Yaklaşık 200 civarı bir para. Ayrılmayı kendi istemişti. Bir ay hiç konuşmadık sonra zor durumda olduğunu borç istediğini söyledi. Ben de karşılık beklemeden hiç düşünmeden gönderdim. İhtiyacı olanı yüz üstü bırakacak biri değilim dedim..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumu yaşadım. Bir yüz tl vermiştim. Üstelik bağrış çağrış ayrılmıştık. Düşmanım bile olsa esirgemem böyle seyleri. Yemek. Su. Para. Üstelik biliyor musunuz o yüz tl yi de benim yanıma gelmek için istemiş. Yol parası. Neyse, ne olursa olsun gönderilmeli sonuçta zorda kalmmış zamanında seninle paylasmıs her seyini. Bazıları gurursuz diye yorum yapmışlar dinleme o saçma insanları. Yaptığında onu küçülten bir davranıs yok. Olabilir insanlık hali. Hatta senden istemesi güzel bile.
Adınız hande miydi acaba02 Yorumla
Soran+1 yılİsmim Hande değil :) Bu arada ben hiçbir şekilde iletişimde bulunmadım ta ki borç para isteyene kadar. Ben de borç kabul etmediğimi karşılıksız para vereceğimi söyledim. İnsanlık ben de kalsın. Anne babasından bile isteyemezdi benden bile utana sıkıla söyledi zorlamamla.
Cevap sahibi+1 yılEvet, çok iyi yapmışsınız. Gönülden tebrik ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılIhtıyaci olani yuz ustu birakacak biri degilim demissin, gonderdigine pisman degilsin belli ki gondermessen pisman olabilirmissin. E artık dogrusunu yanlisini dusunecek bir durum yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de arkadaşlarım çok üstüme geldi. Hep negatif yorumlar..
- +1 yıl
Bosver iyi yapmissin
Para & Ekonomi konusunda 423 cevap paylaştı. büyüklerimizin bir sözü var bir elin verdiğini diğer el dahi görmeyecek
bir başka sözde birine verdiğin paranın miktarı senin sonradan ah bu parayı neden verdiğim cinsten olmamalı o paranın üzerine çizik çekebileceğin bir miktar olmalı
gelelim konumuza sen kendine yakışanı yapmışsın insanlık vazifeni yapmışsın umarım bu parayı tekrardan geri alabilirsin tebrik ederim yardım ettiğin için03 Yorumla
Soran+1 yılBen söylemedim zaten durum çok farklı gelişti istemsiz yani. Para benim için önemli değil geçici ama kimseye bunu anlatamıyorum.
Ben parayi geri istemiyorum zaten bunu ona da söyledim. Teşekkür ederim yorum için- +1 yıl
aranızda yaşanan problem ve sıkıntıları bilemem fakat her insanın yapmayacağı bir insanlık yaparak bu dönemde eski sevgililerin ayrıldıktan sonra böyle sohbet ortamı ve hala konuşupta borç isteme gibi bir durumu varsa bunu sende bulabiliyorsa bu senin ona verdiğin değer ve insanılığını yitirmemiş olmandan ötürüdür bence
Soran+1 yılYa ben konuşmayacağım. Para gönderdim diye benimle konuşmak mecburiyetinde hissetmesin diye. Biz kötü ayrıldık zaten ama ona karşı kin beslemiyorum. Aslında çok gururlu bir insan ve isteyeceği tek kişi bendim. Ne annesinden ne babasından ister. Onu iyi tanıyorum
+1 yılsen kendince vicdanınca iyilik yapıp göndermissin kimse sana niye gönderdin diyemez ama dikkat et alışkanlık yapmasın yani tekrar tekrar isteyip seni kullanmasın kısaca bidaha gönderme hem bir erkeğin eski sevgilisinden borç istemesi ne kadar utanç verici böle erkeği bırakarak iyi yapmıssın kanımca çünkü ben olsam asla ama asla o kadar düşmem.
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten zor durumdaydı. Düşmanım dahi olsa yapardım bunu. Çaresiz bir insanı yüzüstü bırakamam. Benden başka kimseye de söyleyemez iyi tanıyorum
- +1 yıl
sizi anlıyorum. Siz bayanlar erkeklere göre yufka yüreklisiniz. Ayrıca karakterinizde sanırım öyle duygusal bir yapıya sahipsiniz. Sanırım eski erkek arkadaşınızda duygusal biri olduğunuzu ve vereceğinizi biliyordu. O yüzden istedi. Siz elbette vicdanen doğru yapmıssınız karekterinize uygun ancak bidaha ne olursa olsun vermeyin çünkü alışırsa sürekli gelir o zaman baş edemezsiniz. Sizin bu duygusallığınızdan birdaha faydalanmasın. Bide yeni erkek arkadaşınıza böle bir durumu anlatmayın.
- +1 yıl
ayrıca bana söyleyemesse kimseye sölemez diye düşünmeyin bir erkek eski kız arkadaşından para isteyecek kadar küçülmüsse herkesten isteyebilir. Sonuçta kardeşin değil annen değil akraban değil erkek arkadaşın değil eski kız arkadaşın biilemiyorum ama bir bayandan para istemek bile utanç verii gelirken eski kız arkadaştan istemek için herhalde ölüm kalım bişeyi olması gerek diye düşünüyorum. Ancak umarım sizi kandırmamıştır. Çünkü böle durumlarda hiç paraya ihtiyacı olmamasına rağmen yalanla para koparma olma ihtimali yüksek oluyor. İlkini vermisssiniz vicdanen ama tekrar isterse o zaman sakın vermeyin derim
Soran+1 yılYeni erkek arkadaşım yok olmayacak da zaten. Yalnızlık iyi böyle..
Ben fazla duygusalım. Bana en kötülüğü yaptı ona rağmen içim rahat etmedi. Olsun dedim belki menfaat değil de merhamet kazanır dedim. Allah başka zaman karşıma çıkarır dedim iyiliği- +1 yıl
zaten bende olunca anlatmayın dedim. Sizi anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum çünkü bende duygusal biriyim. Bende geçmişte kötü aşk tecrübelerim oldu. Siz şimdi duygusal olarak konusuyosunuz. Ancak eminim hemde adım gibi yeni biriyle tanışıp gönlünüzü ona verdiğinizde unutacaksınız. Sakın geçmişe bağlı kalıp geleceğinizi heba etmeyin. Elbette merhamet etmiş vermissiniz Allah inancınız varsa bu paranın boşa gitmediği konusundada şüpheniz olmasın. Yalnızlık iyi gibi görünen insanın en mutlu olacağı yılları çalan kısaca zamanını çalan bela bir hastalıktır. Sevmek ve aşk ise insanın zamanına renk katan ve ona paylaşmanın, sevmenin, beraberliğin, birlikteliğin güzelliğini tattıran panzehirdir. Sakın olaki yalnızlık hastalığına yakalanmayın o kara bela sizi esir almasın çünkü gün gelir bu sefer yalnızlık pişmanlığa dönüşür. Eskiyi unutun o kişi sizden para isteyecek kadar ufaldıysa sizi sevdiğini düşünmüyorum. Bende yalnızım ama yalnızlığın kötülüğünü anlayacak kadar büyüdüm sizde anlarsınız birgün
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
43Cevap
+1 yılEger kendi kazandig8n parayi gondersiysen sorun yok ama anne babanin kazandigini gonderdiysen yanlis yapmissin. Ha bide eger hangi amacla istedigini sormadoysan daha buyuk yanlis yapmissin. Belki o parayla icki alacak. Belki kariya gidecek nerden bileceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılBirikmiş burs paramdı. Ne için istediğini biliyorum zaten ben sormadan söyledi.
zamanında ödediği hesapların parasını almış :D zor durum falan yoktur bile ortada
72 Yorumla
Soran+1 yılZeki arkadaşım :) Durum dediğin gibi değil
- Para & Ekonomi konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSen iyi niyetle yaklaşmışsın ama insallah surekli söğüşlemeye kalkmaz
41 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geleni yaptım gerisi onun sorunu
+1 yılSonucta " eski sevgili " bula bulaa seni mi bulmus istiyecek gurur yokmus onda bence senin yaptigini da kimse yapmaz bence helal olsun. 👏
21 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinden babasından bile isteyemez o. Hem okuyup hem çalışıyor. Ben borç olarak vermedim karşılıksız. Düşmanım bile olsa yüz üstü bırakamam
Ayrıldığın kişi senin düşmanın değil ki aranızda bir problem olmuştur ayrılmışsınızdır ama bu ona kötü davranılması gerektiğini göstermez. Ben de eski sevgilime bazen borç veriyorum. Eski sonuçta ama arkadaş olarak görüyoruz birbirimizi...
03 Yorumla
Soran+1 yılBittikten sonra bir arkadaşlık durumu olmadı olmayacak da zaten. Ben yüzüstü bırakmak istemedim.
Soran+1 yılEvet haklısın
ıcınden gelmıs vermıssın zordayken ıstemısse bı daha ıstemz zaten ıkıncı ıstedgnde verme yıyodur senı bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tamam
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah razı olsun, dara düşersek sana yazalım bizde, profilini açık tut :)
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin cümlemizden
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmayı kendi istemiş. Ben olsam göndermezdim sürünsün
11 Yorumla
Soran+1 yılZor durumda ama. Aynı durumda olsam belki istemezdim ama yardım ederdi belki
e göndermişsin artık doğruluğunu neden sorguluyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım çok yargiladi o yüzden
Gizli Üye(36-45)+1 yılO senden tekrar para isteyecek. Buraya yaz olurmu isterse. O borç değil geri de gondermeyecek. Birşey biliyorumki söylüyorum. Yanlış yapmışsın. Ondan ayrilman da iyi olmuş.
04 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben borç olarak göndermedim karşılık beklemiyorum dedim zaten. Ben insanlık görevimi yaptım zor durumdaydı çünkü
Cevap sahibi+1 yılİşallah doğru bir yere gitmiştir paran iyiliğini suistimal etmez. Ben guvenmezdim hiçbmi arkadaşı yok ayrıldığı insandan istiyor. Sen eğitimin için kenara koymuşsun sende öğrencisin para istemesi yanlış senden. Benim fikrim. Sen bilirsin genede.
Cevap sahibi+1 yılBanada aynısını yaptı biri ilk verdim sıkışığım dedi sonra para istemeleri kesilmedi. Iyiligimi kullandı geri de vermedi. Resmen dolandirdi ben helal etmiyorum ona kandirdi beni. Kimseyede guvenmiyorum heleki erkeğe güvenme. Daha çok kucuksun bilmezsin
Soran+1 yılAnne babasından bile isteyemez iyi tanıyorum. İsteyeceği tek kişi bendim çünkü utana sıkıla söylüyor ben bulmaya çalışırım gibi dediğimde yok istemiyorum kusura bakma gönderme gibi şeyler diyince ben baya baskı yapıyorum zorla göndermış gibi oluyor.. Evet burs paralarım o da ogrenci hem de çalışıyor. Allah çıkarır karşımıza. İyilik yap denize at misali
doğru değil bundan sonraki yaşamında eşin hariç karşıklı olmak şartıyla oda eşinle sevgili olduğun birine para verme çok sömürür seni çalışsın p**evenk
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor aynı zamanda okuyor ama benden başka kimseden isteyemez o
Yani güvenlir birisiyse adam gibi adamsa iyi yapmışsın göndermekte öyle değilse hata yapmışsın diyebilirim..
01 Yorumla
Soran+1 yılİyilik bende kalsın ölümlü dünya
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmışsın ama gönderdiğin parayla sevgilisine hediye alıyorsa bunuda düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılUmurumda değil canım. Ne yapıyorsa yapsın. Ben ne karşılık bekliyorum ne başka bir şey. İyilik bende kalsın
Para & Ekonomi konusunda 537 cevap paylaştı. Nie soruyorsun ki giden gitti üretimi diye sorsan daha iyidi
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sorduğumu söyledim zaten
iyi yapmışsın bosver basının gözünün sadakası olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle canım
+1 yılBende olsam aynı şeyi yapardım sonuçta düşmanın değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Geri beklemiyomussun zaten neden kotu bir sey olsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım çok üstüme geldi. Hep negatif yorumlar. .
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
+1 yılIyi yapmissin. bende eski sevgilime 1000 tl gondermistim 3 sene once. ihtiyaci oldugunu biliyordum. karsiliksiz gonderdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumumda hiç yok biliyordum ama varmış
- +1 yıl
Ya eski sevgilim zor durumda kalmisti. gonderdim. vicdanen rahatim. gondermedi bana geri. bende istemedim, istememde. cani sagolsun. ha bu arada biz 4 yil cikmistik. olmadi..
Soran+1 yılBen de rahatım. Hatta borç kabul etmiyorum karşılıksız gönderiyorum dedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldarda olani darda koymamisin yeri gelir allahda seni darda koymaz canım
21 Yorumla
SoranAmin canım sağol
- Para & Ekonomi konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılolursa yârin olur olmazsa mazin olur bir ilişki bidtiysede en doğrusu iltibatı tamamen kesmektir
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşmanım dahi olsa çaresiz birine sırtımı dönemem
- +1 yıl
evlenincede eşine eski sevgilim diye tanıştıracak kadarda rahat birimisin peki_?
Soran+1 yılBen başka kimseyi hayatıma sokmayacağım. Yalnızlık iyi böyle.
- +1 yıl
siz kızlar kadar büyük yalancı yok:)))))))
Soran+1 yılBir 5 yıl sonra yaz bakalım
- +1 yıl
allah akıl versin nediyim güzel kardeşim:))))))
+1 yılAma ayrıldıysan iki yabancı olmuşun ne kadar doğru olabilir ki göndermen?
02 Yorumla
Soran+1 yılZor durumda düşmanım bile olsa yüz üstü bırakamam. Karşılıkta istemiyorum zaten. Umurumda değil para
- +1 yıl
Yani o da senin iyi niyetin ne dielim
Para & Ekonomi konusunda 5,1b cevap paylaştı. açlıktan ölecegımı bılsem ıstemem eskı sevgılıden para ıstemek nedır bu kadar gurursuz olunmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma isteyeceği tek kişi benim onu iyi tanıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yapmışsın boşver diğer yorumları. Gelenek haline getirmediği sürece sorun etme kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok istemez daha.. çünkü borç kabul etmiyorum dedim ya karşılık beklemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöylelerini kıskanıyorum siz kızlara ne faydası oldu da sevdiniz böyle gereksiz insanları bu kadar?
112 Yorumla
Soran+1 yılBen severken de hiçbir karşılık beklemedim ki. Ben elimden geleni yaptım yüz üstü bırakmadım
Cevap sahibi+1 yılBen değer biliyorum ve iyi biriyim. Beni niye seven yok böyle :( daha fazlasını yapma haketmiyor. ömrünüzü harcamayın bunun gibilerine siz çok değerlisiniz.
Cevap sahibi+1 yılEminim teşekkür bile etmemiştir.
Soran+1 yılBen de bilmiyorum niye sevdim? Cevabını çok düşündüm ama bulamadım ya. Teşekkür ederim bu arada. Siz de öylesiniz umarım. Hayat bu ne ekersen onu biçersin. Kalbi temiz tut mutlaka karşınıza çıkacaktır iyi biri
Cevap sahibi+1 yılİnanasım gelmiyor hiç
Cevap sahibi+1 yılBu herif senin gibi kaç kıza aynılarını yapmıştır ama beniö gibiler hep yalnız
Soran+1 yılBilmiyorum yapmışsa da kendi bileceği iş beni bağlamaz. Ne yapıyorsa yapsın umrumda değil. Ben kendime düşen görevi yaptım hakkımı da helal ettim
Cevap sahibi+1 yılOzaman doğru düzgün kişileri sev sende üzülme tamam mı artık? :)
Soran+1 yılArtık kimseyi sevmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüvenini kazanacak birileri çıkar mutlaka.
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBir kız var aynı senin gibi iyi üzülmüş zamanında ama bana aşırı güveniyor. Rahat ol yeter ki.
sen doğru olanı yapmışsın bundan sonra yapcak biseyinde yok zatenn
00 Yorumlabüyüklük sende kalsın kardeş..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle canım
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. Adamsın l*n !!! Mecazi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol mecazi :D
delikanlı kızmışsın sevdim seni ;)
21 Yorumla
Soran+1 yılSağol
bir bana yollamazdınız
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki karşına öyleleri çıkmamış :)
+1 yılÇok doğru yapmışsınız. Tebrikler.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılVaybe boyle sevgilimz olmadi 😶
01 Yorumla
Soran+1 yılEski ;)
İhtiyacı vardır bekle geri dönüş yapar
26 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama ben
Soran+1 yılBir daha görüşmeyi düşünmüyorum
Soran+1 yılYani artık istese de ben istemem.
insanlık etmişsin sorgulamamak lazım bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım keşke vermeseydin niye verdin diyorlar
+1 yılbir bardak soğuk su iç
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
+1 yılben olsam ne borç isterim ne de veririm
01 Yorumla
Soran+1 yılİyilik yap denize at
+1 yılkarekterine tüküreyim onun
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğmez gerçekten
- +1 yıl
adam olsa istemez hadi istedi almazdı o parayı
Soran+1 yılUtana sıkıla söyledi. Ben yüzüstü bırakmak istemedim zor durumdaydı
- +1 yıl
Senin yaptığın bir yanlış yok adam olan açlıktan ölse böyle birşey yapmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadaka vermek iyidir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Üzerine soguk su ic
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılBorç vermedim ki karşılıksız
+1 yılçok yüzsüzmüş.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya utana sıkıla söyledi. Gerçekten üzüldüm bir de borç olarak dedi. Ben de borç kabul etmiyorum dedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgüzel yapmıssin, ama bir daha isterse yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemez zaten
Cevap sahibi+1 yılinsaAllah
+1 yılİyi bir insansın. o kıymetini bilir umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmesine gerek yok
Arkadaş kalabilmekte onemli
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş kalmadık kalmayacağız da
Ne diye verysnn bira parası bitmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmıyor hem ne yaparsa yapsın umrumda değil. Ben üstüme düşeni yaptım
yanlış yaptın bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılBen olsam yapmam
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yıliyi yapmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
* :D güldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
+1 yılIyi yapmisin bosver
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılÎyi yaptın afferim
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
İyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Adamsın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılEn iyisini yapmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
iyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- Para & Ekonomi konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılAfferim kiz sana
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
+1 yılAdamsn
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmışsın bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Evlen benimle 😍😍😍
00 Yorumlaİyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmissinnn
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri