Daha önce de para göndermişsiniz demek ki tanımlı kişilerde hesap numarası var. Bence bu en baştan büyük bir hata. Bir kadın her ne sebeple olursa olsun bir erkeğe para vermemeli. Ben olsaydım direkt arar, durumu açık ve net bir şekilde izah eder, benim için yanlışlıkla kendisine gönderdiğim paranın gerçekten önemli olduğunu anlatır ve geri iade etmesini rica ederdim. Kendisi ile diyaloğa girmem için yaptığımı düşünürse de kendi problemi. Sonrasında zaten diyaloğa geçmeyeceğim için bu düşüncesinin yanlış olduğunu anlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Çok kasacak bir durum yok. Birine ödeme yapmaya çalışırken yanlışlıkla ona attığını farkettiğini, rahatsız ettiğin için de üzgün olduğunu söyleyeceksin. Yani düşman değilseniz diyebilirsin 😬01 Yorumla
Soran+1 yılYok be ne düşmanı istesem her şekilde ulascagim biri 6 ay önce ayrıldık ama ayrılık nedenimiz de ufak tefek şeylerdi yani düşman degiliz hatta değer verir bana bilirim ama işte dalgınlık aynen dedigin gibi halleder diye dusunuyorum
+1 yılDoğruyu söyleyerek geri isteyebilirsiniz, ya da bir bardak soğuk su :)
Aranızda ayrılık iyi mi, kötü mü bilmem.
Konusmuyorsaniz bankayı arayın ve hatalı işlem yaptığınızı ifade edin, parayı alan hesap sahibi ile görüşüp size iade edilecektir ederler.05 Yorumla
Soran+1 yılYa olay zaten karşı taraf para gelmedi demese haberim yok yanlış gittiğinden iade eder sorun yapmaz fakat işte 6 aydır görüşmüyoruz ona olması kötü oldu başka biri olsa bu kadar stres olmazdım.
Soran+1 yılKötü kavgalı ayrılmadık ama konuşmuyoruz yani
- +1 yıl
Karşı taraf para geldiğini bildirmiş, demek ki dürüst. Bu durumda istemeniz anormal değil. Tabi, son karar sizin. Sorduğunuz için bu benim fikrim.
Soran+1 yılPara geldiğini bildirmedi ki asıl gonderecegim kişi para gelmedi dedi:) zaten orada anladım yanlış yere attigimi
- +1 yıl
Banka ile görüşün. Hatalı işlem yaptım derseniz sizi ciddiye alır. Karşı taraf ile iletişime geçer. Hatalı işlem ile hesabına para geldiğini söyler, karşısı iadeyi onaylar ve geri alırsınız. Bu şekilde gelmezse havaleyi alan hesaba icra takibi yaparak, dekontunu ekleyin, geri isteyebilirsiniz. İcra takip his değil tabi, son karar sizin.
+1 yılBankanın müşteri hizmetlerini arayıp bilgileri söyleyip parayı geri çekilmesi talimatını verdiğinde hallolur ama gönderdiğin kişi harcamışsa veya çekmişse bşraz zor olur
04 Yorumla
Soran+1 yılYa artık ona mesaj attım inşallah yarın hallolur. harcamaz ama işte yüz göz olmak kötü oldu
- +1 yıl
Ama banka müşteri hizmetlerine bildirmek de lazım çünkü onlarında elinde kayıt olsunki nolur nolmaz
Soran+1 yılBankayı arasamda banka karşı tarafı arıyor bilgilendiriyor sonuçta o bilmeden alamıyorum yani :/ keşke haberi olmadan alabilseydim ama iste mecburen irtibak kurmak gerek. sikintili bı durum valla
- +1 yıl
havale eft işlemlerine dair gene delil kaynak çıkıyo baktığınızda çok uzatırsa verin şikayeti o uğraşsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yıl"Havale yapmam gerekiyordu kayıtlı hesaplarda sen de kayıtlıymışsın isim aynı olunca dikkat etmeden seni seçmişim parayı geri gönderebilir misin?"
Bu veya buna benzer bir mesaj atman yeterli uzatma ve emoji falan koyma kısa ve açıklayıcı olsun tamam derse sadece teşekkürler. de geç.10 Yorumla
+1 yılBir sey olmaz. Ara durumu anlat yanlislikla oldu geri gonderirsen sevinirim de. Konuyu uzatmazsin olur biter
11 Yorumla
Soran+1 yılTlya öyle dedim zaten de işte ona gitmedi sıkıntı oldu zaten olan borcuda ödememiş bide bu off nasıl hata yaptiysam
+1 yılara iste. İletisim kurmak amaçlı yapmadim paramı geri verecesin de
19 Yorumla
Soran+1 yılYa iletişim kurmak için yanlış msjbatilir anlarımda 500 TL de gönderilir mi sonuçta alamamak var:/ yani zaten bana önceden borcu olan biri benim bu u yapmam tamamen dalginlikla yaptığım hatam yani o ne anlarsa anlasın ben kendimi biliyorum ki iletişim kurmak istesem heryerden ulaşırım her turlu
- +1 yıl
İstemedin mi daha? Numarayi ver ben isteyim
Soran+1 yılİstedim istedim saat 17.00 ye kadar atarım dedi:)
- +1 yıl
O zaman sorun yok😃 ama aksam niye gonderiyorsa o da ilginc
Soran+1 yılNasinaksam ya gün içinde gönderecek işte saat 17.00 ye kadar dedi adam ne diyim daha erken at desrm ters tepecek tamam dedim bende.
- +1 yıl
Neyse attıktan sonra saatin önemi yok😃 ben paraya bakarım😂
17ye kadar deyince yani hemen atsın diye öyle dedim. Hemen interaktiften yapılir.
Soran+1 yılSizi anladım ben demek istediginizi de öyle deyince israr etmedim hemen at diye artık. valla atmazsa da ah alır yani biyerden çıkar yani küs olduğu birinin parasını nasıl yer ki insan
- +1 yıl
Öyle midesiz ki bu erkekler o yuzden her şeyi beklerim.
Soran+1 yılValla yollamazsa da kendi ayıbı ah alır illaki çıkar yani 500 lira için kendini alcaltirsa kendi sorunu 5.000 değil yani ama işte para kolay kazanilmiyor
+1 yılHavale için kayıtlı olan diğer ismi ss al gönder ve hata olmuş benim de acelem var yardımcı olur musun de olsun bitsin
10 Yorumla
+1 yılÖnce onunla görüş eğer göndermem falan derse banka ile görüşün onlar gönderdiğin miktara bloke koyarlar hiç bir şekilde işlem yapamaz
10 Yorumla
+1 yılyanlışlıkla sana para atmışım onu gönderebilirmisin diyeceksin
ne algılarsa algılasın
parayı göndersin de:)
bir hal hatır sor tabi ilkin10 YorumlaBaglanti kurmak icin atmadigini sen biliyosun. O oyle seyler soylese ne soylemese ne sen rahat ol ve iste geri parani kayitli oldugundan dolayi yanlislik oldugunu soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yok bağlantı kurmak için 500 TL atılır mı? Ki istesem bağlantı kurarım. gBankayı aramadım henüz ne bileyim kötü ayrılmadık diye resmi tutmadım ama mesaj atacağım yanlışlık oldu diye para ona geçti farketti mi bilmiyorum yarım saat oldu ses yok.
bankaya talimat cer geri iadesi için hem isim tutmazsa geri iade olur
10 Yorumla
+1 yılNe sanarsa sansın, onun ne düşündüğü umrunuzda olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılYa boş ver direkt mesaj at Parayi yanlıslıkla sana gonderdım geri atar msn de bitir
10 Yorumla
+1 yılSana para gönderdim yanlışlıkla de geri gönderebilir misin de bunun için ne akıl verelim da
10 Yorumla
+1 yılNe kadar göndermişin bı keresinde bı tanıdığım bana sekiz Bin lira göndermişti yanlışlıkla istedi geri gönderdim
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki 500 TL iscepte hesap kayitliydi göndereceğim kişi ile onun ismi ayni olunca farketmeden atmışım gidecek olan taraf para gelmedi demese haberim yok yani hakkaten olabiliyor ya ama işte eski sevgili olunca biraz ürktüm sonuçta iletişimin yoktu 6 aydır. Bu şekilde tekrar karşılaşmak istemezdim ona uzuldum ama sizin de başınıza gelmiş hakkaten gönderen taraf için sıkıntı.
Soran+1 yılYani 500 de az para değil şu an günümüzde.
- +1 yıl
Tâbi ki de değil
Soran+1 yılEvet ya baya bı gıcık oldum burada öyle paylastim
- +1 yıl
Geri iste
Soran+1 yılMesaj attım tabiki de
- +1 yıl
Eee sonuç
Soran+1 yılSonuç yarın belli olur ben için mesaj attım ama henüz görmedi teli kapalı ya da çalıştığı ortamda çekmiyor geç görebilir ama yarın hallolur insallah
- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yıl🙏🙏
- +1 yıl
Sence geri verir mi
Soran+1 yılKötü ayrilmadik üstelik niye vermesin ki vermeme ihtimalini düşünmedim ama size 8 bin gelmiş neticede yanlış olmuş siz vermissiniz vermemek saçma olur
+1 yılIBAN yolla su hesaba sana geleni atar mısın dersin ona yollayacaktim ama sen kayıtlı kalmışsın dersin.
Neyse de boş ver söylersin ne düşünürse düşünsun kimin cukunde.
Sen niye millete para atıyorsun oğlim.
Para mı siciyorsun bize de at06 Yorumla
Soran+1 yılAynen tabiki parayı zor kazaniyoruz ama sorun olmaz alırım ama işte sıkıntı gorusmedigim biri olmasıydı:/
- +1 yıl
Ve üstelik bu ikinci tekil şahıs sana borçlu
Soran+1 yılEvet aynen
- +1 yıl
Bence güzel bir yanlışlık olmuş mal değil ya hazır bu durum yaşanmışken burcunuda ödesin
Soran+1 yılBunu göndersin de inşallah onuda oder
- +1 yıl
Haydi inşallah
Üzerine soguk su iç bence gutti o para bide senden gelen aralara alisiksa altin bulmus gibi sevinmistir o şi. di
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma
Bankanın çağrı merkezini ara hatalı işlem yaptım parayı geri çekebilirmisiniz diye sor
13 Yorumla
Soran+1 yılYa akşam saatlerinde oldu olay kişiye mesaj attım cvp bekliyorum olumsuz olcani sanmıyorum sadece yazmamam gerek n biriydi ona gitti ondan stres oldum.
Ee hâlâ kayıtlı durması bilerek attığını gösteriyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten para alisverisim olan biriydi iscepte kayıtlı hesabını silmek aklıma gelmedi ki onemsemedim yani girip silmeyi ne bilim böyle olcani daha doğrusu özellikle silmek gelmedi aklıma bilerek 500 niye atayım beni bırakan adama
Soran+1 yılBen istedim açıklama yaptım göreceğiz yarın yollar inşallah ya kötü oldu önceden bana borcu olan biri o bana para verecekken ben ona yanlışlıkla attım o kadar gıcık bı durum ki
Soran+1 yılEvet sorun o ya zaten
+1 yılYanlışlıkla gönderdim de, bir şansını dene. Hiçbir şey yazmazsan bu sefer yanlış anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten mesaj attım bekliyorum insan durduk yere böyle bişey yaparmi ya üstelik giden oydu zamanında yaninsen beni terket zaten borcunda var odemenisssin birde al sana üstüne para der gibi oldu :/ valla bunu nasıl yaptım kızıyorum kendime
- +1 yıl
Olan oldu artık. Mesaja görüldü atarsa anlaki parayı iade etmeye niyeti yok
Soran+1 yılYa göreve gidiyorlar telefon yanında olmaya bilir. ama son girme tarihi 2 gün önce wattspp ta ve görmedi sanırım. ustelik faceyede girmemiş ya beni sosyal medyadan da silen biri değil kötü ayrılmadık sadece hayata bakışımız farklı diye ayrıldık ama giden oydu yani benim hatam harbiden kötü oldu aklıma geldikçe sinir olsamda yapacak bişi yok ins verir
- +1 yıl
Azıcık karakterli biriyse verir o parayı geri
+1 yılKötü olmuş umarım onurlu biridirde iade eder. Ne kadar di meblağ
010 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :/ gerçi önceden de borcu var 1 yıl oldu vermedi ama tabi bu konu farklı 500 tl
- +1 yıl
O zaman vermez su zmanda 500 çok iyi bı para üzüldüm.
Soran+1 yılYa ama görüşmediği biriyim vermez mi valla olumsuz düşünmek istemiyorum ama
- +1 yıl
Hala aramadım deme. Ve işte neyi bekliyosun
Soran+1 yılAramam olur mu hiç msjbattim bekliyorum
- +1 yıl
Ee ne diyor
Soran+1 yılHenüz görmedi bekliyorum
- +1 yıl
Ya para gidince hesaba zaten direk su ksiiden şu kadar para geldi diye mesaj yaziyo dünden beri görmemesi mümkün değil adam olsa seni geri arar cozerdi sorunu yani üzmek istemem ama yinede kötü dusunmeyelim.
Soran+1 yılHayır iscepte kimden geldiği ekrana düşmüyor sadece para geldiği yazıyor dekont görüntülenmiyor ve adam watspp 2 gündür girmemiş sosyal medyada yok yani mesajida görmedi para gelsede yani girmediği için ses yok ama dönüş yapmazsa ariycam akşama dogru
Soran+1 yılYok vermeyede bilir yani üstüne yatma olasiligi var tabi ama ah alır çıkar 500 TL için yapiyosa kendi insanligi
- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilerek ve isteyerek bana para göndererek telafi edebilirsin. 😃
01 Yorumla
Soran+1 yıl☺️ güldüm valla
- Para & Ekonomi konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılHavale yazmışsın hesaba geçmiş artık karşı tarafın inisiyatifine kalmış. Sağlık bakanlığı olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSağlık bakanlığı sağolsun mu guldurdunuz valla😁sorun o ya karşı tarafın insiyatifi ve zaten bana borcu olan biri üstelik ayrılan o ve 6 aydır görüşmüyoruz bu kötü oldu yani.
- +1 yıl
Onu siz daha iyi tanırsınız borcum borç ne veririm ne inkar ederim derse zaten kış ayındayız bir bardak ılık su için.
Soran+1 yılValla su içme olasılığım da var tabi ki üzücü ama dediğim gibi ayrılalı 6 ay olmuş diğer borcu ödememiş ve o borç 2020 de verilen bı meblağ yani bu hata çok kötü oldu kader mi siniyor cizemedim ama gidecek son insan di belki hiç tanımadığım birine gitse sadakam olsun derdim valla öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Kısmetten çıkmadı ise geri döner umarım iyi bir sonuç alırsınız.
+1 yılİptal edebiliyorsun attığını. Uygulamadan kurcala görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef denedim olmadı:/
Sabah karakola git memur arkadaşlara durumu anlat yardımcı olurlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumların içinde En mantıklısı bu teşekkürler😁
+1 yılKendinizi süzme bir canım gibi hissettiğiniz anlarda hemen bu soruya dönüp bakın
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiçte süzme canım vs gibi görmüyorum valla çünkü hata herkes yapabilir dalginlikla bankacılar yapıyor benim yapmam normal tek sorun atılmaması gereken birine gitmesi
Arayip söylemelisin, yanlışlıkla gonderdigini, geri gondermesini
10 Yorumla
+1 yılYanlislikla yolladigini soyle sana geri atabilir mi sor direkt. Eski sonucta cok da takma yani 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılAradım tel kapalı mesaj bıraktım döner kesin. ya takma değil de elim ayağıma dolaştı nasıl yaptım diye:)) zaten bilinçli atılır mı garip yani
- +1 yıl
Donup de sinir ol diye atmayacak bi insan drgildir ins 😁
Soran+1 yıl😁valla gıcık oldum duruma ondan gülüyorum bide öyle sinir etmek için uzatirsa başarım küfrü herhalde😁
Hahahaha coook iyibolmus keske senin gibi slk sevgililerim olsaydi su anda cok ihtiyacım var paraya
05 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah aşkına iş bank cepte hesap otomatik aynı isimle bir başkasına gönderecektir akşam iş çıkışı bir dalginlikla yolladım bu canım mi! Artı bu bilinçli yapılacak bişey olur mu hiç ben şaşırdım nasıl yaptım diye
Soran+1 yılKomik oldu ama oldu napayım sizde canım diyip iyice üzmeyin beni yahu
+1 yılAbla güzel bahane olurmuş ama bundan hee ben kullanırım bunu :(
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben aramak istesem heryerden ulaşır görüşürüm neticede engelim yok ki sosyal medyada vs... ve 500 TL parayı benden ayrılan birine barışmak için gönderilir mi komik yanı:) dalginlikla olan bir durum sadece o an ne yapacağımı bilemedim paylaştım burada.
- +1 yıl
Yok abla ben sana onun için yaptın demedim :( Sevgilisiyle barışmak için bahane arayana güzel bahane olurmuş dedim :(
- +1 yıl
Bence durumu açıkla, iste parayı geri. ıbandan atar geri
Soran+1 yılEvet haklısın valla bahane arayana olabilir:)) sonucunuda alır barışmak istese sonuçta havadan parayı kim istemez ki:) ama işte yorgunluk dalgınlık birde isim aynı olunca benden oldu gitti bide asıl gonderecegim kişiyi beklettim ona ayıp oldu ondan mahcup oldum
+1 yılEx aşkım benim ne kadar acı çektiğini bildiği için içmem ixin para göndermiş der
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur öyle şeyler tabikide isteyeceksin en doğal hakkın ne düşünürse düşünsün
10 Yorumla
+1 yılBu işlerde bir yanlışlık oldu de paramı geri ver de.
00 Yorumla
+1 yılAfedersinde tam olarak bu konunun neyini yanlış anlıycak aha hatasını anladı beni parayla geri getirmeye çalışıyor diyecek hali yok hem sein sevgilide ki rahtlıkta ne bilim hesabına para geliyor yav bunu niye gönderdin diye sormuyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bişey daha yeni gitti para yarım saat oldu çalışan insan farketmemis olabilir. Daha önce para alışverişimiz olduğu için hesabı kayıtlı. Konu gelip gitme vs değil hani 6 aydır görüşmüyoruz yanlış anlar kurar kafasında diye telaş yaptım bide giden oydu ne bileyim yazacağım birazdan zaten.
+1 yılmesafeni koyarak paranı istersen hiçbir şey olmaz üstüne o kendini kötü hisseder, onu unuttuğunu düşünür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal mesajdan yaz whatsaptan bile yazma yanlışlıkla olduğunu söyle gönderince teşekkürler yaz sadece konu kapansın bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara gönderdiğini görmüyor mu o niye yazıp söylemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yazdım ondan önce bilmiyorum niye yazmadigini
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAra iste sonra tekrar görüşme ne var bunda boş ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki istedim ama işte başkası olsa bu kadar takmazdim ki en gitmemesi gerekene gitti ona takilmistim
Cevap sahibi+1 yılBence üstünde durma olayı gözünde küçült gitsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra hemen iade iste yanlışlık olmuş de bunda ayıp kayıp yok
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet atacağım şimdi ya nasi böyle bı hata yaptım bilmiyorum en atilmiycak insana gitti bide bana borcu olan biri ondan dolayı çekindim yanlış anlar diye direk bankayı da aramadım resmi olur diye sonuçta tanıyorum şimdi benim yazmam başka bankanın araması başka öyle yani gerçekten tuhaf durum ya
Cevap sahibi+1 yılOlabilir insanlık hali bence hallolur takma kafana
Soran+1 yılYa evet ama işte nasıl bı dalginliksa tesekkurler
Merak etme paran geri iade edilir şahsen ben öyle yapardım
11 YorumlaKonuşma maksatlı gönderdiğini düşünecektir muhtemelen :)
016 Yorumla
Soran+1 yılYa konuşmak için para göndermek nedir şahsen aynı şey bana yapılsa düşünmeme ama karşı taraf düşünebilir doğru işte bu durumdan stres yapmıştım ama iscep kullanqn bilir hesap isimleri kayıtlı ve aynı isim olunca dalginlikla ona gitti ama düşününce evet iletişim kurmak için iyi sebep fakat benim aklımın ucundan geçmezdi ya
Soran+1 yılValla ben anlayamadım bide hesap kitap işlerinin içinde biriyim ama işte isim aynı olunca soyadına dikkat etmeden kayıtlı hesaba attım çünkü önceden ibani kayitliydi bende:( ama 500 TL de konuşmak için gönderilir mi tuhaf ama dediğin gibi bende ondan çekindim ya yanlış anlar diye çünkü terkeden oydu 6 ay aramamisim yani bu kötü oldu:/
Soran+1 yılYani bu durum öyle düşüncesi aklıma gelmemişti ama aylar önce beni bırakan oydu:) yani benim bu tarz biseyi yapcami düşünmesi ne bilim tuhaf yanı konuşmak istesem sosyal medyada engelimiz yok yazardım 6 ay sonra bunu düşünmez diye düşünüyorum çünkü eskiden para alışverişimiz olan biri ondan hesabı kayıtlı bende düşünürse de kendi bilir yani ben kendimden eminim
Soran+1 yılValla pes size ya😁aklımın ucuna gelmemişti bu kadarı ne diyim oda onun düşüncesi ben kendimden eminim yani:) aynı şey benim başıma gelse bu tarz düşünmem çünkü dediğim gibi daha önce alışverişim olan biri hata olabilir derim ne bilem:)
Soran+1 yılAma şeytani ve zeki bı düşünce barışmak isteyenlere akıl olsun olsun bari benim gafletim😁
Soran+1 yılValla gelmez çünkü paranın geri gelmeme olanagida var üstelik bı bayan olarak ne diye para atayım ki adama hakkaten böyle dusunmemistim sadece hiç aramayip sormayıp durum hikaye vs bakmayip gurur yapıp yanlışta olsa onu düşünür gibi yanlış yapmam tuhaf geldi bana yani hesap modunu sildigimi söylemiştim ona telefon değiştirince yani ben açısından karışık bı olay ama barışmak istemiyorum ben yani kendimi biliyorum😁ya işte hata olabiliyo insanız.
Soran+1 yılValla baya kafam karışıktı iyi oldu buradan fikir alıp stres attım dilerim yarın parada gelir de bende gereken yere veririm 🙏
Soran+1 yılşu an çalışıyor hastane personeli 1 saat oldu ama telefonu çekmiyor muhtemelen bulunduğu yerde sorunluydu şebeke mesaj attim az önce görünce döner daha görmedi.
Soran+1 yılİnşallah
Direk ara söyle atsın parayı
20 Yorumla
+1 yılIşte paranı manyakmisin
20 Yorumla
+1 yılParayla saadet olmadığını gör istedim şimdi paramı geri gönder paşam yaz 😅
010 Yorumla- +1 yıl
Bankadan kimse senin benim özel işimiz için müşteriyi arayıp ikna etmeye çalışmaz az mantıklı olalım.
- +1 yıl
Hacı yanlış yere yazmışsın ama sen bilirsin 😂
Soran+1 yılHuzurlu huzursuz hnm :) ben zaten öyle yap diyene karşı öyle şey olmaz dedim öyle şey mi babamın evladimi onlar ben gayet mantıklı yazdım siz yanlış okumussunuz:)
Soran+1 yılValla yazdım gitti bakalım inşallah gelir gelmezse de kendi ah alır çıkar bı yerden sen hem görüşme hem parayı oda guzel
- +1 yıl
Kardeş ya pardon baskaisna yazicaktim yanlış alıntı yapmışım çok pardon 🤭
- +1 yıl
Ben mesaji yanlış arkadaşa yazmisim
- +1 yıl
Gelmezse haber et alalım paranı neden mazlum sen olasın ki 😂
Soran+1 yılSağol içime su serptin
- +1 yıl
Su serpecek bir şey yok göndermek zorunda çünkü bu kadar kasma kendini
Soran+1 yılTskrler
+1 yılEski sevgilimin telefon faturasını ben ödüyorum hala😄 otomatik ödemeyi kaldırma ödemeye devam et dedi ben de tamam dedim
00 Yorumla
+1 yıloooo :D :D çocuk mutlu :D :D D şimdi o para pavyonda ezildi sen suyunu iç
03 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁valla hiç gulcem yoktu 500 lirayı pavyonda mi yer😁sorun olmaz alırım da işte gorusmedigim biri olması sıkıntıyı
- +1 yıl
olsunduu bir 500tl ile oturur altına yatırır ertesi gün 1000tl olur yine pavyona :D :D
Soran+1 yılHiç gulcem yoktu
+1 yılhey mal sana yanlışıkla para yolladım onu bana geri at bakim aslanım bu şekilde isteyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBankayı ara geri öderler
10 Yorumla
+1 yılAra söyle yanlışlıkla attım geri gönder diye
10 YorumlaTabii ki arayıp isteyeceksin, o da vermeli…
10 YorumlaTüh kötü olmuş ama iste paranı
10 Yorumla
+1 yılDirekt söyle canım, yapacak bir şey yok.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılBankayi arayip islemi iptal etirin
10 Yorumla
+1 yılİste bir sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılbankadan rica et belki yerine birisi arayıp konuşabilir
00 Yorumla
+1 yılHerseyi soyliceksin alcaksin parani bitcek
17 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attım henüz görmedi önceden borcu olan biriydi bu kötü oldu
- +1 yıl
Sanami borcu vardi
Soran+1 yılEvet berberken vermiştim ve yüklü bı miktardi 6 aydır iletişimim yoktu bu olay gerçekten kötü oldu
- +1 yıl
Ara istersen bi aramazdim bekllerdim acellesi vardide sonucta seni az cok taniodur zaten yuzsuzluk yapip borcunu bille odememiş ayrica dusunsene senden aldi paraylla baska kizlarla yedini
Soran+1 yılYa başka kızları vs bunları düşünmüyorum ki o kendi karakteri nerde harcadiysa harcadı sonuçta bana ödemedi ve benim parayi yanlış atmam yani kader mi anladım böyle bı hatayı nasinyaptim ki hesap kitap işi yapan biriyim
- +1 yıl
Ollur herkes hata yapar
Soran+1 yılEvet
Giden gitmiştir gittüğü gün bitmiştir 😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılÖylede işte hesap nosu kayitliydi silmemisim;) aklıma dahi gelmezdi böyle bişi olca ki hiç başıma bu tarz bişi gelmedi ona gitmedi kötü oldu
Soran+1 yılYa olur mu hiç zaten önceden borcu olan biri bana bide üstüne para mı vereyim:)
Ara iste geri atsın ne var bunda
20 YorumlaArayıp geri istemekten başka şansın yok gibi🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attım banka ile görüştüm dah önceden para transferlerin olduğu için biz için süreç uzun kişiyi tanıyorsan iletişime geç dediler zaten banka da onun onayını istiycek of ya zaten önceden vereceği vardı bu nasıl oldu anlamadım
Telefon açıp söyleyeceksin isteyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attım artık henüz görmedi mesajı
Giden gitmiş dolaptan soğuk su iç
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur içerim;)
Soran+1 yılEyvallah sağol aynen
Bana da gönder
ekmek almaya param yok01 Yorumla
Soran+1 yılBilinçli yaptığım bişey değil üstelik zengin değilim :/
Keşke banada gönderseler öyle
011 Yorumla
Soran+1 yılYa yanlışlıkla gelen bişi üstelik gorusmedigin biri bence iade etmezse ah alir
Soran+1 yılEvet kişilik meselesi katılıyorum ya kötü olan su zaten bana borcu olan biri yani vereceği vardı. simdi bu hatayı yapmam kötü oldu:/ ne biliym kasıtlı gibi düşünür diye ama iletişim kurmak vs aklıma gelmez
Soran+1 yılAynen öyle tuhaf oldu
Soran+1 yılÜzülmek değil kendime sinir olmustum başkasına yapsam valla muhatap olmak zoruma gitmezdi direk arardım bankayı ama işte geçmişten biri olunca sıkıntı ama evet haya sonuçta uzulsem napayim
Soran+1 yılValla kimine göre ufaktır ama bana göre büyük 500 TL
Soran+1 yılEvt tskr
- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler