Sevgilime para vermiştim, ayrıldık. Şimdi paramı geri istiyim mi?

Babasının sağlık sorunlarından dolayı paraya ihtiyacı vardı. Pandemiden dolayı kız işinden ayrılmıştı. Bende sağdan soldan istemesin ben veriyim ailesinin gözünde değerim olur, kızda niyetinin ciddiyetini bilir diye 2 bin TL verdim. Köşede birikmiş paramdi. Kendisi benden istemedi, ben ona gönlümden geçip verdim. Oda ilk başta olmaz falan dedi ben ısrar edince borç alıyorum ozaman dedi bende tamam dedim. 4 ay sonra ayrıldık. Ayrılırken bana hesap numaranı ver paranı yolliycam dedi. Bende hesap numaramı verdim. Aradan bir yıl geçti bende ne zaman odiycen borcunu dedim 400 TL yolladı maaşı alınca. Şimdi 3-4 ay geçti borcunun geri kalanı duruyor. Bin 600 TL alacağım var. İstemeli miyim? Yoksa istememeli miyim? Bu arada not : kızı birdaha biyerde görme imkanım yok. Bidaha barışma imkanımız yok. Kendisi beni sevmiyor belli. Bende ondan nefret ediyorum. Bidaha barisamayiz yani. Bitti herşey bir oyunmuş
Paranı iste, seni hayatından çıkarıyorsa hak geçmesin
Paranı isteme çünkü o senden para istemedi, sen kendin iyiliğinden verdin. Onun ödiyecegi varsa öder zaten.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Paramı istedim 600 tl verdi.
Bundan sonra ne yapmalıyım.
1000 tl alacağım var
Sevgilime para vermiştim, ayrıldık. Şimdi paramı geri istiyim mi?