazmadı aramadı vs. Yani popo korkularından birbirlerini saldılar
Valla popo korkusu diyon da sanki senin bilgin dahilinde görüşseler daha iyi. Şimdi bunlar iyice yakınlaşırşar. Bugüne kadar yapmadığım şeyi yapar ve senin de haberin olmaz
Valla ben ayrıldım dayanamadım dahasına.
Adam bir ara kızdan duyduğu şeyleri bana farklı anlattı ben farkettim kıza hiç bu yüzden kızmadım bile. Biliyorum çünkü kaynaklık yaptığını kızı uyardım yok seviyorum sen olsan da olmasan da görüşürüm değer veriyoruz birbirimize dedi. Sustum tamam dedim bari ilişkimle ilgili bişeyler söyleme eline koz verme dedim. Tamam dedi görüşmeye devam etti.
Bu son konuda göz göre göre yine onun yanında oldu ya dayanamadım artık ikisine de ana avrat düz gittim. Şimdi ikisi de birbirini suçluyor o aradı o yazdı diye ikisi de kabullenmiyor ama olanlar ortada ya.
Sorun benim karımda başka bir şey değil. Yapma diyorum görüşme diyorum seviyorum gözlerinde değer verdiğini görüyorum sen kıskançsın ona suç atamam falan diyor git onunla evlen o zaman değil mi? Ha o dönemler de çok seviyordum emek vermiştim gözüm dönmemişti bu kadar vazgeçemedim ses çıkarmadım muhabbetlerine.
Adam şimdi başka birisiyle nişanlanmış zaten bu kızla uğraşacağını sanmıyorum. Bok gibi ortada kaldı yani anlayacağın beni de kaybetti.
Nişanlın arkadaşına aşık olmuş senden rahat vazgeçiyor. Ama dediğin gibi ortada kaldı. Çakmışmıydın kıza
Evet çaktım tabi
O zaman başkasına vurdursa anlamazsın. Arkadaşın da vurmuştur bence.
Muhtemelen bişeyler yaşadılar bilmiyorum işte. İkisi de birbirini suçluyor şuanda benden kurtulabilmek için. Arkadaşım beni bile aradı birbirimize zarar vermeye devam etymeyelim ben senden özür dilerim yanlış anlaşıldım işimden oldum maaşımı ödemediler bak senin yüzünden yeterince kötü etkiledin beni dedi nişan yapıcam onlarla uğraşıyorum özür dilerim dedi
Kızda o beni aradı o bana yazdı ben aramasam bile o arıyordu diyip duruyor ama unutuyor durduk yere bişeyler gönderdiğini yapma dememe rağmen arayıp sorunlarımızı anlattığını. İlk başta bile kız mesaj attı müsait misin konuşmak istiyorum diye onu bile kabul etmiyor ya canım kardeşim.
Şimdi de onun iyiliği için kar ettiğim parayı benden istiyor. Gitsin o benden çok değer verdiği adamdan alsın.
Aynen. Belki senden alıp ona verecek
Kim senden hakkını istiyorsa ver. Karşındaki beş para etsin etmesin ver. Dinen değil vicdanen ver
Katılıyorum.
Ana parası zaten onun cebinde ben emek verip kazandığım tutarı geri almıştım, şimdi vicdan yapıyorum boşa mı yapıyorum yoksa benim gibi düşünenler var mı diye merak ettim
Onun parasıyla kazandın yarısı onun
Bu vicdandan kurtulmak için en iyisi vermek. Yanlış olan bir çok şey yaptı ben bunu verince de hayatına olduğu gibi devam edecek belki arkamdan enayi diyecek ama desin.
Desin ya sk et kanki sen yarısını ver sonuçta onun parasıyla yaptın
Aldattı mı gözünle gördün mü duydun mu? Nişanı atınca nasıl tepki gösterdi?
Ben seni aldatmadım yatmadım sevişmedim diyip durdu ama benim takıldığım şey bunlar değil zaten. Bir yek bunları yapmadığı kalmıştı.
İlişkimizle alakalı her şeyi anlattı. O kişi bunu haklı gördüğü için en küçük olayları bile söyledi. Yanımdayken bile hadi ona soralım kim haklı diye teklifte bulundu.
Adam bir gün bi suç işledi, ondan dıyduklarını başka şekilde anlattı aramızı bozmaya çalıştı. Ben bunu farkedince kıza söyledim ve adamı hayatımdan çıkardım kız ise görüşmeye devam edip ben ne zaman bu konuyu açsam “ona suç atamam, onu seviyorum oda bana değer veriyor gözlerinde değer verdiğini görüyorum. Sen olsan da olmasan da görüşmeye devam ederim, sen kıskançlık yapıyor olabilir misin?” diye sözler söyledi bana sürekli onu savundu. Muhabbetimi bitirmeme rağmen o bitirmedi.
Biz başbaşa buluştuğumuzda oda gelecekti diyip onuda aradı, sonrasında ben istemediğim için adam yanımıza gelemedi.
Yine bir defa aramızı bozmak için hareket etti, nişanlıma dedimki bunları sana bilmesine rağmen neden soruyor konferans yapalım ben de dinliyim. Beni karıştırma kendi arkadaşın beni ilgilendirmez diyip telefonumu kaptır kapatmaz onun telefonuna döndü.
Geri barışmak için adım attı mı hiç? Bu arada ben vermezdim :) ihanet edene günahımı bile vermem
Atmadı. Ben bu son söylediğim olayda onun telefonuna döndüğü için iyice sinirlenmiştim. Adamdan niye kopamıyor bu kadar diye bu adam bize zarar verdi tekrar vermesin diye uğraştım kız arkadaşım bir türlü çıkaramadı hayatımdan adam yine zarar vermeye çalışıyor diye ikisine de tehdit hakaret ağzıma ne geliyorsa söyledim. Çocuk her yerden engellemek zorunda kaldı. Kıza da dedimki senin yapamadığını yaptı sen onu engelleyemedin bana savundun seviyorum dedin bak o sildi gitti. Küfürler edince beni de engelledi heryerden.
Anneme anlatmış, söylediği sözler için falan ben arkadaşlığı bitsin istemedim ben yakınlaşmadım hepsini oğlunuz yaptı yanlış anladı vs demiş. Barışmak için adım attı sonrasında daha kötü olduk çünkü sürekli beni suçluyordu kendi yaptıklarını kabullenmemek için sürekli benim yaptığım şeyleri ön plana çıkarıyordu. Bir türlü kabullenemedi yani yaptıklarını
Lütfen affetmeyin parasınıda vermeyin bence aldatılma varsa eğer. Aldatmada bir istismardır
Gidip sevişmemiş yatmamış bunun arkasına sığınıyor bu yüzden aldatmamış.
Ama sevip değer verdiğini, onun tarafından haklı görülmenin hoşuna gittiğini ondan kopamadığını, onun için bana söylediği sözleri karşıma dikip sürekli savunmasını seviyorum gözlerinde bana değer verdiğini görüyorum demeleri de aslında yakınlaştığını gösteriyor. Bana göre aldatmak sadece fiziksel cinsel birliktelik değildirki
Kesinlikle size katılıyorum
yakınlaşma derken ne oldu
verme parayı o zaman sürünsün
Aldattığını kabul etmiyor, bana göre aldatmak fiziksel birliktelik yaşamaktan ibaret değildir.
Sence bu durumu ben mi çok abartıyorum, kız aklıma öyle bir giriyorki artık onun yaptığı şeyler yüzünden bile kendimi suçlamaya başladım.
manipüle ediyor
yaptığı büyük hata ve aldatmış
Gerçekten beni delirtmeyi başardı. Amacı neydi hala çözemedim ama haketmedim, o kadar kötü duruma geldimki o emeğimi geri istedim. Enayi gibi hissettim kendimi. O başka birisini sevdiğini söylerken, değer verdiğini gözlerinde görürken falan ben onun iyiliği için stres çekip kazanç sağlamaya çalışıyordum şimdide vicdan yapıyorum sanırım ama vermeyeceğim o parayı