Eski sevgilime para verdim. Yanlış mı yaptım?

Şu an evliyim. Eski sevgilimde evli. Ayni ortamdayız cogunlukla. Öğrenci oldugum donem parasiz kaldigim cok dönem oldu. Kendisi arkadas oldugumuz zamanda bana talebim olmadigi halde zor durumda kaldigimi görünce para vermisligi var. Sevgililik doneminde de sıkıştığım an yardim ederdi. Hepsi borçtu. Ödedim hepsini elime para geçince. Bu arada tek bana degil insanlara genel maddi manevi yardim eden biriydi. Bir geçmişimiz var. Esim haliyle cok haz etmiyor kendisinden. Ben olsam bende etmem hakli. Surekli esinin eski sevgilisinin etrafinda olmasi rahatsiz ediyor ama ayni arkadas ortaminda bulunuyoruz ve ayni işte calisiyoruz. Karşılaşmak zorunda kalıyoruz. Her neyse konu şu. Bu arkadaş benden borç istedi. Bende geçmişi hatirlayip, bana yardimlarini hatirlayip para verdim. Eşimle genelde her ay paralari ortaya koyar ve iste fatura, gida alış-verişi falan der ayarlariz. Açık cikinca niye eksik cıktı diye sordu bende durumu anlattim. Kendi paramdan verdim dedim. Cok bozuldu. Tavir yapıyor Şu an. Yanlış mi yaptim bilemedim. Arkadas gercekten sıkıntı da olmasa oyle herkesten para isteyen biri de degil. Eski sevgilim olmasi sorun oluyor iste biraz ama biz arkadasiz. Bana hicbir yanlışı olmadı evlendigimden beri. Mesafeyi koruyor ve esimin tavrinida biliyor. Zaten mesafeyi korumasa ben silerim kendisini, konuşmam. Boyle sorun oldu aramizda. Yanlış mi yaptim?
Eski sevgilime para verdim. Yanlış mı yaptım?