Sevgilim benden borç para aldı ailevi ve kendi kredi borçları vardı ailem borç verdiğimi öğrendi ve telefonda ona dolandirici diye hakaret etti sevgilime ne demeliyim de parayı verse her gün başımın etini yiyorlar sen safmısın verdin diye ailemde hasta oldu bende hasta oldum şu an durumu yok anlıyorum ama çekilecek gibi değil bir yerden bul desem mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle erkek tarafı ile evlenmeyi bile düşünüyor olsan evlilikten önce borç falan verme. Ayrıca erkek ne olursa olsun istememeli. Evlendikten sonra zaten aynı yere gidiyor ve ortak bir borç oluyor. Yalnız evlenmeden önceki borcunu ortak ödememelisiniz. O kendi ödesin. Ama sağlığını bozacak kadarda kafana takma. Ailede moral bozmasın. Emin ol para bir şekilde yerine konuyor. Ayrıca almak istiyorsan ve yazışmalarınız var ise, mahkeme yolu ilede alabilirsin. Ama aile şu noktada haklı bu kadar çabuk güvenme. Ben görüştüğüm ve evlenmeyi düşünsem dahi asla ne hesap ödettim nede bir şey bekledim. İnşallah alırsın paranı. Bu kadar olay oldu ise sanırım çok para
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim başıma benzeri geldi. Dolandırıcı gibi biriydi. Bir arkadaşı ile tanıştırmıştı beni. Arkadaşı da çok zengindi. Dedim parayı ondan al bana ver dedim. Ondan para alamam dedi. O sırada da kurum beni sıkıştırdı son gün vs diye. Bende arkadaşına dedim ki bu arkadaşın beni oyalıyor beni zor durumda bıraktı. Sözünün arkasında durmuyor dedim. O da ya*şak olduğu için güya bana yaranacak ya tüm borçları sildi arkadaşının hemen. Sonra ikisi ile de iletişimi kestim engelledim. Ben kolay kolay borç veren ya da anlattığım durumdaki gibi biri değilim. Ama herkesin bir tecrübesi illa ki oluyor. Sana tavsiyem çevresinde biri varsa kim varsa ona söyle durumu iyi olan. Mağduru oyna. Hakkını al. Gitsin o uğraşsın.
210 Yorumla
Soran1 yılOrtak tanidk yok
Cevap sahibi1 yılAilesini tanıyorsan ailesine söyle
Soran1 yılTanismadk daha
Cevap sahibi1 yılSen hatayı başında yapmışsın
Soran1 yılİlk buluşmadan sonra verdim evet ama şimdi aileme ne desem
Cevap sahibi1 yılDaha ilk buluşmada mı verdin
Cevap sahibi1 yılO sen para istesen asla vermezdi ama. Geçmiş olsun. O para gitti artık.
Soran1 yılAynen adam buluşmadan sonraki ay çok sıkısığım napacam hiç para yok sigara alacak bile dedi ailem için kredi çektim dedi maas ona gidiyor
Cevap sahibi1 yılSana bir taktik veriyorum instagramda avukat biri vardı borcunu alabilmek için o adamın videosunu izle
Cevap sahibi1 yılAdını hatırlamıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKoskoca herif senden borç isterken utanmıyor da, sen ailen bu durumu sorun yaptığı için paranı geri isterken niye utanıyorsun? Ailen de haklı, zaten para kolay kazanılmıyor doğru düzgün tanımadığınız insanlara yedirmeyin lütfen.
13 Yorumla
Soran1 yılVerecekms ayrilcakms
Cevap sahibi1 yılAyrılırsa ayrılsın gururlu düzgün biri olsa sevgilisinden para istemez. İnsanlar parası yoksa bile ek iş yapıp para kazanıyor bankaya faizli borçlanıyor sırf başkasından istemeye utandığı için. Sevgiliden istemek arsızlık sayılıyor bence, eşin bile değil.
Soran1 yılAynen ek iş yapiyo
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılParalar zaruri ve acil ihtiyaçlar için borç olarak alınır ve sonra çok geciktirmeden geriye ödenir. Ama maalesef insanlar isterken bin bir kılığa girdikleri paraları geri ödemeye gelince kaçıyorlar borcuna sadık çok az insan var sizde ailenize karşı kötü bir duruma düşmüşsünüz ailenizi sebep göstererek ödemesini istemelisiniz...
81 Yorumla
Soran1 yılHelal bu yoruma kalbimi bıraktım ♥️🔥
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYa şunu bilin artık 2 bin lirayı bile seni zor durumda bırakıp ödemeyen adam sana nasıl bakacak ileride? Evlenirken hep şunu düşünün sen de çalışsan bile gün gelecek çocuğun olacak çalışamayacaksın bir dönem. O dönem sefalet mi yaşayacaksınız yani. Ödeyemeyeceği borcun altına giriyorsa evlenince de böyle olur bu. Ayrıl uzak dur. Başının gözünün sadakası olsun sen de napıcan 2 bin lirayı. Ayakkabı parası bile değil. Erkek çok paralı olmalı demiyorum normal kazansın yeter ama 2 bin lirayı bile seni zora sokarak ödemiyorsa ev asla geçindiremez o adam.
13 Yorumla
Soran1 yılBen çalışmıyorum ailemin parası ayrıca yerde 1 lira bulsak aliyoz ki bin lira bi günlük yemek parası 2 kişilik 2 bin lira da 2 günlük yemek parası niye yar edeyim ki paramı
Cevap sahibi1 yılE kızım sen de hangi akılla ailenin parasını elin adamına veriyosun iş mi bu yaptığın. Tamam yar etme zaten ama bırak kurtul şu adamdan. Rezalet bir şey ya insan sevdiğini şu duruma sokar mı? Paranı versin defolsun gitsin sefaletini başka yerde yaşasın. Sen de adam gibi ailesine bakabilecek birini bul kendine.
Soran1 yılInsallah sagolasin
Eski kafalıyım ve doğrusu budur.
Bir erkek kadından borç istemez.
Evlidir kaç yıldır aynı yastığa baş koyduğu kadındır, çocukları vardır, kese ortaktır, hakkı vardır. Kadın da yardım eder elbette bu doğal.
Ama sevgilisinden para isteyen erkeği gözüm görmese daha iyi.
Adam değil, madamdır.41 Yorumla
Soran1 yılHahahaha kadındır o :))
Bu durumun ailen ile aranda sorun çıkarttığını ve bu nedenle parayı tekrar geri alman gerektiğini açıkça konuşmalısın.
31 Yorumla
Soran1 yılEn mantıklısı bu
ben sevgilime güvenmişsem ve o parayı ihtiyaç duyduğu için vermişsem asla geri istemem. Aileme de bu konuyu bir daha benle tartışmamaları hakkında uyarı veririm. Sevgilim benim canımdır. Zor zamanında onun yanında olamayacaksam ne için hayatındayım?
Lütfen biraz yaptıklarının arkasında durmayı bil.29 Yorumla
Soran1 yılİlk buluşmadan sonra para sıkıntısı oldu aylardır bulusmadi ailem mesajları okumuş evden atarız seni diyo calsmiyorm yani 2 bin ailemin parasiydi
Soran1 yılBu durumda napablrmki:)
Soran1 yılKullanmadigini düşünüyorum ama yeni tanstigimz içinde bilemiyorm bi gormeyle de güven olmz
Soran1 yılNapsam bilemiyorm:))
Soran1 yılAcıdım hiç param yok dedi napacam dedi okadar borç var dedi ailesi için kredi cekms
1 yılBaktın olmuyor sende birinden borç al. Sevgilim borcunu ödedi dersin 😄
ayrıca neden çulsuz biriyle sevgili oluyorsunuz?
Ve neden ailenin tanımadığı bir sevgiliye borç veriyorsun?
Ve o hangi yüzsüzlükle senden borç isteyebiliyor. Aslında haklı. Bir kadına borcun varsa, o senden ayrılamaz. Borcunu ödeyene kadar. Bu taktik işe yarar. Bundan sonra sevgilim olursa bende borç istiycem 😅
129 Yorumla
Soran1 yılBorç alsam geri borç aldığım kişiye vericem neye yarar yanii
- 1 yıl
Kadınlar fedakarlık yaptığı erkeğe daha çok bağlanırlar. Bir kadını, kendine aşık etmek istiyorsan, kadının erkeğe fedakarlık yapmasını, bişeyler yapmasını sağlamak lazım. Şimdi senin o adama borcun var. Adam ödeyene kadar sen ayrılamayacaksın kesin, 😆 öderse de belki ayrılmazsın. Belkş ayrılırsın ama ödemeden olmaz, yoksa paranı alamazsın 😄😄😆
- 1 yıl
Şaka bi yana. Benim okadar param var , , durumum iyi, sevgilim yok. Elin çulsuzu sevgili yapabiliyor ve para borç isteyebiliyor. Ona şaşıyorum
Soran1 yılHahahaha
- 1 yıl
Soruma cevab ver bakim gülmekle olmaz. Ayrılcak mısın ondan şimdi?
Soran1 yılParayı almam lazım ayrılık dusunmuyoz
- 1 yıl
Dediğime geldin. Fedakarlık yapınca dahada bağlandın. Bundan sonra bende böyle yapmalıyım 😄
Soran1 yılHahahhahaahjaja hahaha 2 bin sende iste
- 1 yıl
2 bin TL. Dışarda bi sinema parası. Çok bişey değil. 4 kişinin bilet parası. Netice verdiğin para değil. Netice senin fedakarlık yapmış olman 2 bin tl annesinden babasından ya da bi erkek arkadaşdan isteyebilirdi. ya da kredi kartından harcar yinede senin eline bakmazdı. Senden istemesi başka anlamlara gelir. Ayrıca ailenin çocuğa ettiği laf, adamın psikolojisini bozabilir ilerde gurur yapabilir. Pek sanmıyorum gururlu olduğunu ama. Adamın mesleği ne bu arada? Çalışıyor mu o?
Soran1 yılÇalışıyor ek iş te buluyor parayı verecem dedi ayrilcakmi bilmiyom ama :)
- 1 yıl
2 bin isterken neden ne ihtiyacı varmış ki. 2 bin nedir ki? Senden mi istedi, yoksa konusu açıldı, sen mi teklif ettin vermeyi?
Soran1 yılFaturasi
Soran1 yılBorç olarak istedi geri verecem dedi makbuzu gostercem bakalim ne zaman verecek
- 1 yıl
Ailesiyle yaşamıyor mu farurasını neden ailesi ödemiyor
Soran1 yılAilesine o yardım ediyor onlarla yasiyor
Soran1 yılKredi çekti ailesine
- 1 yıl
Yaw. Yalan , dolan, boş iş gibi geldi bana. Ailesine o neden yardım etsin. Emekli değiller mi. At yalanı s. İnananı. Ne için kredi çekmiş ailesine? Ne kredisi bu? Taşıt, konut kredisi mi
Soran1 yılBabasi iş yerinden parasını alamadığı için ona kredi çekmiş ve kendine de çekmiş ne olduğunu söylemedi ailevi sikinti
Soran1 yılNeyse işte sonuç olarak verecem diyo ne zaman atacağını ailem soruyo
- 1 yıl
Kaç aylık sevgilin bu? 1 yıl oldu mu çıkalı?
Soran1 yıl6 aydır ama insanlar değişiyor güven olmuyor parayı aldigimda güvensaglanirmi bilnmez
Soran1 yılAyrilcazmi bakalmm
- 1 yıl
Teşekkürler. Sayende bir kızdan para istersem ne bahane öne süreceğimi öğrenmiş oldum bu sayede. Seven erkek asla sevgiliden para istemez. O borcum var falan der. Senin teklif etmeni bekler. İstemesi direk kullanması, ailen oyüzden demiş dolandırıcı diye. Senin yaşın kaç? Gençsin sanırım böyle şeyler yaptığına göre gençsindir? Yaşıno merak ettim. Söyler misin
Soran1 yıl27 yiz ikimizde
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı canım. İnşallah bu adam senle evlenir yoksa ömür boyu erkek düşmani kesilirsin 😅😆
Soran1 yılAmin hayirlisi olsun
- 1 yıl
Bende eski sevgilime 2 bin vermiştim ama o istemedi. Ben kendim teklif ettim. Ben bunu yaptıkdan sonra onun yaptıkları çok üzdü beni. Siz siz olun fedakarlık yapmayın. Fedakarlıklar üzer insanı. Parası ne kadar olursa olsun. İsterse 2 bin değil. 2 tl ver. Yinede fedakarlıktır bu. Üzer ayrılıklar, yapılanlar falan.
Soran1 yıl1 tl de olsa borç dedik yani vermek lazım aile parası ben calsmiyorm
Soran1 yılHayrlisi olsn
Gizli Üye(30-35)1 yılEski sevgilim bana büyük miktarda para verdi ve ayrıldıktan sonra hiç arayıp sormadı bile 👍
Miktar ne kadardı parayı ne yaptın dersen o zamanlar sevgilimle ticaret işine girmiştik ve güzel paralar kazandık fakat son işimizde sektör krize girdi. Alacağımızı tahsil edemedik ve adli süreç sonrası icra ile alacağımıza karşılık bir daire aldım daire satılınca eski sevgilime parasını vereceğim.
19 Yorumla
Soran1 yılValla kendi derdimden sizin derdinizi anlamadım ama 2 bin lira ailemin parası olduğu için almak zorndaym geri ben
Cevap sahibi1 yılHesap numarası at aramızda toplarız o parayı.
Soran1 yılHahahhaha
Cevap sahibi1 yıl2 bin TL için seni bu duruma düşüren sevgilinde çok ince düşünceliymiş!
Soran1 yılVallaha ha
Cevap sahibi1 yılHelal süt emmiş, anlayışlı, romantik, zengin, uzun boylu, yakışıklı, eli açık, merhametli biri yokmu?
2 bin lira için seni bu duruma düşüren biriyle ömür geçmez.
Soran1 yıl:))
Soran1 yılInsallah oyle biri vardr
Cevap sahibi1 yılÖyle erkekler denklik arar.
Sevgiline verdiğin parayı bir şekilde ailenin öğrenmesine, kendi başına karar verememene mi yanmalı, bir özeliniz olmamasına mı yoksa yaptığın iyiliği başına kakar gibi hareket etmene mi bilemedim. İlişkinizin ömrünü pek uzun vadeli görmedim.
21 Yorumla
Soran1 yılAynen
1 yılÇok empati yoksunu bir istek olur bu 😂 ailenden bağımsız hareket edemiyorsun madem ailenden izin alsaydın. Madem izin almadın, ailene sözünü geçirmesini bileceksin. Bilmiyorsan onların izni olmadan bir şey yapmayacaksın.. 😆
27 Yorumla
Soran1 yılİzin vermediler çocuk zor durumdaydı sigara bile alacak parası kalmamıştı bende verdim 2 bin lira ailemin parası çalışmadığım için haliyle onlar da istedi
- 1 yıl
Akıllıca bir karar olmamış. Sigara alacak parası bile olmamak biraz acıma duygusuyla hareket ettiğini gösteriyor. Zaten çalışıyorsan haliyle ailenin karşısında fazla söz hakkın da olmuyor. Dar gelirli bir aileyseniz elinizdeki 3-5 kuruşu da duygusal hareket ederek birilerine vermek akıllıca değil. Şimdi geri istememelisin bu şekilde. Zamanı gelince borcunu ödeyebilecek duruma gelince öder. Belki de para kazanmanın yollarını bulmalisin. Daha gençsin ve önünde uzun bir hayat var. Tüm hayat bu şekilde geçemez. Bir yerde maaşlı çalışmak da tek yol değil.
- 1 yıl
Zaten çalışmıyorsan*
Soran1 yılCalsmiyorm aynen
- 1 yıl
Yanlış yazmışım da onu düzelttim. Kendini eğit. Özellikle de bu siteye erişebildigin bir cihazın ve internetin varsa kendini eğitmek için kaynaklara da erisebilirsin demektir.
- 1 yıl
Havadan kimse sana iş ya da para vermeyecek. Beceri setini genisletmelisin
Soran1 yılInsallah iş bulurum
1 yılNe kadar verdin bilmiyor ama inşallah miktarı yüksek değildir. Sen o paranın üstüne bi soğuk su içsen güzel olur.
Çünkü o kişi adam olsaydı o hakaretlere karşı o parayı tak diye atardı
Adam değil ki senj kullanmış üzüldüm adına12 Yorumla
Soran1 yılO hakaretlere karşı tık atardı ama yok demekki
- 1 yıl
Aynen adam olsa gururuna yediremez. O parayı atardı.👍
1 yılSevgiliye borc muhabbetini ben anlamıyorum. Kişi ayağını yorganına göre uzatsa darlık çekmez. Sevgilin parayı vereceği zamanı söylemiş miydi? Vereceğine eminsen söyleme.
12 Yorumla
Soran1 yılEminim ama ailem beni çok darladigi için söylemek zorndaym zaten telde kendisi de duydu hakaretleri
- 1 yıl
Yüzü varsa verir o zaman. Vermezse de soğuk su içersin artık
Seni seviyorsa seninle bir gelecek hayal ediyorsa bir şekilde verebilir. Gerçekten sevipte veremiyorsa belki gerçekten durumu da olmayabilir, bu durumda ona zaman tanıman gerekir.
14 Yorumla
Soran1 yılBen zaman tanıyorum adam ciddiyim verecem diyo ama ailem aksini iddia ediyor
Soran1 yılBen çalışmadığım için 2 bin lira ailemin parası almak zorundayım yani
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik yoluna giriyosunuz , paranin lafi olmamali..
Ama bir yandan , calisip kenarda parasi olmasi gerekiyo bir erkegin ( kadininda oyle ). Dolandirici diye hakaret etmekte hos olmamis ya. Sonran yuz yuze gelmekte var..11 Yorumla
Soran1 yılAynen yuz yüze gelmek var
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 bin ne ki :) Ex benden borç para diye ne kadar meblağ aldı. Geride ödemedi ayrıldık. Asla sevgiline borç verme. Aranızda ğara muhabbeti geçmesin. Durumunuda ona anlat borcunu iste.
22 Yorumla
Soran1 yılÇalışmadığım için aile parası 2 bin diyip geçme yani
Cevap sahibi1 yılKüçümsemedin sevgiliye 1 lira dahi verilmez diyorum.
kadından borç alan adam dünya ahiret bacımdır...
21 Yorumla
Soran1 yılKadındır diyosun yani karşıdaki disi djdjjdjd
1 yılNerde görülmüş sevgiliye hem de erkeğe borç verildiği
11 Yorumla
Soran1 yılDogru
1 yılne kadar verdin sor her gün ne zaman vereceksin diye ayıp değil
11 Yorumla
Soran1 yılSagol 2 bin ailemin parası ben calsmiyom sorayım
1 yılYani kendisi vermeyi düşünmüyo mu ailen söylediği halde
12 Yorumla
Soran1 yılBu hakaretlerden sonra vermeyi dusunmuyo galiba
Soran1 yılİftira die
sana bir bardak alacam.. su içersin bi güzel:)))
16 Yorumla
Soran1 yılHahahahhaa :)) soğuk su boğazıma dokunuyor
Soran1 yılGülme gülme carptirildiysak hahahhaa
Soran1 yılHahaha
Gizli Üye(25-29)1 yılbu soruyu bi kere daha görmüştüm aynı kişi misin acaba sen hala alamadın mı paranı 2 ay oldu yoksa trol mü?
11 Yorumla
Soran1 yılAynıyım daha alamadım trol degl
Sevgin iyi biri değil. Senden borç alarak zor durumda kaldın. Paranı kurtarabilirsen çok iyi. İade edeceğini düşünmüyorum. Zaten aile hakaret ederek aranızdaki köprüler yıktı. Vadeli evrak alabilirsen bir ihtimal alabilirsin.
13 Yorumla
Soran1 yılSavciligami gidecez
Soran1 yılAynen iş o raddeye gelmez
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlardan okudum o kadar da büyük bir para değil birkaç günde toplanabilecek bir para çok zorunda değilsen başının gözünün sadakası olsun
12 Yorumla
Soran1 yılAilemin parası ciddi düşünüyoruz mecbur ispat için ondan almam sart
Cevap sahibi1 yılAilenin bilmesi kötü
Büyük bir para değil. Çoğu kadın benzer şeyleri yaşıyor. Kısa süreli ilişkide karşı taraf senden para istiyorsa o adamdan olmaz. Hadi verdin aldı diyelim , yemez içmez o parayı ödemek ilk işi olmalı. Geri alabileceğini düşünmüyorum.
13 Yorumla
Soran1 yıl2 bin de olsa ailemin parası ben calsmiyorm almam lazım yani
Soran1 yılIstiyecem aynen
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatta sevgilim olsa sevgilimden borç para isteyip de gurursuz rollerine girmem, illa bulurum ama sevgilimden borç almam.
12 Yorumla
Soran1 yılAnladim isteyeceği tek ben vardım demekki
Cevap sahibi1 yılBazı erkekler kullanmayı seçiyorlar istemekle kullanmak çok farklı şeyler.
Gizli Üye(18-24)1 yıl2 bin aşırı az mi miktar 1 hafta bi yerde çalışsan ödersin bu kadar büyütme takma
11 Yorumla
Soran1 yılSorun o calsmiyom aile parası az çok önemli degl yani aile parası 1 TL de olsa
- https://www.youtube.com/embed/MRitU9kbLP4
Bu videoyu ona yolla.
10 Yorumla Annem babam çok üstüme geliyor babam benimde borçlarim var neden bana vermedin diye her gün yüzüme tükürüp azarlıyor dayanamıyorum artık
Lütfen yardımcı ol bian önce paramı geri versen iy olur.16 Yorumla
Soran1 yılSuper
Soran1 yılAilesi için kredi çekmiş kendi borcuda varms o yüzden para istedi başka isteyecegi biri yokms zornda kalms napacam dedi
Soran1 yılDaha sormadm ailemin dediklerinden sonra verecekmi bilmiyom :))
1 yılOndan borç isteme numarası yap sonra aaa zaten senin bana borcun vardı de şaşırmış gibi yap paranı al birdaha da verip bizi uğraştırma😀
10 Yorumla
1 yılBir erkek bir kadindan para istemez. Kocan degil bir seyin degil. Keske vermeseydin. Biraz yuzu varsa kibarca istersen vermeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBorcunu ödemediğin için aliem seninle görüşmeme izin vermiyor ödeyince görüşürüz de
11 Yorumla
Soran1 yılOkey
1 yılAilen ona dolandırıcı demiş ve sevgilin tepkisini koyup verdiğin borcu geri getirmediyse kesinlikle dolandiricir Allah'tan iki bin TL hzhxhxhd
17 Yorumla
Soran1 yılHahahaha aile parası da olsa 2 bin gitti alablcezmi bakam djdjfjf
- 1 yıl
Dua et iki binde anlamışsın bu zamanda büyük para değil ama gurur kırıcı ilişkini bitir ve önüne bak para göz erkekten sevgili de olmaz koca da baba da.
Soran1 yıl:)
- 1 yıl
Bencede isteme
Soran1 yıl@büşrasengul 2 bin lazım ama aile parası
- 1 yıl
Lazımsa niye verdin o zman canım mısın
Soran1 yıl@büşrasengul hahhzhaha alacam geri verecekms
Adam kısmı sebep ne olursa olsun nikâh akdi olmayan kadından para isteyemez. Adam kısmı kadına güven vermeli bu ne ya herkesin derdi kendine yetmezken başkalarının derdiylemi ugrasacaksin
10 Yorumla
1 yılCemre Demirel gibi video çek. Bana paramı verin lan kaybolan paralarımı verin. Bana en az 5bin lira verin de
11 Yorumla
Soran1 yılYok ya video ile olmaz
1 yılBen de 30 bin lira falan sandım,2 bin liraymış. Müge Anlı'da kadınlar sevgililerine 300 binden aşağı kaptırmıyorlar.
03 Yorumla
Soran1 yıl30 bin istedi başta zaten ama 2 bin gitti aile parası hepsi degerli
- 1 yıl
"Bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun" Hz. Ali
Soran1 yıl:) aaaman bin 2 bini ne duyuracaz
1 yılKeşke vermeseydin gitti o para. Ailen haklı bu konuda. Bu yüzsüz kişiler yine senden borç para ister. Alışmış kudurmuştan beterdir.
02 Yorumla- 1 yıl
Sevgilin şu kadar sevseydi iki eli kanda olsa bile borç para istemez. Böyle alıştırırsan bu rakam 10.000 olur. Gidip isteyeceksin.
Soran1 yılHayirlisi
1 yılbaşkasından al ailene aldım de sonra sevgilinden aldığın parayıda aldığın kişiye ver
11 Yorumla
Soran1 yılOnun adından ibandan gelmeyince inanmazlarsa
1 yılTelefonda dolandırıcı denildiği halde seni bu durumdan kurtarmayıp paranı geri vermedi mi
16 Yorumla
Soran1 yılBu durumdan kurtar beni diyim
- 1 yıl
Para veriyorsun bunu neden ailene bahsediyorsun arada kalacağı belli tabii ki kimse kimseye güvenmez sevginin senin zor durumda kalacağını biliyor paranın niye geri ödemiyor iki ucu boklu diyerek
Soran1 yılAilem telefonumu okumuş şüpheleniyolardi oglan dan
- 1 yıl
Ailen de felaket telefonunu karıştırıyor
Soran1 yılTek çocuk olunca kıymete biniyor demekki
- 1 yıl
Yo saygısızlık ne kıymetı
1 yılSenin hatan paran yoksa ailenin parasını neden veriyorsun? miktarı önemli değil.
14 Yorumla
Soran1 yılBen çalışmadığım için ailemden para alıyorum sevgilim zor durumda kalmıştı kredi borcundan dolayı sigara parası bile elimde yok napacam dedi isteyecek başka akraba arkadaş ta yok bende verdm
- 1 yıl
Neyse sana ders olmuştur. Bir daha hatayı yapmazsın umarım. Bir iş de bulman dileğiyle.
Soran1 yılEyww
1 yılailenle sorun olduğunu söyleyerek isteyebilirsin seni zor durumda bırakacağını düşünmüyorum
12 Yorumla
Soran1 yılCok sagol ♥️😘
- 1 yıl
eğer zor durumda bırakıyosa sen ilişkini bi gözden geçir
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim borcum var faizli işliyor ben anne babamdan istemiyorum. Bu sevgilililte nasıl borç isteniyor nasıl borç veriyorsunuz anlamıyorum 😅o kadar çok senin gibi kız varki şaşırıyorum.
00 Yorumla
1 yılİyilik yapmışsın aslında. Bence verir. Telaş yapma
00 YorumlaAra ve iste yapabilirsin bunu sana güveniyoruz
00 Yorumla
1 yılÇek senet mafyası bu işi çözer :)
15 Yorumla
Soran1 yılHahahahahahhaa hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin emi senin
- 1 yıl
Yüzün güldüyse bu harika :)
Ne kadar ki alacağın bu döt lalesinden?
Soran1 yıl2 bin az miktar ama aile parası çalışmadığım için almam şart ailem için çok sorun oldu
- 1 yıl
Alırsın o zaman.. bir şey değilmiş beee :)
Kadınların yaptığı iki büyük hata var
Erkek arkadaşına borç para vermek
Erkek arkadaşını parasal sömürmek10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilin seni enayi yerine koymuş. parani al uzak durmalisin ondan.
13 Yorumla
Soran1 yılTobe tobe
Cevap sahibi1 yılYani öyle değil mi bak ailen bile sana laf saymış. saf misin demiş onun yuzunden
Soran1 yılAynen
tr erkekleri yine garibanlıklar yapıyo
11 Yorumla
Soran1 yılBelkide
Gizli Üye(18-24)1 yılBence aranızda böyle şeylerin sorunu olmamalı
14 Yorumla
Soran1 yılBiz 7 aydır tanisiyoruz ilk buluşmadan sonra para sıkıntısı oldu o yüzden ailem şüphe etti bende etmeye başladım ama ciddiyim diyo
Soran1 yılNasil çözebiliriz
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum bizde iki yıldır beraberiz uzaktan ilişki ben mesela yanıma geldiğinde yol parasına kadar koydum herşeyi ortak ödemeye çalıştım telefon faturasını da ödemiştim bir ara çekinmeden istedi yani bence aranızda bunlar sorun olmamalı
Soran1 yılOkey :)
1 yılvermeseydin senin enayiligin o
10 Yorumla
1 yılParamı geri ver diye kapısına dayan
10 Yorumla
1 yılAilen haklı
26 Yorumla- 1 yıl
Ailenin o laflarından sonra da vermediyse hiç vermez artık. Nerden buluyorsunuz böylelerini
Soran1 yılHahahahaha :)
- 1 yıl
niye gülüyorsunki.. Söylediğim yanlışmı
Soran1 yılAglayimmi
- 1 yıl
ağlama da ama bence bidaha böyle hata yapma ve hayatındaki insanlara dikkat et
Soran1 yılEyw
1 yılBence geri istemelisin
11 Yorumla
Soran1 yılIstedm
Kaç para verdin
110 Yorumla
Soran1 yılMevla az 2 bin ama ailemin parası ben çalışmadığım için mecbur almam lazm
Soran1 yılYuh artık o parada verlmez oda başta 30 bin istedi
Soran1 yılBana da kredi çek 30 bin dedi yok dedm
Soran1 yılBakalm gunahini almayam
- Para & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılKaç para verdin
12 Yorumla
Soran1 yıl2 bin az ama ailemin parası çalışmadığım için başkasından da bulurum onun adına gelmesi lazım ailem ona inansn die
- 1 yıl
Ozman paraya sıkıştım de iste
Ne kadar verdin çok var mı?
13 Yorumla
Soran1 yıl2 bin lira çok değil ama ailemin parası ben çalışmadığım için geri almak zorndaym
Soran1 yılOnun 230 bin kredisi var ailesine lazım olmuş 2 bini ben harçlık olarak verdim cebinde para olmadığı için ödemelerinden dolayi
Para & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı. Meblag yuksekmi
11 Yorumla
Soran1 yılDüşük 2 bin ama yinede ben çalışmadığım ailemin parası olduğu için almam lazim
Para & Ekonomi konusunda 403 cevap paylaştı. Alırsın inşallah
11 Yorumla
Soran1 yılAmin 😁
İsteme
11 Yorumla
Soran1 yılMecbur alacam çünkü ailemin parası 2 bin ben calsmiyom
1 yılNe kadar borc verdin
08 Yorumla
Soran1 yıl2 bin az ama ailemin parası ben calsmiyom yani mecbur alacam
- 1 yıl
Him yani cok degil sıkma cocugu bence
Soran1 yılNapacam ailem evden atacaz seni silmezsen onu vs daha fazlasını istiyodu diyo çocuk ciddiyim diyo dinlemiyorlar ailem fenalasiyo ben fenalasiyom kavga bitmiyor ayrilsam yine fenalascam yani napcaz sildim diye gösterip adama desem geri eklesem mi onlara gösterip
- 1 yıl
Bence geri istemelisin ailen anladigim kadariyla anlayisssiz
Soran1 yılNe diyim adama sinirli dolndriici dediler ya
- 1 yıl
Yani benim ablam bile eski sevgilisine 6k borc vermisti o kadar dert etmedi 2k icin degmez ha ailen boyle diye iste durumu anlat gitsin insaatta 2 gun calissin o parayi kazanir oder
Soran1 yılAynen ek iş yapsn insaatta yapar zaten
Soran1 yıl1 lirada olsa versn der bizim aile djjdd
Ne kadar verdin merak ettim
03 Yorumla
Soran1 yıl2 bin az ama aile parası ben çalışmadığım için mecbur geri alacam
Soran1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)1 yıldirekt isteyebilirsin
10 Yorumla
1 yıl:)) alamazsın
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında