Benim oldukça kötü bir mental sağlığa sahip olduğum bir dönemde girmişti hayatıma, fazla üzdüm onu. Toxic bir ilişkimiz oldu, ara verdiğimiz dönemler oldu (bikaç hafta falan) Ama herşeyi geride bırakıp yeni sayfa açmak istedim. Gecmisi unutturup degistigimi fark etmesini istedim. O da bunu kabul etti. Hersey guzel gidiyordu. Sonra arkadasim yazdi bana ***** senin sevgilin dimi diye
Evet dedim bende, bana düşmez ama soylemezsem kendimi kötü hissederim dedi. Direk panikledim zaten, ne oldu dedim. Kızın kuzeniyle 4 aydir flörtleşiyorlarmiş, gece saat 1de 2 de bulusuyorlarmis. Ve temas konusunda oldukça yakınlarmış.. (ss falan fazlasiyla kanit vardi) o esnada sevgilim benimle bulusmamak icin 284927 tane bahane üretiyodu. Ben çok yıkıldım. Zor atlattım.. Daha sonra bi kez daha affettim onu. Duzelticem bizi söz falan dedi. Daha beni aldatmasini öğrendiğimin üzerinde 2 hafta falan gecti, instagram takipcilerimde neden eski sevgilim var diye kavga etti benle. Kufurler etti saydi sövdü, en son dediki "ölsene sen neden ölmüyosun, keşke ölsen"..
Ben bunuda atlattım, bunada okey dedim 1 hafta sonra tekrar konusmaya basladik. Herseyi unutmus gibi falan. Sonra yine eski sevgili konusunu açtı, beb eski sevgilimle oyuna giriyormuşum falan filan. (O esnada onun oyuna girmesini saatlerce beklerken öylesine herhangi biriyle oyun giriyorum tabi ben ) Ve tekrar dediki, daha once dedigimin arkasindayim, gebersene sen dedi. Rezil bi insansın, ama hala senden vazgecemiyorum dedi. Sen bi s***** olup ciksana hayatimdan dedi.
Olaylari cok kisa bi sekilde ozetlemeye calistim. Simdi ben napicam, nasil unutucam, nasil uzaklasicam, kendimi toparliyamiyorum, sanki ise yariycakmis gibi alkolden kafami kaldiramiyorum. Aglamaktan gozumde kuruluk batma falan basladi, goz damlasi kullaniyorum, uzuntuye bagli cildimde gül hastalığı basladi. Saclarim siddetli bir sekilde dökülüyor. Yemek yiyemiyorum. 1 haftada 6 kilo verdim (zaten zayif kategorisine giren bir vucut indeksim vardi). Uyuyamiyorum bazen 48 saat ayakta kaliyorum sonra 3-4 saat uyuyabiliyorum anca. Hicbirseye odaklanamiyorum, kafam cok bulanik. Sizce ne yapabilirim?
Lutfen ciddi yorumlarinizi yazarmisiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer